FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 05 apr 2011, 16:15

Sutra 'Zakon velikih brojeva' ?
I da gubis 10:0, s Juga bi se pjesma cula...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 05 apr 2011, 16:42

U ŠIROKI PO FINALE KUPA !!!
G R B A V I C A 2

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 05 apr 2011, 17:23

A čekaj šta ovo računate, šta vam znači ova tabela mislim ima neke logike 6 bodova razlike ali ne razumijem o čemu se radi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2011, 17:29

Dejan, BL je napisao/la:A čekaj šta ovo računate, šta vam znači ova tabela mislim ima neke logike 6 bodova razlike ali ne razumijem o čemu se radi.
Mislim broj izgubljenih bodova kuci,u odnosu na broj dobijenih u gostima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 apr 2011, 17:38

Devil je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:A čekaj šta ovo računate, šta vam znači ova tabela mislim ima neke logike 6 bodova razlike ali ne razumijem o čemu se radi.
Mislim broj izgubljenih bodova kuci,u odnosu na broj dobijenih u gostima.
To je to, ;) u prvom dijelu prvenstva može biti dobar pokazatelj, već kasnije sve više liči na zvaničnu tabelu. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 05 apr 2011, 17:44

Hoce li biti prenos sutrasnje utakmcie?
010 ISN'T JUST A CODE

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 apr 2011, 17:49

RK Gradacac je napisao/la:Hoce li biti prenos sutrasnje utakmice?
U pet na BHT-u...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 apr 2011, 18:14

Široki Brijeg - Željezničar, najava

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/si ... r-najava-0
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 05 apr 2011, 20:56

Hawking je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Hoce li biti prenos sutrasnje utakmice?
U pet na BHT-u...
Zahvaljujem ;)
010 ISN'T JUST A CODE

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 06 apr 2011, 08:56

Imal sta u danasnjoj stampi...,Stole, Seyo postavite
:mrgreen:
;)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 apr 2011, 09:06

MU'MIN T.M. je napisao/la:Imal sta u danasnjoj stampi...,Stole, Seyo postavite
:mrgreen:
;)
Ima nesto ali nemam elektronsku verziju da postavim. Cim bude nesto ubacit cu ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 apr 2011, 09:53

Bešlija se nada reprizi sezone 2001/02

http://www.****/index.php?id=14779

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 apr 2011, 09:54

Evo sa orga:

slika
AMAR OSIM

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 apr 2011, 09:54

Nikad se nisam ložio na teorije zavjere i priču da se unaprijed zna kome sta ide, ko ispada, ko ide u Evropu...
Ali mi se ove godine čini da titula mora ići Borcu, kup Širokom, a Željo i Sarajevo s njima u Evropu...Iskljucivo zbog toga da se odobrovolje sve strane oko statuta i ostalog...Mislite da bi Hrvati glasali za usvajanje statuta, ako ne budu imali predstavnika u Evropi, a Srbi ako Borac ne uzme titulu :?:
Ne smatram da igrači Želje "znaju" da moraju izgubit, ali postoje i ostali faktori koji utiču na pobjednika meča osim samih igrača. Nadam se da griješim i da će me danas razuvjerit, ali spreman sam na sve, pa i na penal u 90. minuti ... ;)
TM87

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 06 apr 2011, 10:01

tm-ovac iz mase je napisao/la:Nikad se nisam ložio na teorije zavjere i priču da se unaprijed zna kome sta ide, ko ispada, ko ide u Evropu...
Ali mi se ove godine čini da titula mora ići Borcu, kup Širokom, a Željo i Sarajevo s njima u Evropu...Iskljucivo zbog toga da se odobrovolje sve strane oko statuta i ostalog...Mislite da bi Hrvati glasali za usvajanje statuta, ako ne budu imali predstavnika u Evropi, a Srbi ako Borac ne uzme titulu :?:
Ne smatram da igrači Želje "znaju" da moraju izgubit, ali postoje i ostali faktori koji utiču na pobjednika meča osim samih igrača. Nadam se da griješim i da će me danas razuvjerit, ali spreman sam na sve, pa i na penal u 90. minuti ... ;)
recimo da je sve to tako ali onda se postavlja pitanje ZASTO NISU GLASALI...
Zeljo danas samo nek zabije gol i to je to...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 apr 2011, 10:04

pintol_TM87 je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Nikad se nisam ložio na teorije zavjere i priču da se unaprijed zna kome sta ide, ko ispada, ko ide u Evropu...
recimo da je sve to tako ali onda se postavlja pitanje ZASTO NISU GLASALI...
Zeljo danas samo nek zabije gol i to je to...
Nekad mislim da oni ne glasaju samo ne bi li srusili ovu drzavu, i sve sto vrijedi u njoj...A nekad opet okrenem priču u ovom smjeru jer na ovaj način ostaju bar male sanse da se situacija u savezu popravi...Mada i sam sumnjam u sve ovo, ali nada posljednja umire !
TM87

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 apr 2011, 10:05

Ako je tako zasto nisu glasali ZA Statut onog 29.03.? Ako su se dogovarali valjda su se dogovorili ranije kome ce sta pripasti. A ako su se dogovorili i zna se da jednima ide prvenstvo, drugima kup a treci ce u Evropu zasto onda nije usvojen Statut? Ako se vec nisu dogovorili kad mislis da ce se dogovarati? Sad je gotovo, kasno je za bilo kakve dogovore o tome kome ce sta pripasti jer oni vise nemaju nadleznosti da nam se ukine suspenzija. Sve je do UEFE.

Nema od tog nista. Ako Široki danas prodje, gluho bilo, ne treba odmah govoriti kako je prosao jer je morao nego vjerovatno jer je zasluzio. Ako Borac osvoji prvenstvo to nije zato sto mora osvojiti nego zato sto je to zasluzio.

Ne treba se zamarati tim nekakvim pricama nego se baviti samo Željom pa kako bude na kraju, bice ... ;)
AMAR OSIM

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 06 apr 2011, 10:11

Celiku namjenjen kup pa nisu htjeli glasati za statut :mrgreen:

P.S Sretno danas,nadam se da ce te proci ;)
A C A B !

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 apr 2011, 10:14

Eh i ja dajem veliku rezervu na sve sto sam rekao...I u slucaju pobjede Širokog u Kupu, i Borca u Ligi treba im čestitat...Ali ne bi me iznenadilo da danas bude neka štimaljka...Pogledaj samo Zrinjskog, koliko ih guraju samo da ostanu u Ligi...Valjda nece isto bit i sa Sirokim...NADAM SE DA NECE !
TM87

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 06 apr 2011, 10:18

Široki Brijeg i Željezničar na Pecari kreću od nule, jer je prva utakmica na Grbavici završila bez golova. Za Široki je kup posljednja šansa da izbori izlazak u Evropu, a, realno gledajući, i momčad sa Grbavice ima više izgleda da se tamo nađe kroz kup nego kroz prvenstvo.

Željo u Široki ide nakon odlične igre i pobjede u Trebinju protiv Leotara, što je popravilo atmosferu i vratilo optimizam u redove igrača nakon neuspjeha protiv Slobode i 0:0 protiv Širokog u prvoj utakmici.

S druge strane Široki je bio u krizi, stigao je novi trener Blaž Slišković, koji je za vikend u debiju upisao pobjedu, a danas ga očekuje težak zadatak. S jedne strane Slišković, s druge strane Amar Osim. Biće to duel dva ponajbolja naša trenera i utakmica puna nadmudrivanja.

Zenica čeka finale nakon 15 godina

Čelik u Sarajevo na megdan Olimpicu dolazi sa prednošću od 1:0 iz prve utakmice. I ovu utakmicu će kao i prvu obilježiti duel dva odlična trenera koji iz utakmice u utakmicu pokazuju da imaju šlifa za svoj posao. I pred jednim i pred drugim je velika zadaća.

Olimpic sa Mehmedom Janjošem na klupi traži svoj najveći uspjeh u historiji kluba, a Čala ne može računati na Rizvanovića, Škaljića i Plisku. U takvoj situaciji igrači Olimpica će morati dati sve od sebe kako bi ostvarili plasman u finale.

Abdulah Ibraković također ima težak zadatak. Zenica na finale kupa čeka još od 1996. godine, a na izlazak u Evropu devet godina. Rezultat od 1:0 iz prve utakmice daje motiv igračima Čelika koji će imati i veliku podršku navijača da konačno izbore izlazak u Evropu.

jeli ovaj novinar normalan?????
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, LukavacBHF, Paromlinac i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []