Da je ovaj kvazi strucnjak realan i da se malo razumije u fudbal vidio bi milion greski sudije nocas na nasu stetu. Ovako vam prdala izgledaju koja odu u dijasporu i nakon godinu dana sve znaju a hamali obicni.NazorUso je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:16Bio za tebe jer ocito mrzis Nidala. Zasto, to ne mogu dokuciti nit me puno zanima, ali da je patoloska mrznja ocigledno je od samog dolaska Celika u prvih 11 seniorskog tima.Pantelija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:12Penal je bio cist ko suza. Moze pisati milion ljudi.
Ja nisam strumf pa da pisem da nesto nije ruka sto svaka budala vidi da jeste.
Boli me **** sto ce neko misliti o meni i postu.
A forum citaju igraci, prijatelji, roditelji, a ovo dizanje je i preko fb i na kafi i sl.
Forum je mjesto diskusije. Misljenjs a ne jednoumlja i pisanja nekih 6 golova i petncrvennh. Nije se desilo.
Pokradeni za gol renana jesmo.
Renan odavno nije grebao biti u sarajevu da smo normalan klub
Pokradeni za 2 gola, ali ocito ne gotivis ni Turkesa pa si vidio i tu ofsajd.
Za Turkesa mofu i dokuciti sto ga mrzis al za Celika jok.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ovo večeras je bilo za srčanog i da niko sutra ne ustanemo, sve dok sutimo neće nam ništa biti bolje. Nije više ovo ni napad na klub koliko i na državu. Neko se borio za ovo državu da bi živio, uživao a ne da bi nam došli opet slični i da bi nas opet ubijali na ovakav način, ovo je čisti kriminal. Na ovo se mora odgovoriti, ovako više ne ide, pa makar igrali 5 ligu.
Bosnjacima je bitno samo da se ne pucaKrompirusa je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:45Ovo večeras je bilo za srčanog i da niko sutra ne ustanemo, sve dok sutimo neće nam ništa biti bolje. Nije više ovo ni napad na klub koliko i na državu. Neko se borio za ovo državu da bi živio, uživao a ne da bi nam došli opet slični i da bi nas opet ubijali na ovakav način, ovo je čisti kriminal. Na ovo se mora odgovoriti, ovako više ne ide, pa makar igrali 5 ligu.
-
- Kontakt:
Zekicu idi i spasi se.I ti i Guliashvili i Kyeremeh i svaki igrac koji pokazuje nesto.Ne zasluzuju vas ova kukuruz liga
Mirvicu ti mi nisi jasan.Jel fkt vjerujes da mozes posteno osvojiti ovu ligu?Ko god to misli je teska neznalica.
Ili pocni lobirati svoje ljude u savez ili skrpi ekipu za 4 mjesto,stavi nekoga ala Mirza da vodi za 2000 maraka i cekaj da Vici istekne mandat.Bezveze bacas pare Boga mi.Kako nisi skontao do sada.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Definitivno se treba nesro raditi po ovom pitanji jer ovo gubi svaki smisao. Sudije nas zaklase iz kola u kolo na ocigled svih. Znaci VAR apsolutno nista ne znaci i dok je vice i vicinih kerova ne pise nam se dobro. Nema smisla igrari izrezirano prvenstvo!
U novi boj ...
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Zvali smo te kad smo išli u Dobo i u Modricu,bio sam pored tebe i pofalio ti sina u Ugljeviku, tražio sam da ga vidim i na pretprošloj sa Posusjemesprit24 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:55Kada vratim film u ovoj godini sam zbog FK Sarajava presao 2000 km i potrosio oko 1000 KM. Nije mi zao ni sekunde jer su mi se neke stvari poklopile u zivotu i hvala Bogu imam mogucnost za to. Veca satisfakcija od toga mi je da sam sina od 6 godina zarazio bordo bojom da vec zna vise od pola.postave imenom i prezimenom a to mogu potvrditi @lucki @holyman i dr. Posle vecerasnje utakmice duboko razmisljam ds povucem rucnu i da Sarajevo izbacim iz liste prioriteta u zivotu. Ovo sto sam ja vcrs gledo udara na zdrav razum i to me najvise boli. Popio sam dva apaurins i samo o tome razmisljam. Zena dosla sposla, ja je ne dozivljavam. Tesko je ovo sve...
Svjedok sam koliko si dobar momak, pohvale za sve i istripi se jbg
Isto nam je svima
Samo agresivna kampanja protiv ovih stvari i medijski i unutar saveza i svim vezama kojima se može. Nek osmisle kako i šta.
Što se tiče ekipe....
Izgleda da je svima jasno da se bez pravog špica (Turkeš, Oliveira) ne treba igrati.
I da je odbrana na nivou Goška...pogotovo stoperi. Solda inekako, Djuričković pokazuje zašto je u zrelim igračkim godinama tavorio po jakoj ligi crne gore. Čelik, ne treba na silu, ima i Mujka...nije samo penal u pitanju koji je svakako diskutabilan, ali mnogo loših odluka.
Guliašvili top. Zekić podrška.
Kratko opqžanje za kraj. Za klub koji ima tradiciju i ima težinu, kapiten ti Djuričković a desetka Mustafić.
To je slikovit prikaz rada tj nerada stručnjaka raznih.
Pustite Zekića da radi.
Što se tiče ekipe....
Izgleda da je svima jasno da se bez pravog špica (Turkeš, Oliveira) ne treba igrati.
I da je odbrana na nivou Goška...pogotovo stoperi. Solda inekako, Djuričković pokazuje zašto je u zrelim igračkim godinama tavorio po jakoj ligi crne gore. Čelik, ne treba na silu, ima i Mujka...nije samo penal u pitanju koji je svakako diskutabilan, ali mnogo loših odluka.
Guliašvili top. Zekić podrška.
Kratko opqžanje za kraj. Za klub koji ima tradiciju i ima težinu, kapiten ti Djuričković a desetka Mustafić.
To je slikovit prikaz rada tj nerada stručnjaka raznih.
Pustite Zekića da radi.
Samo kad pogine neki sudija stvari će se promijeniti,drugo ništa, Petroviću i mrtve i djecu ti yebem
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 30 sep 2024, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako se samo osjećam jadno,nemoćno i popišano ovo nikad u životu nisam doživio...
-
- Kontakt:
Prvo na nase prodane balijandere u savezu udarit. Colpa se opet prodao da maknu Peljtu jer mu je zahebo planove u KS,hebo ovo istupiti nek igraju bolje nego da se izivljavaju. Sve i jedna sitac8ja nocas su donijeli u njihovu korist,svaki nas gol se pregleda,ofsajd i ni jednom u nasu korist,ovo sto gledam par sezona je zlocin,boli me vise k kad nekog zakinemo,samo nerelugarno i prljavo ovu ligu igrat. Cilj je da nas ponize kao grad,klub,ljude,da ubiju hilo kakvu volju u nama jer znaju da imamo najvise kapaciteta u svakom pogledu,do tada bosnjo neka priziva nekakve investitore koji ce milijarde bacat u ovo smece od lige,neka masta bosnjo. K bi prije 20 ili 15 godina imo muda bilo ko od ovih vanago u crnom doci u Sarajevubvsic je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:46Bosnjacima je bitno samo da se ne pucaKrompirusa je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:45Ovo večeras je bilo za srčanog i da niko sutra ne ustanemo, sve dok sutimo neće nam ništa biti bolje. Nije više ovo ni napad na klub koliko i na državu. Neko se borio za ovo državu da bi živio, uživao a ne da bi nam došli opet slični i da bi nas opet ubijali na ovakav način, ovo je čisti kriminal. Na ovo se mora odgovoriti, ovako više ne ide, pa makar igrali 5 ligu.
Pratim Sarajevo skoro 40 godina i nikad se nisam ovako jadno i bespomoćno osjećao (a znalo se biti i u dnu tabele)a rješenja ni na vidiku što je još goreajdohordas je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:56Kako se samo osjećam jadno,nemoćno i popišano ovo nikad u životu nisam doživio...
Meni se place, doslovno...ajdohordas je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:56Kako se samo osjećam jadno,nemoćno i popišano ovo nikad u životu nisam doživio...
Sarajevo ljubavi moja.
- f0rest1946
- Kontakt:
Konacno BRAVO!!!!!!!!
Vidi, ti ako vidis da ja nekoga mrzim, onda imas neki problem s mozgom. Ja svolim svako dijete iz skademije posebno ta generacija koja je pregazila sve. Cuj mrzimNazorUso je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:16Bio za tebe jer ocito mrzis Nidala. Zasto, to ne mogu dokuciti nit me puno zanima, ali da je patoloska mrznja ocigledno je od samog dolaska Celika u prvih 11 seniorskog tima.Pantelija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:12Penal je bio cist ko suza. Moze pisati milion ljudi.
Ja nisam strumf pa da pisem da nesto nije ruka sto svaka budala vidi da jeste.
Boli me **** sto ce neko misliti o meni i postu.
A forum citaju igraci, prijatelji, roditelji, a ovo dizanje je i preko fb i na kafi i sl.
Forum je mjesto diskusije. Misljenjs a ne jednoumlja i pisanja nekih 6 golova i petncrvennh. Nije se desilo.
Pokradeni za gol renana jesmo.
Renan odavno nije grebao biti u sarajevu da smo normalan klub
Pokradeni za 2 gola, ali ocito ne gotivis ni Turkesa pa si vidio i tu ofsajd.
Za Turkesa mofu i dokuciti sto ga mrzis al za Celika jok.
Pa eto, ovi sto su ga "voljeli" mu psuju, s ja kazem da nije on kriv nego je trebalo drugacije se raditi s momkom koji ima potencijal ogroman posebno zbog fizickih predispozicija. I ja ne valjam

A za turkesa bukvalno prije 3 dana sam napisao da je najbolji napadac u ekipi i duplo bolji od renana, i da treba svaku od pocetka da igra

Pozdrav svim ovcama bekećite zajdeno i govorige svi su krivi samo nas vlasnik nije. Ovaj forum je postao forum balavurdije, kujica uprave, likova koji smatraju da je i gol iz ofsajda gol ako on misli da jeste... Uzivajte u blejanju zajedno, sto se mene tice, ovaj forum je zavrsio jer su nekada odvje pisali momci koji su znali sta je fks, a ne neizivljena balavurdija koja konta ako opsuje na forumu da je zajebana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Jel ovo stari rat sa savezom ili part2
Poslije prvog smo im dali kamp da treniraju
Sad ćemo im sigurno i okupljanje platiti
Nije da nisam ponavljao kao debi.l i poslije Borca da se moramo oglasiti ali eto čekali još 3 kola da skontaju da ovako necemo nikad dci do titule
Nije da nisam ponavljao kao debi.l i poslije Borca da se moramo oglasiti ali eto čekali još 3 kola da skontaju da ovako necemo nikad dci do titule
Zadnja izmjena: DurmitorskiJablan, dana/u 01 okt 2024, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bespotrebno psovanje Zekicu od pojedinaca.
Ja se nadam na zimu da će doći bolji golman. Koliko više čekati da dotični udje u formu?!
Ja se nadam na zimu da će doći bolji golman. Koliko više čekati da dotični udje u formu?!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Treba hitno napraviti sastanak upravljačkih struktura i navijača i svih onih kojima Sarajevo nešto znači i dogovoriti dalje djelovanje i udariti na svim poljima,gore biti neće niti može
Nadam se da ce se svim silama mogucim udariti na savez s ovim jer ako se sad stane tu nam je i kraj dok god je cetnik u vrhuDurmitorskiJablan je napisao/la: ↑01 okt 2024, 00:05Jel ovo stari rat sa savezom ili part2
Ne znam sta je tu "konacno". Hocel se sta promijenit sto mi ocekujemo?
Hoce ku-rac.
Nema smisla igrati vise.
Hoce ku-rac.
Nema smisla igrati vise.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google [Bot], Konzerva, pjankesarajevo, sekac, Varijantas8 i 54 gosta.