Prilično sam uspješan u onom što radim, hvala na pitanju.Rodju je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:15Ja sam siguran da si ti superuspješan u svom poslu, kad smatraš, da 4 velika finala (3xCA, 1xWC) do prvog osvajanja titule sa Argentinom i nisu neki rezultati.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 14:24Bezveze ti je pitanje.
To isto kao kad bi pitao kako je Messiju išlo u Argentini kad i nisu neke rezultate pravili.
Uspjehe u klubu nećemo spominjati. Ne ulazim u ova poređenja igrača današnjice. Budimo i budite realni. Sa Messi-jem ne može niko u istu rečenicu.
Znate to i vi navijači molera. I dan-danas ne možete zaboraviti frustracije koje vam prouzročio. To je realnost. Tako dugo i tako konstantno niti jedan igrač na tom nivou nije igrao. Vrhunski potezi iz utakmice u utakmicu, godinama, to niko drugi nikad nije ponavljao.
Naravno, da je u njegovoj eri bilo mnogo drugih vrhunskih igrača, ali, sorry, budimo iskreni, Messi je apsolutno najbolji svih vremena.
No, nisi me razumio. Ne sporim ja to, al moraš priznati da je bilo ranih ispadanja, recimo u Rusiji, kad se spočitavalo i njemu i CR kako s reprezentacijama na svjetskim prvenstvima nula bodova.
Zato i u kontekstu Vinicijusa, ne ide Brazilu, pa eto ko samo je Vinicijus kriv za to i nije neki igrač.