Renan koji je u evidentoj krizi gleda iz iste da izadje. Dva mu gola poniste, pa i ja bi bao psihicki i koncentraciono i fulio onu priliku zvanu rucak.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 09:35Kako ne znaci? Renan zabija za 1:3 i tu su odmah dva gola prednosti. Tesko je nastimati poslije nekome dva gola, zato su i trazili da se zakace za nesto u toj situaciji i dosudili su "faul". Nije isto voditi 1:2 i 1:3, skroz druga prica i tok utakmice, situacija u glavama igraca itd.boki86 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 09:26Sve to stoji, ali eto u BL smo pobjedili uprskos pljacki, jer smo realno igrali odlicno. Juce prvo poluvrijeme, mimo oba penala, igra nidje veze da te Bog sacuva. U drugom smo vec proigrali i nasa stara boljka realizacija. Renanov ponisten go u sustini ne znaci puno, jer smo ga zabili opet za vodstvo, da bi primili go 30 sekundi poslije radi debilne reakcije u odbrani.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 09:13Mi dosad nismo odigrali nijednu utakmicu da smo zasluzili da izgubimo, da smo bili uzasni itd. Sami smo krivi za Posusje i to je to. Za derbi smo sami krivi, jer smo fulili nemoguce zicere. Sinoc smo kriminalno osteceni, za zatvora. Ponavljam, da je bio priznat cist prvi gol Renana, utakmica bi otisla u skroz drugom tonu.
Stavite se u poziciju igraca, koliko je tesko igrati u takvim uslovima. Prije sedmicu te zakolje protiv Borca, sad jos gore protiv listice. Mi sad trebamo biti pribrani i trebamo se fokusirati da sve zabijemo sto se ukaze, jer eto to ti je jedina nada da nekog uzmes.
Od pocetka sezone nas handri realizacija i ne znam vise sta uraditi da se to popravi. Od Trnave se ovo vuce, fulamo mrtve zicere, svako kolo je tako. Jucer prvo Began, pa onda Renan.
Tuga je ovo, jedna velika tuga, jer imamo dosta dobru ekipu. Ovaj bodovni saldo je odlican sta se sve desilo.
E to ne valja i to boli.
Da ne znamo stati na loptu, smiriti/umrtviti tempo, to svakako. Bezveze napucavanja i ničije lopte. To Zrinjski radi odlično, a to je mentalitet.
Jednostavno je tako. O tom se psiholoskom momentu prica.
Da mu je priznat onaj za 1:3 zabio bi i ovu priliku zmireci koja mu se spocitava.
za ovog avijaticara, previse je i nick da mu napisem, se pridruzujem zeljama forumasa ranije