Prvi bold. Ovo svako normalan misli za vas jer kmecite zato sto su ulupani milioni a rezultati tanki.broj6 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 11:33Vi ste rak rana bh fudbala otkako ste se vratili iz nizeg ranga. I toga ste svjesni i ne stidite se svega sto radite, tako da nemoj mi tih sarkasticnih komentara i opravdanja. Godinama ste krali utakmice i titule, imali nizove ko Bayern jer vam se igracu nije smjelo prici. I sad kad ste skuckali para i imate solidnu ekipu i dalje imate obraza raditi iste stvari. Da vam nije politike i Vice jos bi se vi borili s Dodikovim Laktasima u nizim rangovima. Vama protiv poluamaterskog Radnika izmisljaju penale. A o popularnosti kluba i fudbalu kojeg igrate i promovisete govore tribine prvaka drzave gdje dolazi 300-500 ljudi po utakmici.
Drugi bold. Opet subjektivno misljenje. Kojim godinama jbt? Ima li iko trijezan medju vama?
Treci bold. Nas su Dodikovi zavalili vise puta, sad je i red da nas nasim parama dignu. Molite sve bogove da Jelena ne dodje na vlast, tek biste onda kmecali.
Cetvrti bold. A sad je penal za nas izmisljen, a vama nista ne sude? Subjektivno i boli me spolovilo kako ti i slicni procjenjujete sta je penal a sta ne.
Peti bold. Kakve veze ima popularnost kluba sa vasim kmecanjem? Radije bih da dolazi 100 ljudi koji podrzavaju klub nego kao kod vas ona stoka koja svima redom, pa i svojim igracima, psuje mrtvu djecu. Da, bio sam par puta vasem istoku i ono je sramota. Ono nisu navijaci vec neizivljeni idioti i to velika vecina. Degenerici.