Premijer liga BiH - aktuelno

Platonova
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 14:10

TeaM87 je napisao/la:
01 okt 2024, 13:36
Ne znam kako ovi Banjalucani imaju obraza da se javljaju i pricaju o sudjenju, Vici, titulama. Evo ovako s ljudske strane, kako vas nije stid?
Reče navijač Željezničara....o Bože ima li te !? :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 okt 2024, 14:12

Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 14:10
TeaM87 je napisao/la:
Ne znam kako ovi Banjalucani imaju obraza da se javljaju i pricaju o sudjenju, Vici, titulama. Evo ovako s ljudske strane, kako vas nije stid?
Reče navijač Željezničara....o Bože ima li te !? :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sta rece navijac Zeljeznicara? Sta hoces da kazes? Koju nasu titulu mozes 10% uporediti sa ovim vasim zadnjim titulama? Uozbilji se.
FKŽ !

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 01 okt 2024, 14:13

Shategabri je napisao/la:
01 okt 2024, 14:09
Dobro, nek za početak suspenduju ovog džukca što je sudio.
Bar da to vidimo.
Viđeno već 100 puta. Njima to dođe kao plaćeni odmor. Suspenzija 5-10 utakmica i onda opet sve po starom. Dok su oni pod suspenzijom posao odrađuje netko drugi.

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 14:14

TeaM87 je napisao/la:
01 okt 2024, 14:12
Platonova je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
Sta rece navijac Zeljeznicara? Sta hoces da kazes? Koju nasu titulu mozes 10% uporediti sa ovim vasim zadnjim titulama? Uozbilji se.
Ne može se porediti upravu si ! ;)

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 01 okt 2024, 14:15

svrakino1921 je napisao/la:
01 okt 2024, 13:42
slika

slika

Kakva će odluka biti?

Svoje (ne)znanje će skupo platiti? Petrović "natjerao" Komitet za sudije na vanredno zasjedanje

Komitet za sudije i suđenje u četvrtak će, iako to nije bilo u planu, u Sarajevu održati novu sjednicu, na kojoj će biti analiziran rad sudija tokom mečeva devetog kola Wwin lige, a saznajemo da će se najviše analizirati postupci sudije Dragana Petrovića sa utakmice na Pecari.

E da vidimo baš ko je oštećen

😅🤣😭😂😅🤣😭😂
Kad te u BL pokradu nemoj plakat ovdje na forumu jer si i ti ocito za krađu. Da ne zaboravimo da i vi imate protekciju od vice vas veliki duznik i prijatelj koji vas je spasio ispadanja iz lige i evo poklonio pobjedu protiv Posušija.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 okt 2024, 14:15

Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 14:14
TeaM87 je napisao/la:
Platonova je napisao/la:

Naravno da ne moze, mi kad smo uzimali titule, osvajali smo ih 5 kola prije kraja i uz 18 pobjeda zaredom, a vi morate protiv mrtvog Igmana zadnje kolo haos praviti da uzmete titulu u sezoni u kojoj vam se skoro svako kolo navlacilo.

Naravno da se se ne moze porediti ;)
FKŽ !

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 01 okt 2024, 14:18

TeaM87 je napisao/la:
01 okt 2024, 14:15
Platonova je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:

Naravno da ne moze, mi kad smo uzimali titule, osvajali smo ih 5 kola prije kraja i uz 18 pobjeda zaredom, a vi morate protiv mrtvog Igmana zadnje kolo haos praviti da uzmete titulu u sezoni u kojoj vam se skoro svako kolo navlacilo.

Da i u vašoj eri je pola sudijskog komiteta suspendovano :lol:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 01 okt 2024, 14:19

slika
slika

Stvarno sam mislio, da ovo nikada neću napisati, ali ispali ste velika gospoda.
Ovako se za rivala sinoćnjeg boriti, izbaciti sliku podrške da se suspenduju svi odgovorni, koji su direktno oštetili Široki.. svaka čast kone, konačno pravi potez u pravo vrijeme.
:bow:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 okt 2024, 14:21

Platonova je napisao/la:
01 okt 2024, 14:18
TeaM87 je napisao/la:
Platonova je napisao/la:

Da i u vašoj eri je pola sudijskog komiteta suspendovano :lol:
Ma ko prica o suspenzijama? Je li to pricas o onoj sezoni gdje je Zrinjski osvojio titulu poklonjenim penalom? A satro se Zelji siljilo.

Ne mogu uopste da vjerujem da spominjes sudijski komitet i suspenzije. Pa trenutni kriminal je puno dublji od korumpiranih sudija, kako ce sudijski komitet suspendovat sudije kad i sudijama i komitetom upravlja Vico?

Je li me zajebavas boga ti? Je li stvarno mislis da je suspendovanje sudije kod nas mjerilo kako je odsudio?
FKŽ !

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 01 okt 2024, 14:22

Yebo fudbal kojeg oni spašavaju.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 okt 2024, 14:23

James1987 je napisao/la:
01 okt 2024, 13:42
slika

slika

Kakva će odluka biti?

Svoje (ne)znanje će skupo platiti? Petrović "natjerao" Komitet za sudije na vanredno zasjedanje

Komitet za sudije i suđenje u četvrtak će, iako to nije bilo u planu, u Sarajevu održati novu sjednicu, na kojoj će biti analiziran rad sudija tokom mečeva devetog kola Wwin lige, a saznajemo da će se najviše analizirati postupci sudije Dragana Petrovića sa utakmice na Pecari.

E da vidimo baš ko je oštećen

😅🤣😭😂😅🤣😭😂
Kad te u BL pokradu nemoj plakat ovdje na forumu jer si i ti ocito za krađu. Da ne zaboravimo da i vi imate protekciju od vice vas veliki duznik i prijatelj koji vas je spasio ispadanja iz lige i evo poklonio pobjedu protiv Posušija.

Kako te bolan nije stid
Pa znaš li ti kad sam ja ovo napisao
Pitaj onog malog sa Sedrenika

Duel Širokog Brijega i Sarajeva će suditi Dragan Petrović iz Banje Luke s pomoćnicima Bojanom Makarićem i Stefanom Tešanovićem dok je četvrti sudija Danijel Perić iz Bijeljine.

Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Jure Musa iz Čitluka su u VAR sobi.

Evo ga
Izbacuju Pitare iz borbe za titulu

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 okt 2024, 14:57

killafrommanilla je napisao/la:
01 okt 2024, 12:59
RatoborniMrmot je napisao/la:
01 okt 2024, 12:50
01 okt 2024, 12:42

Jedno pitanje za kelnera: znači Senad, koji je krenuo pošteno u osvajanje lige, je popušio chundaru. To bi značilo da Senad, kao oličenje poštenja, ima pravo kada kaže da su pojedini treneri Željezničara osvajali titule na ko zna kakve načine? :mrgreen:

I sad tražiš da ti neko odgovori, a nasrao si se da je Senad pošten, a prozvao vašeg najmilijeg da je titule završavao, morat ćeš demantovati nešto od to dvoje :D
Kome da demantujem ? Tebi, jel :urnebes:

Pijacaru, daj vrecu paprika, al nemoj da varas na vagi. I moze kila banana.

Pozuri, imam posla.
Evo objasni forumskom puku ko je tu posten, Senad ili Amar, ne mogu biti obojica :D

Zanio si se malo, sam sebe ponistavas, neJma odgovora a evo ga ispred nosa al' lakse je reci pijacaru, daj paprike itd. :mrgreen:

Al ipak je favorit zamjeranje sto vas nismo pustili da budete prvaci, zapela **** umjesto da puste :rol:
Ti i ja smo zavrsili ozbiljnu pricu nakon +17 za ispadanje i nebulozama o Vici, niza od tri ciste ko sunce pobjede protiv Sirokog, Goska i Tuzle. One Tuzle koju je Azmir, kao sto vidimo, pustio niz vodu zbog ulaska u Slobodu. Tu si se pokazao sa ljigavac, hinja i pijaĆar. Tada sam ti rekao da zavrsavam bilo kakvu ozbiljnu pricu sa tobom. Idi glabaj ga pitarima koji kada vas pokradu ti budes sretan jer ste odigrali dobro ili nesto slicno :mrgreen: A kada ih pustite, jer vam ne treba, sutis ko hijena :mrgreen:

Dje su mi paprike, spor si.....pijaCaru.

Ps. Imal dje Stefe :opaopa:

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 01 okt 2024, 15:05

ferid21 je napisao/la:
01 okt 2024, 12:32
slika
Ova dvojica malaca iza gola skacu od srece sto je Rockov uhvatio loptu na liniji :kafa:

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 01 okt 2024, 15:09

Mene živo zanima koliko ovaj @svrakino1921 ima godina :D Mora biti ili do 15, u što sumnjam, ili preko 70 pa da je krenulo to djetinje. :D

I fakat mislim da samo dragi Bog može znati je li ova lopta Širokog završila u golu ili nije (možda fakat jeste, hajd ga znaj), ali na osnovu ovih snimaka ne može to niko živ zaključiti. Najjače su mi inače ove linije i čuda koja raja povlači kako im je ćejf :D I zašto kažem za godine, jer su obično na utakmicama ovi stari koji sa jedne strane tribine vide na drugom dijelu terena ofsajd i kunu se da jeste, nađu opravdanje. :D

Potpuno je besmisleno diskutovati o situacijama koje se ne mogu ocijeniti. Ali, ljudi generalno ne shvataju šta znači "100% dokaz" za nešto :D Uvijek navodim plastičan primjer, svađaju se dva igrača i jedan je drugog zaklonio tijelom, ne vidi se ništa na snimku i on pada sav krvav. Evidentno je da ga je prvi opalio šakom, ali to se ne vidi i nema se šta svirati na osnovu "evidentno je". Ista stvar je za svaku situaciju ovog tipa, nema ništa na osnovu "evidentno je" i "moralo bi biti tako".

Opet kažem, ne sporim da je možda lopta ušla u gol, što bi bila greška ekipe sudija na terenu. Ali, to ćemo saznati ako ispliva neki snimak s linije.
Zadnja izmjena: zaostrog, dana/u 01 okt 2024, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 okt 2024, 15:09

Mogli bi BBB s braćom u Banjaluku :mrgreen:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 okt 2024, 15:17

Ulice Sarajeva pune života: Turisti iz svih krajeva svijeta i dalje otkrivaju čari glavnog grada BiH

slika

slika

slika

slika

slika

slika

GOLEMA SI METROPOLO

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 okt 2024, 15:20

01 okt 2024, 15:17
Ulice Sarajeva pune života: Turisti iz svih krajeva svijeta i dalje otkrivaju čari glavnog grada BiH

slika

slika

slika

slika

slika

slika

GOLEMA SI METROPOLO
Ljepše bi bilo da si napisao

GOLEMO SI SARAJEVO :njanjanja: :njanjanja: :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 okt 2024, 15:33

01 okt 2024, 14:57
01 okt 2024, 12:59
01 okt 2024, 12:50

Kome da demantujem ? Tebi, jel :urnebes:

Pijacaru, daj vrecu paprika, al nemoj da varas na vagi. I moze kila banana.

Pozuri, imam posla.
Evo objasni forumskom puku ko je tu posten, Senad ili Amar, ne mogu biti obojica :D

Zanio si se malo, sam sebe ponistavas, neJma odgovora a evo ga ispred nosa al' lakse je reci pijacaru, daj paprike itd. :mrgreen:

Al ipak je favorit zamjeranje sto vas nismo pustili da budete prvaci, zapela **** umjesto da puste :rol:
Ti i ja smo zavrsili ozbiljnu pricu nakon +17 za ispadanje i nebulozama o Vici, niza od tri ciste ko sunce pobjede protiv Sirokog, Goska i Tuzle. One Tuzle koju je Azmir, kao sto vidimo, pustio niz vodu zbog ulaska u Slobodu. Tu si se pokazao sa ljigavac, hinja i pijaĆar. Tada sam ti rekao da zavrsavam bilo kakvu ozbiljnu pricu sa tobom. Idi glabaj ga pitarima koji kada vas pokradu ti budes sretan jer ste odigrali dobro ili nesto slicno :mrgreen: A kada ih pustite, jer vam ne treba, sutis ko hijena :mrgreen:

Dje su mi paprike, spor si.....pijaCaru.

Ps. Imal dje Stefe :opaopa:
Imal jos nesto da si zaboravio osim onoga na sta si trebao odgovoriti ili je to to :mrgreen:

Ima ona keveljis se, kako ono 🤣 Sve samo da pokusas sakriti kako si glup ispao. Evo moze te neko drugi isto upitati, nije problem, ne moram ja. Pitanje je vrlo logicno :mrgreen:

I onda sam te nategao da priznas da ste zavrsili kljucnu utakmicu za opstanak. Imali smo i mi onu jednu sezonu s Fejom kad smo zaredali 9 10 pobjeda a zavrsili peti. Evropa izmakla za par bodova na kraju a istina je da smo teoretske sanse popusili 12 kola prije kraja. Mislim da je to ta sezona cak kad smo vam izbili titulu, na nefer nacin, igrajuci za sebe i svoj niz :mrgreen: Mozda se varam al mislim da jeste, ne provjerava mi se sad 🤣

Uglavnom, izofirao si se x2 😃
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 01 okt 2024, 15:34

avalPacidoroP je napisao/la:
01 okt 2024, 14:19
slika
slika

Stvarno sam mislio, da ovo nikada neću napisati, ali ispali ste velika gospoda.
Ovako se za rivala sinoćnjeg boriti, izbaciti sliku podrške da se suspenduju svi odgovorni, koji su direktno oštetili Široki.. svaka čast kone, konačno pravi potez u pravo vrijeme.
:bow:

slika

Neka ba hoce covjek da sanja fanfare blistavu jesen i zlatno proljece al mu se ne da :urnebes: :urnebes: :kafa:

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 01 okt 2024, 15:48

A sta je vama smiješno?
Niste u situaciji da priđete prvom mjestu ove sezone a niti narednih nekoliko sigurno,pa se vodite logikom nek komsiji crkne krava.
Okrenut ce se situacija kad tad pa ćete plakat.
Meni nije bio smiješan nedosudjen penal Želji protiv Zrinjskog bez obzira sto vas mrzim vise od svega.
Poenta je sistemsko rušenje onog sto pratim 20 godina.
Radije cu pogledati Gosk-Sloboda nego ligu prvaka.
I ovo malo jada su unistili a nekim je preče prcanje gradskog rivala nego sto nas *raju gdje stignu.
Svakom normalnom ko ovo voli je doslo do grla!
MNON

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Najprvi i 32 gosta.