Saša Papac

RKO
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la RKO » 05 apr 2011, 00:25

djokica je napisao/la:Ma sve ja kontam, igra u velikom klubu, ima iskustvo...iako se ni ja ne sjecam da je briljirao u reprezentaciji. Ali ako on vec 5 godina u Rengers-ima igra lijevog beka,ko je tolika budala da ga stavi u reprezentaciji da trenira stopera. Pitanje je jasno:
Lulic ili Papac......ili.......Salihovic ili Papac?
Pa eto izaberite
Rangers igra kao mi pod vodstvom Cire neka formacija 3-5-2 ili ti ga 5-3-2 gdje je Papac igrao tog lijevog stopera i kad ode "lijevi bek" u napad Papac je pokrivao tu stranu.
Papac nije igrao za reprezentaciju upravo kad je bio najbolji zadnje 3-4 godine
RIP SALE VILENJAK

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 apr 2011, 01:10

Papac moze igrati stopera bez problema,to cesto igra i u Rendzersima!.. On bi nam sigurno bio veliko pojacanje u nastavku kvalifikacija! Pogotovo sto nam je svaki kvalitetan igrac dobro dosao u nastavku kvalifikacija!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2011, 01:34

Kod Papeta vazi ona mozes ti u Barceloni pimplati loptu ali ako imas glista u gujci a bogami i u glavi.Haj ti Marinko na obalu.
Trazio je ekipu u onih par prvih meceva,bilo je tu i promasaja.naravno rezultat trpi,a kriticari jedva cekaju te trenutke.
Kako rece Lulic se vec isformirao na toj strani,plus Seju ocekuje.
A Papac je kako neko navede stari prototip beka ni blizu Lulica.Iako Lulic nije klasican bek.
Od viska glava ne boli.Ali i itekako shvatam Papeta kad kaze ne volim pozvati veci broj igraca da bi ih poslije poslao na klupu.
Prosli put protiv Rumunije Vranjes je recimo morao i na tribine.A igracima,pogotovo mladim to i nije neki podstrek.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 apr 2011, 11:39

harishp je napisao/la:Kod Papeta vazi ona mozes ti u Barceloni pimplati loptu ali ako imas glista u gujci a bogami i u glavi.Haj ti Marinko na obalu.
Trazio je ekipu u onih par prvih meceva,bilo je tu i promasaja.naravno rezultat trpi,a kriticari jedva cekaju te trenutke.
Kako rece Lulic se vec isformirao na toj strani,plus Seju ocekuje.
A Papac je kako neko navede stari prototip beka ni blizu Lulica.Iako Lulic nije klasican bek.
Od viska glava ne boli.Ali i itekako shvatam Papeta kad kaze ne volim pozvati veci broj igraca da bi ih poslije poslao na klupu.
Prosli put protiv Rumunije Vranjes je recimo morao i na tribine.A igracima,pogotovo mladim to i nije neki podstrek.
to i ja kontam. e sad iako je sasa "staromodni" lijevi bek usporedeno s lulicem, to itekako moze safet iskoristiti. u utakmicama gdje protivnik vrsi pritisak na lijevu stranu odbrane(kao recimo portugal u zenici s svojim driblerima na krilima) tu moze sasa biti od velike koristi. dovoljno je pogledati kakve je majstore on zatvorio onda kad je rangers dosao do finale uefa kupa! plus covjek zna odigrati kako treba i na poziciji stopera.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 05 apr 2011, 12:09

Repka na EP u Ukrajini i Poljskoj

----------------------------------Hasagic--------------------------

Mujdza--------------Spahic-----------------Papac-----------Lulic

----------------------Rahimic----------Medunjanin---------------

--------Pjanic------------------Misimovic---------------Salihovic

------------------------------Dzeko-----------------------

Klupa:
Begovic
Mravac
Pandza
Besic
Ibricic
Ibisevic
Muslimovic

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 05 apr 2011, 15:14

Vita_Novalis je napisao/la:Repka na EP u Ukrajini i Poljskoj

Klupa:
Begovic
Mravac
Pandza
Besic
Ibricic
Ibisevic
Muslimovic
Pretjera ga i ti sa ovim defanzivcima i destruktivcima na klupi. A nigdje beka i ozbiljnog veznjaka. Pitanje je hoce li Rahimic moci igrati i biti na ovom nivou nakon jos jedne godine neigranja. I sto je najvaznije, na EP se u porotokol prijavljuje 22 ili 23 igraca i svi mogu biti na klupi, pa zato ovdje treba dodati:
Jos jednog golmana- Nemam favorita
Jahica -oba beka,veza ili stoper
Bajramovica ( ako Bog da )- posebno ako Rahimic ne moze,
Zeca- ako nam zatreba brzi napadac u paru sa ovim fizicki jacima
Nadarevica - jos uvijek dobar i uvijek siguran,vise vjerujem njemu nego Papcu, Pandzi i Mravcu zajedno
Stilica- jedini koji moze kvalitetno zamjeniti Misketa ili Pjanica

A ima jos 5-6 igraca medju kojima treba traziti eventualne putnike

Ovo su ideje,mojih prvih 11 bi bili drugaciji od tvojih kao sto mozes primjetiti. Srecom ne biramo ja i ti Putnike, a ni prvih 11. Za sve to - tu je Safet Susic, samo daj Boze da se mi plasiramo, a za ostalo cemo lako
FKS❤️1946

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 05 apr 2011, 17:00

djokica je napisao/la:
Vita_Novalis je napisao/la:Repka na EP u Ukrajini i Poljskoj

Klupa:
Begovic
Mravac
Pandza
Besic
Ibricic
Ibisevic
Muslimovic
Pretjera ga i ti sa ovim defanzivcima i destruktivcima na klupi. A nigdje beka i ozbiljnog veznjaka. Pitanje je hoce li Rahimic moci igrati i biti na ovom nivou nakon jos jedne godine neigranja. I sto je najvaznije, na EP se u porotokol prijavljuje 22 ili 23 igraca i svi mogu biti na klupi, pa zato ovdje treba dodati:
Jos jednog golmana- Nemam favorita
Jahica -oba beka,veza ili stoper
Bajramovica ( ako Bog da )- posebno ako Rahimic ne moze,
Zeca- ako nam zatreba brzi napadac u paru sa ovim fizicki jacima
Nadarevica - jos uvijek dobar i uvijek siguran,vise vjerujem njemu nego Papcu, Pandzi i Mravcu zajedno
Stilica- jedini koji moze kvalitetno zamjeniti Misketa ili Pjanica

A ima jos 5-6 igraca medju kojima treba traziti eventualne putnike

Ovo su ideje,mojih prvih 11 bi bili drugaciji od tvojih kao sto mozes primjetiti. Srecom ne biramo ja i ti Putnike, a ni prvih 11. Za sve to - tu je Safet Susic, samo daj Boze da se mi plasiramo, a za ostalo cemo lako
Majstore ovo nije moja zelja nego ce ti ovako biti. :mrgreen:
Rahimic ce igrati iz razloga sto je na zalasku karijere i mi smo emotivan i merhametli narod, pa tako Susic sigurno nece imati snage da Rahimicu kaze eto dobar si bio ali sada nis u formi, jer Rahimic bi na ovaj nacin divno zaokruzio svoju bogatu karijeru.
Nadarevic je po meni los igrac. Nikada mu ne mogu zaboraviti onaj go protiv Spanije kada je mogao da ukliza i izbije loptu u korner a on je blijedo gleda.
Stilic i Zec su dobre opcije. Bajramovic je nerealna opcija, daj boze da se varam.

U svakom slucaju vjerujem da ce Pape to najbolje da poslozi.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 apr 2011, 17:02

Papac je oštećena roba! ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BHGamer_00
Kontakt:

Post Postao/la BHGamer_00 » 05 apr 2011, 17:37

Papca bi trebalo pozvati ako repka uoopšte bude igrala uskoro ;)
www.bhgamer.org

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 apr 2011, 17:59

Sasa Papac je dobar igrac, da nije nebi igrao 5 godina u Rangers FC i skupio toliko nastupa u LP i EL/UC. On ako nista dobro bi dosao radi tog iskustva, jer je odigrao dosta vaznih utakmica i njegova smirena glava bi mogla biti od dosta koristi za ove mlade momke u repki. Ja mislim da bi Sasa solidno legao u ekipu i mogao bi nam pomoci protiv svakog protivnika.

...............Begovic/Hasagic..............
Mujdza......Mravac......Spahic.....Papac
................Rahimic...Salihovic.........
Pjanic............Misimovic............Lulic
...............Dzeko..........................

...................Begovic/Hasagic..............
.......Mravac......Spahic.....Papac
Mujdza..................................Salihovic/Lulic
...................Rahimic.....................
........Pjanic........Misimovic...........Lulic/Salihovic
..................Dzeko...........................

Protiv Lux i Albanije(ekipa koje vise se brane, nego imaju dobar napad)

........................Begovic/Hasagic........................
Mujdza.........Mravac...........Spahic...............Papac..

Pjanic...................Medunjanin......................Lulic

..............Misimovic.............Salihovic.................

.......................Dzeko....................................
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

emir_

Post Postao/la emir_ » 05 apr 2011, 18:05

Pa njemu istice ugovor za dva mjeseca i ni govora o produzenju nema, zato se i javlja da zaigra kao sto je 2006. budimo realni, ima 31 godinu, zvao bih ga i poslao na tribine, eventualno ako bude povreda dao da zaigra!!!
4-IN-A-ROW

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 apr 2011, 19:48

Evo upravo gledam Papaca protiv Jonhstone-a i mogu samo potvrditi ono sto svi znamo da je 1 klasa i da nam treba kao ozeblom sunca ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 apr 2011, 21:32

ajde sta serete protiv papca svaka mu cast sto se sada javio kad ga niko nije spominjao ...on je samo odrzao svoju rijec da nece igrati dok je bagra u repki i da ne zeli da igra za repku nebi se ni sada javljao ..!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 05 apr 2011, 21:53

Za_raju je napisao/la:Evo upravo gledam Papaca protiv Jonhstone-a i mogu samo potvrditi ono sto svi znamo da je 1 klasa i da nam treba kao ozeblom sunca ...
Nemozes ti objasnit ovim trogloditima da je covjek za klasu bolji od svih stopera sto imamo. Susis je za Maletica rekao da je 30/31 godina igrac u najboljim godinama a njima je Papac ostecen i propao.

Kad covjek gleda objektivno Sasino ponasanje moze samo zakljucit da je drzao svoju rijec. S tim necu da su izdajnici oni sto su zaigrali i poslije pisma. Svako je imao pravo da odluci sta ce dalje.

Samo da dodam Papac igra u Rendzersima, ne u zelji ili borcu da trazi u reprezentaciji stelu da se proda.

stampy

Post Postao/la stampy » 06 apr 2011, 00:28

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 06 apr 2011, 01:13

nekako mi je tesko zamisliti formaciju bez medunjanina uz rahimica.jedino papac na stopera.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 apr 2011, 01:42

slika

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 06 apr 2011, 03:52

Ugovor s Rendžersom Vas veže do 2011.?

- Sigurno je da ću ga odraditi do kraja, a onda ću već polako razmišljati o kraju karijere, bez obzira na to što ću tada biti u 32. godini života. Automobilska nesreća koju sam imao u Austriji mi je skratila karijeru, ali koliko god čudno zvučalo, najbolje stvari u karijeri su mi se dogodile poslije te nesreće. Počeo sam trenirati s drugačijim pristupom i sada ubirem plodove takvog rada - veli Papac.

Iako je selektor Safet Sušić nekoliko puta ponovio da neće odustati od Vas ne popuštate.

- Mislim da nema potrebe da ponavljam da sam odigrao svoje u reprezentaciji BiH. Novom selektoru i igračima želim puno sreće u sljedećim kvalifikacijama kaže Papac.

Hehehe, polahko da zavrsava karijeru u reprezentaciju BiH na ustrb jednog Besica, Bicakcica, Hajrovica koji trebaju da se pozivaju da gledaju i uce dok je jos Spaha tu, na ustrb jednog Nadarevica i Jahica, Mravca i Pandze, jegnog Lulica koji ore gore dole, jednog Salihovica. Spor je bio, mogu zamisliti kaki je sada. Pape ako njega ubacis medju ove momke koji su konacno krenuli i koji dominaraju, protiv jedne Rumunije, nekada i seste reprezentacije na svijetu imaju posjed 65:35, dakle ako medju takve momke ubacis ovu dzukelu, zatrovaces kompletnu atmosferu, ja bi prvi da sam na mjestu ovih na prvom treningu Papku noge polomio. Ako se to dogodi ja te vise necu braniti od Monologa, skilje Mirze, Zeljovca, Kurtmana.... pa ce oni da te smjene :D :D :D
Papak je prije dvije godine izjavljivao da ne zeli da se vrati zbog saveza kao i da nece da zauzima mjesto mladjima, a sada bi da se ponovo uhljebi preko reprezentacije. Cim je potpisao za Glazgov **** je reprezentaciju i sada na kraju bi da bude "pojeo vuk magarca", sram ga bilo pa jos malo i otac moze biti Besicu a trpa se umjesto njega, pa makar i na klupu. Pogancer.
Evo malo tog strasnog para Spaha - Papak...hehehehe

Usta te skrabava dje si bio kad je bilo ovo
pa ovo:
Handanovic - Salihamidzic, Krstajic, Subotic, Papac - Medunjanin, Koroman, Marin, Ljajic - Savo Milosevic, Zlatan Ibrahimovic
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 apr 2011, 14:27

Ti znas da Medo igra za nas ima vec dvije godine?

A gdje je bio? Bojkotovao kao sto je obecao navijacima.

Nedaj Boze da se neko u ovoj zemlji drzi rijeci...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 06 apr 2011, 14:58

Kakvi smo mi ljudi ...

Sasa Papac je prije svega gospodin, ljudska gromada, apsolutno pozitivna i neiskvarena licnost, sa Sergejom Barbarezom jedan od onih koji je stavljao glavu u torbu rizikujuci da igra za svoju domovinu...
A mi sada pisemo ovakve komentare, bruka i sramota, kakvi smo mi ljudi ???

Sasa Papac je covjek koji je zaduzio sve Bosance i Hercegovce, katolike, muslimane i pravoslavce, jer on nije igrao ni za jedne od nas a igrao je za sve...igrao je za nasu i svoju domovinu.
Sjecam se nakon udesa koji je imao u Austriji, covjek sa jos uvijek ugrozenim zdravljem i povredama jos uvijek opasnim po njegovo vitalno stanej dolazi u BiH , i pogodite zasto , da gleda utakmicu SVOJE REPREZENTACIJE !!!

SALE MAJSTORE, ti si uvijek bio dio repke, i hvala ti sto si dokazao da ovim svijetom jos hodaju ljudi kojima obraz i data rijec puno znace !

DOBRODOSAO NATRAG SASA !!!
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.