Taman 20k na Grbavici!svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:17Ulice Sarajeva pune života: Turisti iz svih krajeva svijeta i dalje otkrivaju čari glavnog grada BiH
GOLEMA SI METROPOLO
Taman 20k na Grbavici!svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:17Ulice Sarajeva pune života: Turisti iz svih krajeva svijeta i dalje otkrivaju čari glavnog grada BiH
GOLEMA SI METROPOLO
Postao/la FKSDoGroba » 30 sep 2024, 18:36
Hahahahahaha krepajte do sabaha majku vam yebem
Post Postao/la FKSDoGroba » 30 sep 2024, 18:45
PONISTI GA SAD SESTRU TI YEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMM
Post Postao/la FKSDoGroba » 30 sep 2024, 18:47
E idi u picku materinu
Ma ne bi od njih uzeo ni tefal tavu na naselje da mi donesu, vjeruj mi.TefalTava je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:58Al zamisli stati na istu stranu sa benjom isovicem od ovakvih faca ne bi čovjek stao u istom redu na kasi u bingu a ne sta viseavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:50Fanfara ga Mirvić Vici, a sve na štetu športskih prijatelja iz Širokog.
Strašno, kakva nepravda.![]()
![]()
al bukvalno nema portala na kojem ne kmece samo pogledas naslove od istih autora nakon nase tekme i ove jucerasnje i sve ti bude jasno![]()
Malo si se zayebaofeniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:58Ziv je Robust...nije s "kišobranom" u ruci oko Sarajeva s svojim "športski"![]()
![]()
![]()
mojne ih evo kontaju da traze zestoke momke da lemaju sudije to je ta borba za dobrobit bh fudbala
Sabah hajrula i tebi
Kamenjar ostaje kamenjar pa da ga i na mjesec poneses...Vjeverica777 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 17:58Ja bih se zabrinuo na tvom mjestu,malo da pogledaš vas omjer sa Širokim.
Za tako nesto se moraju klubovi dogovoriti, jedno pola lige, izadju na tekmu i sjednuRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:51Ma radi gluposti se raspravljamo svi ovdje, sudije kod nas osim što NE ZNAJU dovoljno kvalitetno raditi svoj posao uz to su i BEZOBRAZNE I UMIŠLJENE. Nije ovdje više stvar ni Vice, on kad ode ostaju ove sudije i bit će isti k. Savez mora angažovati strane sudije ako žele bolje ligi, u što sumnjam.
Ma i Željezničar i oni su doživljavali razne lakrdije, smiješno je što se svađamo uopšte koga guraju, kad guraju Zrinjski i Borac dok se mi udaramo za četvrto mjestoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 okt 2024, 19:15Za tako nesto se moraju klubovi dogovoriti, jedno pola lige, izadju na tekmu i sjednuRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:51Ma radi gluposti se raspravljamo svi ovdje, sudije kod nas osim što NE ZNAJU dovoljno kvalitetno raditi svoj posao uz to su i BEZOBRAZNE I UMIŠLJENE. Nije ovdje više stvar ni Vice, on kad ode ostaju ove sudije i bit će isti k. Savez mora angažovati strane sudije ako žele bolje ligi, u što sumnjam.Ako bude nekoliko takvih tekmi to ce biti tema u medijima iz pola Europe, onda se bunis UEFI, Sudu u Strazburu, bla, bla
i tu pricu guras dok se boje ne rastope ili dok ne dobijes strane sudije.
Vrlo prosto, zar neRealno je moguce i ostvarljivo. Problem je sto nasi klubovi ne vjeruju jedini drugima, a ovi ostali ce dobiti politicko naredjene da ne smiju da se ukljuce iako bi se vjerovatno ukljucili.
I opet kazem, bila je pozicija moci i drugacije rasporedjena pa je bilo ozbiljnih lakrdija tipa da su nama crtali linije ofsajda koje su smijesne, a pitari se smijali. I ode to unedogled**** ih malo sto su oni Zeljeznicaru bas oteli titulu pa navijaci Zelje slicne kradje protiv Sarajeva ne dozivljavaju kao neki problem dok nas neko ne pokrade onda se pitari nama smiju, bla, bla, bla, bla.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VolimBiH96 i 22 gosta.