To mi je danas bas palo na pamet, nemoguce da si toliko lud da radis ovo sto radis a B komponenta kakva god da je da glasa za tebe opet. Ne znam na koji nacin ce se ovo zavrsiti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Legenda
Trenutno u ekipi nemamo ni jednog slicnog
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Jednostavno,uradio je Colpi uslugu i skinuo Peljtu jer je to kontra struja od Colpe debila. Evo cak i ovaj Nedo Turkovic kaze jel moguce prvih 20 min da se Sarajevu svira svaki kontakt,ono kaze jos nije vidio.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Poništen Renanov gol nije bio greška. Bio je ašćare otimačina. I pticama na grani je jasno da je Petrović došao sa zadatkom da utakmica završi X. Mi nismo smjeli osvojiti 3 boda, a nije smio ni Široki da se ne bi zahuktao i poremetio kakve li već računice.mirzatele je napisao/la: ↑01 okt 2024, 23:08Penal za Široki čist, izrazito debilan potez Čelika.
Penal za nas isto tako čist.
Poništen gol Renana- kardinalna greška sudije
Poništen gol Turkeša- ofsajd, ne onoliki kao što su podvukli linije ali bio je ofsajd
Lopta na gol liniji u nadoknadi- nema ugla kamere iz koje se može vidjeti sigurno da li je prešla ili nije.
Prvi penal je bio čist, mada se ne mora svirati. Naš penal je bio takođe čist, ali je takođe mogao da zažmiri. Da je htio pobjedu Širokog, nikad naš ne bi svirao. Kad smo mi poveli 2-1, nismo smjeli otići na dva razlike. Mahnuli su ofsajd, a onda Musa i Njegomirović prebacili lopticu na Petrovića - ko biva, nije ofsajd, ali idi gledaj jel bio faul. Tako su oni sebe oprali, jer da su rekli da je ofsajd, ne bi on gledao i na njih bi se sasulo drvlje i kamenje. On otišao da gleda sam čin zabijanja gola, da vidi ima li slamka spasa za koju se može uhvatiti. I čovjek svirne **** faul. Nikad se u istoriji fudbala, otkad je uveden VAR, tako nešto nije uradilo.
Zatim, Široki ima onu situaciju jel lopta prešla crtu ili nije. Na snimku se nije dobro vidjelo, nemamo goal line tehnologiju, i oni odluče da nije prešla mada je bila vrlo blizu. Opet, da su htjeli naš poraz, priznali bi gol. Međutim, jok, neka ostane iks. Mi zabijamo, ofsajd za dlačicu, poništi se gol ko iz topa.
Zadatak izvršen, 3-3. Pričati o penalima i sviranim faulovima je glupost. Cijeli meč se svodi na poništen Renanovog gol koji je čist da ne može biti čistiji. Ono je nešto nevjerovatno, za Riplis vjerovali ili ne.
-
- Kontakt:
Tako je ,problem je što sudija ulazi u utakmicu s namjerom da Sarajevo ne ostvari pobjedu. Ni oni ne znaju kako će se razvijati utakmica nekad moraju baš da te otimaju a nekad samo šiljiti protivniku . Nikad penal nebi svirao za guranje Čelika da je recimo Široki već vodio isto i nama nebi svirao da je bilo 0-0 ,jednostavno prate rezultat tako da ne znaš nikad na koji način će nam suditi evo u ovih 8 kola uvijek nas za nesto zakinu. Mnogo teško igrati kad znaš da će svaku i ole dvojbenu situaciju svirati protiv tebe mi moramo balet igrati bez kontakta.PeppermintSA je napisao/la: ↑02 okt 2024, 01:37Poništen Renanov gol nije bio greška. Bio je ašćare otimačina. I pticama na grani je jasno da je Petrović došao sa zadatkom da utakmica završi X. Mi nismo smjeli osvojiti 3 boda, a nije smio ni Široki da se ne bi zahuktao i poremetio kakve li već računice.mirzatele je napisao/la: ↑01 okt 2024, 23:08Penal za Široki čist, izrazito debilan potez Čelika.
Penal za nas isto tako čist.
Poništen gol Renana- kardinalna greška sudije
Poništen gol Turkeša- ofsajd, ne onoliki kao što su podvukli linije ali bio je ofsajd
Lopta na gol liniji u nadoknadi- nema ugla kamere iz koje se može vidjeti sigurno da li je prešla ili nije.
Prvi penal je bio čist, mada se ne mora svirati. Naš penal je bio takođe čist, ali je takođe mogao da zažmiri. Da je htio pobjedu Širokog, nikad naš ne bi svirao. Kad smo mi poveli 2-1, nismo smjeli otići na dva razlike. Mahnuli su ofsajd, a onda Musa i Njegomirović prebacili lopticu na Petrovića - ko biva, nije ofsajd, ali idi gledaj jel bio faul. Tako su oni sebe oprali, jer da su rekli da je ofsajd, ne bi on gledao i na njih bi se sasulo drvlje i kamenje. On otišao da gleda sam čin zabijanja gola, da vidi ima li slamka spasa za koju se može uhvatiti. I čovjek svirne **** faul. Nikad se u istoriji fudbala, otkad je uveden VAR, tako nešto nije uradilo.
Zatim, Široki ima onu situaciju jel lopta prešla crtu ili nije. Na snimku se nije dobro vidjelo, nemamo goal line tehnologiju, i oni odluče da nije prešla mada je bila vrlo blizu. Opet, da su htjeli naš poraz, priznali bi gol. Međutim, jok, neka ostane iks. Mi zabijamo, ofsajd za dlačicu, poništi se gol ko iz topa.
Zadatak izvršen, 3-3. Pričati o penalima i sviranim faulovima je glupost. Cijeli meč se svodi na poništen Renanovog gol koji je čist da ne može biti čistiji. Ono je nešto nevjerovatno, za Riplis vjerovali ili ne.
- TurkishAirlines
I ptice na grani znaju da ce ti svaki kontakt svirati, i ti opet bez potrebe diras i guras igraca
Za mene ono ne moze biti penal, ali eto kazu da jeste.
Ono je premlako bilo, ali eto. Moras se prilagoditi uslovima na terenu. Znas da ce te sudija yebati i ti im dajes povod da nam svira penal.
Kao sto rekoh ranije, ovi igraci su mnogo neinteligentni. Ove utakmice se glavom dobijaju.
Ono je premlako bilo, ali eto. Moras se prilagoditi uslovima na terenu. Znas da ce te sudija yebati i ti im dajes povod da nam svira penal.
Kao sto rekoh ranije, ovi igraci su mnogo neinteligentni. Ove utakmice se glavom dobijaju.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
mi ako sljedeca tri kola dobijemo mi cemo osvojiti ovo
ko se digne nakon ovog i treba da osvoji
"Petrović" iza ugla vreba da nas skrši i na Koševu.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑02 okt 2024, 09:11mi ako sljedeca tri kola dobijemo mi cemo osvojiti ovo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
"Ocekujemo reakciju nadleznih institucija"
Nadlezna institucija:
Nadlezna institucija:
Petrović je naš sudija, tako kažu.Pendulum je napisao/la: ↑02 okt 2024, 09:41"Petrović" iza ugla vreba da nas skrši i na Koševu.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑02 okt 2024, 09:11mi ako sljedeca tri kola dobijemo mi cemo osvojiti ovo

ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 okt 2024, 09:45"Ocekujemo reakciju nadleznih institucija"
Nadlezna institucija:

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Izadje mi na youtube penali protiv Aktobea, gledam 5 put i svaki put se najezim
Pa šta bi nam uradio da nije naš.tabba77 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 09:52Petrović je naš sudija, tako kažu.Pendulum je napisao/la: ↑02 okt 2024, 09:41"Petrović" iza ugla vreba da nas skrši i na Koševu.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑02 okt 2024, 09:11mi ako sljedeca tri kola dobijemo mi cemo osvojiti ovo
ko se digne nakon ovog i treba da osvoji![]()

Meni tako izađe full hightlights (tekma & penali) pa pogledam sa užitkom svaki put.

Kakvi su nam neprijatelji ako je on "naš"?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
A može li u ovoj popišanoj ligi da se pobjedi igrom i golovima ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑02 okt 2024, 08:59I ptice na grani znaju da ce ti svaki kontakt svirati, i ti opet bez potrebe diras i guras igraca
Recimo ako zabiješ 5 regularnih da ti bar 4 priznaju, eto ne mora 5/5.
A ne da nam sviraju 3/5
Može li tako ? Jel puno eto tražimo...
Mislim da smo odgovor na to pitanje dobili u BL. Pobjedili smo pa se nije toliko pričalo o tome.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovdje se samo plače na sudije. Ako ima materijala da se djeluje, treba djelovati? Ako nista moze udruzenje navijaca organizovati proteste pred savezom? Zasto ne bi otislo 5 hiljada ljudi u bordo majicama pred savez pola sata? Blizu nam je, moze svako doci. Treba dati do znanja da se nece nijemo posmatrati i piskarati po forumima.
Drugi korak je naprimjer operacija " Red Army".
Uopste ne preferiram kukanje, ili djeluj ili suti.
S obzirom da se samo kuka na drustvenim mrezama, ocigledno situacija nije alarmantna.
S obzirom da se samo kuka na drustvenim mrezama, ocigledno situacija nije alarmantna.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 02 okt 2024, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa efektivnije je kukati i plakati nego to što si ti naveo.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑02 okt 2024, 10:49Ovdje se samo plače na sudije. Ako ima materijala da se djeluje, treba djelovati? Ako nista moze udruzenje navijaca organizovati proteste pred savezom? Zasto ne bi otislo 5 hiljada ljudi u bordo majicama pred savez pola sata? Treba dati do znanja da se nece nijemo posmatrati i piskarati po forumima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bhfanatic14, ErosViverosViv, Guest1945, Lavcina, perodeformero, rimljanin90, Seipronto i 73 gosta.