Nema vise menadjera, konobara, jarana......
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Loš izbor za trenera ako to bude Nalić. Čovjek se čini blag i neko ko je dobar u teoriji, ali u praksi nikakav.
ali dobro ako je riječ o prelaznom rješenju do zimske pauze onda svakako neka ga
ali dobro ako je riječ o prelaznom rješenju do zimske pauze onda svakako neka ga
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Nisam nesto za Nalica, s obzirom koja su se imena spominjala. Ali Azmir daje pare, zna sta radi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Još jedna kojeg će se morati platiti prije isteka ugovora, jer kako si rekao dobar teoretičar, ali tanko u praksi....
Ima li neko da kaže A.H. za Smajića, žalim za njegovim vremenom, Sloboda je tako lijepo igrala, a ekipa nije bila nešto po imenima.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Zelja za SD koji je imao Azmir, je odbio ponudu definitivno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je stvar procjene da nas ne tuzi, neka ga naravno.
A sto se tice kvaliteta nisu ni ostali bolji, svi su tu negdje.
A sto se tice kvaliteta nisu ni ostali bolji, svi su tu negdje.
Nadam se da Nalić nije izbor.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nalic je marketinski, odnosno za kupovinu ljudi u gradu, ljudi padaju u trans kad ga se spomene, najbolje rjesenje.
Al da smo snjim nismo 2 akcije napravili za pola godine proljetos isto stoji.
Al da smo snjim nismo 2 akcije napravili za pola godine proljetos isto stoji.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- RollingPaper
- Kontakt:
Neće nijedan ozbiljan trener doći u ovakvom stanju u klub.
Zadnji na tabeli, neuigrana ekipa, pola ekipe nije prošlo pripreme, promjena trenera 9 dana prije početka sezone, veliki pritisak, nagle promjene u rukovodstvu, loš igrački kadar, najgora ekipa u ligi.
Niko neće ovoliko "vruć krompir" u ruke, jer ako izgubi par utakmica možda ostane bez posla, još svi će reći da si loš trener, a nit imaš ekipu nit si prošo pripreme nit išta. Samo džaba može "ukaljat" svoj CV.
Tako da je nerealno očekivati neko ozbiljnije trenersko ime u ovom trenutku.
Zadnji na tabeli, neuigrana ekipa, pola ekipe nije prošlo pripreme, promjena trenera 9 dana prije početka sezone, veliki pritisak, nagle promjene u rukovodstvu, loš igrački kadar, najgora ekipa u ligi.
Niko neće ovoliko "vruć krompir" u ruke, jer ako izgubi par utakmica možda ostane bez posla, još svi će reći da si loš trener, a nit imaš ekipu nit si prošo pripreme nit išta. Samo džaba može "ukaljat" svoj CV.
+1 Tog sam misljenja i ja, mislim realno tesko bi se ko prihvatio od ozbiljnih treneraRollingPaper je napisao/la: ↑02 okt 2024, 11:12Neće nijedan ozbiljan trener doći u ovakvom stanju u klub.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Petar Bojo 
Adnan Džafić
Tarik Isić
Enedin Mulalić
Dženis Beganović
Još jedan igrač. Duljević ili Santos, pitanje je sad.
Adnan Džafić
Tarik Isić
Enedin Mulalić
Dženis Beganović
Još jedan igrač. Duljević ili Santos, pitanje je sad.

Prije bi Santosa. Mladji i u formi. Duljevic jeste ime, ali dok on dodje u formu, kraj sezone.montolivo18 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 11:33Petar Bojo
Adnan Džafić
Tarik Isić
Enedin Mulalić
Dženis Beganović
Još jedan igrač. Duljević ili Santos, pitanje je sad.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moras biti lud ili previse voliti da preuzmes ili da treniras ovakvu Slobodu ili da dovedes nekog pocetnika koji ni ne konta u kakvoj smo situaciji, misevi se razbjezali i ostavili klub i skupstinu i sad jos moras namiriti ove kriminalce menadjere sa svojim igracima. I na kraju ako ispadnes kriv Azmir, trener, ovi novi igraci, samo Aco i ekipa ce reci trazili ste, dobili ste. Ko god preuzme ekipu stvari ce se rjesavati i van terena, ko ce ici u Evropu, ko ce biti prvak, ko ispada, imamo sad i VAR na bosanski nacin.
🔴⚫️
"Husić je od Maksimovića tražio garanciju od četiri osvojena boda u naredne dvije utakmice, kako bi nastavili saradnju, što se nije očigledno dopalo sada već bivšem treneru Slobode, koji je odstupio sat i po prije utakmice."
Kojeg stručnjaka smo mi imali
Kojeg stručnjaka smo mi imali

Samo je Sloboda iz Tuzle
Palo mi je isto napamet kad je objavljeno da nas je Basic odbio.RollingPaper je napisao/la: ↑02 okt 2024, 11:12Neće nijedan ozbiljan trener doći u ovakvom stanju u klub.
Nisam neki Nalin fan, cinjenica je da smo brutalno igrali kada je prvi put vodio klub, ne samo trkom i presingom vec pozicioniranjem, pomjeranjem linija i sl.
Isto tako sve je to opalo kada je on na zimu vodio pripreme.
Za federalnu opet dobra jedna polusezona, druga poprilicno tanko ali je uspio zavrsiti zadatak.
Isto tako je cinjenica da ce bilo kojem nasem treneru stati da ostanemo u ligi kao nikom drugom. Evo Maksimovicu trazis 4 boda u 2 utakmice i kaze necu i ode kofere pokupit jeb.avat nekog drugog a mi ostajemo u ovom jadu i bijedi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Potpisujem, Duljević je odličan igrač, ali idealno bi bilo da dođe na početku sezone i odradi pripreme. Svakako trenutno je bolja opcija Santos, ali se ne bih bunio da Duljević dođe.DamirT je napisao/la: ↑02 okt 2024, 11:39Prije bi Santosa. Mladji i u formi. Duljevic jeste ime, ali dok on dodje u formu, kraj sezone.montolivo18 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 11:33Petar Bojo
Adnan Džafić
Tarik Isić
Enedin Mulalić
Dženis Beganović
Još jedan igrač. Duljević ili Santos, pitanje je sad.![]()

To moze samo Haurdic biti,nema ko drugi po krilu tako ubitacanSunderland je napisao/la: ↑02 okt 2024, 08:51Samba ce se plesati na Tusnju, brz ko zvuk, po
krilu ordinira, zovu ga Ss![]()
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Koji Santos yebem mu repu
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.