FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi dragi, protiv ŠB je sudija jednostavno loš, ubio je fudbal, oštetio je sve i svakog. A golovi koje smo mi primili, su naše greške. Kad Mehmedović ne isprati svog igrača do kraja, i taj igrač da gol. Tu nam ne može da pomogne niti jedan sudija. Mi jesmo u većini utakmica oštećeni jer se 50-50 duel uvijek svira protivniku, to je činjenica, ali ne može me niko ubijediti da Čelik koji gleda kako pada žaba, ima reakciju penzionera iz staračkog doma, da nije kriv kod golova. Pod hitno porazgovarati sa momkom, jer ako imaš ovakve padove nakon dobrih igara, ne piše ti se dobro. Pokazao je da ranije da može kad je ponizan i fokusiran, ali zadnje 3 utakice je bio na rubu crvenog, pa dobio crveni, pa protiv ŠB je jedan od najgorih na terenu bio. Isto tako kad Beganović nauči iskoristiti priliku i nauči kako popraviti decision making bit će koristan, mnogo trči, malo meda daje, ovako u odbrani je igrač manje, jer u nekoliko navrata ima sporu reakciju ili ne isprati protivnika kojeg čuva do kraja. A Mehmedović Eldar ako želi biti i postat igrač mora se fokusirati i ispratiti igrača do kraja kojeg čuva, a ne ona nonšalancija nakon ulaska u igru, shvatio bih da je odigrao 80 minuta trkački pa mu snage nestalo, ali ušao je tek bio u igru, jer ako to ne uradi, maksimum je Tuzla City poslije nas. Renana neću komentarisati, nekoliko puta njegovi izlasci 1 na 1 sa golmanom završavaju u korist golmana, obavezno popraviti realizaciju mora.
- napoleon72
- Kontakt:
A sta pojedini misle, da ces premlacivanjem sudija dobit nesta pozitivno? Jedino sto mozes postic je kontraefekat, da utjeras nekom strah u kosti i da mi postanemo Borac ove lige. Jel nam to u interesu? Berberovic je na podcastu spomenuo sudiju kojem je Celo zaprijetio u finalu kupa, koji je jedva cekao kraj meca. Bil taj sudija smio svirat npr ocigledan penal za Siroki da je slucajno bio? Jel to Sarajevo koje zelimo? Hocemo Obilic iz 1998.? Ja to ne zelim.
Druga stvar su sve pravne posljedice koje bi pratile klub. Teret svih tih prijetnji i napada bi pao na Mirvica, koji bi postao neko ko salje gorile da biju sudije. UEFA je protiv svakog oblika nasilja i diskriminacija, posebno prema sudijama, a pola nasih sudija je na UEFA listama. De ba, nisu 90te. Mislim da pojedini trebaju definisat da li zele POSTENO sudjenje ili sudjenje koje je "posteno" po pitarskim mjerilima.
Druga stvar su sve pravne posljedice koje bi pratile klub. Teret svih tih prijetnji i napada bi pao na Mirvica, koji bi postao neko ko salje gorile da biju sudije. UEFA je protiv svakog oblika nasilja i diskriminacija, posebno prema sudijama, a pola nasih sudija je na UEFA listama. De ba, nisu 90te. Mislim da pojedini trebaju definisat da li zele POSTENO sudjenje ili sudjenje koje je "posteno" po pitarskim mjerilima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
U interesu nam je da nam više ovako ne sude.
Izboriti se za sebe. Dva puta smo sazvali sastanak na koji su se samo tri kluba odazvala, što je kasnije spalo na 2 plus naš klub. Ponuditi opet ko hoće, nema odgovora idemo se boriti za sebe. Šta mislim pod boriti se za sebe, mislim da izborimo fer suđenje da se stvari kao u dosadašnjih 8 kola ne dešavaju.
Ko hoće sa nama bujrum, ko neće ne mora, idemo se onda boriti samo za sebe.
Ko hoće sa nama bujrum, ko neće ne mora, idemo se onda boriti samo za sebe.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zato kad se ima šansa kakvu je Renan imao u 78oj minuti pri rezultatu 1:2 ne treba se zaebavat nego dati gol i otići na 1:3 10 minuta prije krajaPeppermintSA je napisao/la: ↑02 okt 2024, 01:37Poništen Renanov gol nije bio greška. Bio je ašćare otimačina. I pticama na grani je jasno da je Petrović došao sa zadatkom da utakmica završi X. Mi nismo smjeli osvojiti 3 boda, a nije smio ni Široki da se ne bi zahuktao i poremetio kakve li već računice.mirzatele je napisao/la: ↑01 okt 2024, 23:08Penal za Široki čist, izrazito debilan potez Čelika.
Penal za nas isto tako čist.
Poništen gol Renana- kardinalna greška sudije
Poništen gol Turkeša- ofsajd, ne onoliki kao što su podvukli linije ali bio je ofsajd
Lopta na gol liniji u nadoknadi- nema ugla kamere iz koje se može vidjeti sigurno da li je prešla ili nije.
Prvi penal je bio čist, mada se ne mora svirati. Naš penal je bio takođe čist, ali je takođe mogao da zažmiri. Da je htio pobjedu Širokog, nikad naš ne bi svirao. Kad smo mi poveli 2-1, nismo smjeli otići na dva razlike. Mahnuli su ofsajd, a onda Musa i Njegomirović prebacili lopticu na Petrovića - ko biva, nije ofsajd, ali idi gledaj jel bio faul. Tako su oni sebe oprali, jer da su rekli da je ofsajd, ne bi on gledao i na njih bi se sasulo drvlje i kamenje. On otišao da gleda sam čin zabijanja gola, da vidi ima li slamka spasa za koju se može uhvatiti. I čovjek svirne **** faul. Nikad se u istoriji fudbala, otkad je uveden VAR, tako nešto nije uradilo.
Zatim, Široki ima onu situaciju jel lopta prešla crtu ili nije. Na snimku se nije dobro vidjelo, nemamo goal line tehnologiju, i oni odluče da nije prešla mada je bila vrlo blizu. Opet, da su htjeli naš poraz, priznali bi gol. Međutim, jok, neka ostane iks. Mi zabijamo, ofsajd za dlačicu, poništi se gol ko iz topa.
Zadatak izvršen, 3-3. Pričati o penalima i sviranim faulovima je glupost. Cijeli meč se svodi na poništen Renanovog gol koji je čist da ne može biti čistiji. Ono je nešto nevjerovatno, za Riplis vjerovali ili ne.
-
- Kontakt:
Odavno je cilj otjerati investitore iz Sarajeva,napraviti jadan klub koji ce biti nikakav faktor kao Velez i kone i koji nece biti konkurentni,zadovoljavati se kostima,jedino smo im mi ostali.Nakaradna zemlja,ovo vam je primjer zasto niko nece u istu da investira i ulaze,da mu razni Gigovici nakon ulozenih miliona odredjuju ko ce mu bit direktor i sl. najsmesniji su mi nasi lafo hebo investitora,otjerat itd nogom u zicagu se treba udarat pa smo imali ove investitore da uloze u ovu nakaradu od drzave. Da nemamo ljude u klubu koji su finansijski jaki nebi nam ovako sudili,odrali bi nas po potrebi jer svakako bi se borili vjerovatno da udjemo u evropu,bili bi njihovi piuni kao ostali koji sad cute ali ce se javiti nekad u buducnosti pa ih treba uputiti na institucije saveza.napoleon72 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 11:45A sta pojedini misle, da ces premlacivanjem sudija dobit nesta pozitivno? Jedino sto mozes postic je kontraefekat, da utjeras nekom strah u kosti i da mi postanemo Borac ove lige. Jel nam to u interesu? Berberovic je na podcastu spomenuo sudiju kojem je Celo zaprijetio u finalu kupa, koji je jedva cekao kraj meca. Bil taj sudija smio svirat npr ocigledan penal za Siroki da je slucajno bio? Jel to Sarajevo koje zelimo? Hocemo Obilic iz 1998.? Ja to ne zelim.
Dajem ruku u vatru da je Renan zabio za 1:3 i da smo pobjedili utakmicu - ne bi se jedan članak napisao o onim krađama koje su se dole dešavale.
Isto kao protiv Borca - malo nešto se piskaralo, eto samo da se ispuni norma i to je to.
Isto kao protiv Borca - malo nešto se piskaralo, eto samo da se ispuni norma i to je to.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kao i protiv Sloge,Posusija. Normalno je postalo da nam svirne u 2 tekme 60 faulova,penal,crveni i more zutih bez da iko sta napise.
- napoleon72
- Kontakt:
Problem sa sudjenjem na fudbalskim utakmicama generalno je to sto je i dalje 95% vremena ljudski faktor presudan (u sustini sve osim poluautomatskog ofsajda i goal line tehnologije, koje mi nemamo). A te sudije su ljudi koji imaju i motive i strahove. Pa jedan Irfan Peljto, koji je i dalje nas najbolji sudija (ma koliko bio "Vicin ker"), otvoreno kaze da je isao u derbiju na X jer je tako najbolje za sve. To isto je uradio Music na zadnjem derbiju. S druge strane, Bog zna cime su uslovljeni (ili motivisani) suci na utakmicama Borca i Zrinjskog. A to donosi politicka moc. Imas pare, imas moc, imas dio saveza "pod kontrolom", imas dobro sudjenje. To "dobro" ce vjerovatno nekom drugom bit "kriminalno", al jbg. To je svugdje u svijetu tako. Srbija ima Zvezdu, Engleska Man City, Spanija Real... lige gdje politicka/finansijska moc znaci sve.
Tako da, koliko god glupo zvucalo, najbolji metod borbe i jest kroz institucije. Da poklopis dio saveza na nacin da tvoja moc i uticaj zasjene moc i uticaj Beusa npr. A te srednjevijekovne metode, lomljenje ruku i slicno, to ne prolazi ni u seoskim ligama. I da prolaze, svaka cast svakom ko ce dobit kaznenu prijavu radi fudbala. Prije par godina poslije utakmics Mladost Zupca - Bosna Visoko (2. Liga Centar tad), domaci navijaci namlate sudiju. Tuklo ga 20ak ljudi, ima dio toga na youtubeu. Par sedmica kasnije, apsolutno svako ko je makar spustio ruku na sudiju je postom dobio prijavu. Jos je klub sudiji morao isplatit dobru odstetu. A utakmica treceg ranga naseg fudbala, doslovno seoski fudbal.
Tako da, koliko god glupo zvucalo, najbolji metod borbe i jest kroz institucije. Da poklopis dio saveza na nacin da tvoja moc i uticaj zasjene moc i uticaj Beusa npr. A te srednjevijekovne metode, lomljenje ruku i slicno, to ne prolazi ni u seoskim ligama. I da prolaze, svaka cast svakom ko ce dobit kaznenu prijavu radi fudbala. Prije par godina poslije utakmics Mladost Zupca - Bosna Visoko (2. Liga Centar tad), domaci navijaci namlate sudiju. Tuklo ga 20ak ljudi, ima dio toga na youtubeu. Par sedmica kasnije, apsolutno svako ko je makar spustio ruku na sudiju je postom dobio prijavu. Jos je klub sudiji morao isplatit dobru odstetu. A utakmica treceg ranga naseg fudbala, doslovno seoski fudbal.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ali, to je greška.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 12:28Kao i protiv Sloge,Posusija. Normalno je postalo da nam svirne u 2 tekme 60 faulova,penal,crveni i more zutih bez da iko sta napise.
Nema veze da li smo pobjedili ili ne - vrši pritisak, galami, prozivaj i pozivaj!
Upravo zato što se šutilo poslije tih nakaradnih (nazovimo ih tako) suđenja i utakmica (gdje nam je rezultat odgovarao) dešava ti se ovo u BL (tu ti je opet rezultat odgovarao) i onda se dešava Posušje pa lištica. Zato što smo šutili.
Šta nas očekuje protiv Veleža? Saznat' ćemo u ponedjeljak u 21:15.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Shategabri
- Kontakt:
Mogli su staviti u 22:15, ko da na Kanarima igramoPendulum je napisao/la: ↑02 okt 2024, 12:56Ali, to je greška.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 12:28Kao i protiv Sloge,Posusija. Normalno je postalo da nam svirne u 2 tekme 60 faulova,penal,crveni i more zutih bez da iko sta napise.
Nema veze da li smo pobjedili ili ne - vrši pritisak, galami, prozivaj i pozivaj!
Upravo zato što se šutilo poslije tih nakaradnih (nazovimo ih tako) suđenja i utakmica (gdje nam je rezultat odgovarao) dešava ti se ovo u BL (tu ti je opet rezultat odgovarao) i onda se dešava Posušje pa lištica. Zato što smo šutili.
Šta nas očekuje protiv Veleža? Saznat' ćemo u ponedjeljak u 21:15.![]()

Koševo Zapad
Dakle, ovo je sve normalno. I Man City isto zaštićen ko i nas Borac, i tako.. Ti si baš navalio da opravdas ove lakrdije koje se dešavaju evo 3 4 sezonu zaredom. Nije ti prvi put.napoleon72 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 12:36Problem sa sudjenjem na fudbalskim utakmicama generalno je to sto je i dalje 95% vremena ljudski faktor presudan (u sustini sve osim poluautomatskog ofsajda i goal line tehnologije, koje mi nemamo). A te sudije su ljudi koji imaju i motive i strahove. Pa jedan Irfan Peljto, koji je i dalje nas najbolji sudija (ma koliko bio "Vicin ker"), otvoreno kaze da je isao u derbiju na X jer je tako najbolje za sve. To isto je uradio Music na zadnjem derbiju. S druge strane, Bog zna cime su uslovljeni (ili motivisani) suci na utakmicama Borca i Zrinjskog. A to donosi politicka moc. Imas pare, imas moc, imas dio saveza "pod kontrolom", imas dobro sudjenje. To "dobro" ce vjerovatno nekom drugom bit "kriminalno", al jbg. To je svugdje u svijetu tako. Srbija ima Zvezdu, Engleska Man City, Spanija Real... lige gdje politicka/finansijska moc znaci sve.
Normalno da je ovo SAMO u nasoj ligi, normalno da nikad NIGDJE nisam vidio utakmicu kao recimo Borac - Igman prošle sezone, da ne nabrajam ostale LAKRDIJE. Druze to nisu uticaji i moć, to je pisanje po državi, ligi, fudbalu i sportu u BiH.! I tačka!
Jedino u čemu se slažem jeste da izgleda jedini način i jeste da probamo sebe zaštititi kao Zrinjski i da imamo normalno sudjenje a da zazmirimo što će ovamo Borcu sve zivo zasiljiti pa ako uspijemo uspijemo.
- napoleon72
- Kontakt:
Normalno da ce se Borcu sve zivo nasiljit, nismo od juce. Njihov bivsi predsjednik je sad na celu saveza, jel iko fkt ocekuje da ce u takvom omjeru snaga bit nekog postenja? Plus govorimo o ljudima koji bi uzvali da vide ovu drzavu na dnu, samim tim i fudbal. Njima bi srce bilo puno da na Kosevo i Grbavicu dolazi 300 ljudi i da svi dignemo ruke od ovog. Al jel fkt neko misli da se premlacivanjem sudija ista postize?nokee je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:22Dakle, ovo je sve normalno. I Man City isto zaštićen ko i nas Borac, i tako.. Ti si baš navalio da opravdas ove lakrdije koje se dešavaju evo 3 4 sezonu zaredom. Nije ti prvi put.napoleon72 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 12:36Problem sa sudjenjem na fudbalskim utakmicama generalno je to sto je i dalje 95% vremena ljudski faktor presudan (u sustini sve osim poluautomatskog ofsajda i goal line tehnologije, koje mi nemamo). A te sudije su ljudi koji imaju i motive i strahove. Pa jedan Irfan Peljto, koji je i dalje nas najbolji sudija (ma koliko bio "Vicin ker"), otvoreno kaze da je isao u derbiju na X jer je tako najbolje za sve. To isto je uradio Music na zadnjem derbiju. S druge strane, Bog zna cime su uslovljeni (ili motivisani) suci na utakmicama Borca i Zrinjskog. A to donosi politicka moc. Imas pare, imas moc, imas dio saveza "pod kontrolom", imas dobro sudjenje. To "dobro" ce vjerovatno nekom drugom bit "kriminalno", al jbg. To je svugdje u svijetu tako. Srbija ima Zvezdu, Engleska Man City, Spanija Real... lige gdje politicka/finansijska moc znaci sve.
Normalno da je ovo SAMO u nasoj ligi, normalno da nikad NIGDJE nisam vidio utakmicu kao recimo Borac - Igman prošle sezone, da ne nabrajam ostale LAKRDIJE. Druze to nisu uticaji i moć, to je pisanje po državi, ligi, fudbalu i sportu u BiH.! I tačka!
Jedino u čemu se slažem jeste da izgleda jedini način i jeste da probamo sebe zaštititi kao Zrinjski i da imamo normalno sudjenje a da zazmirimo što će ovamo Borcu sve zivo zasiljiti pa ako uspijemo uspijemo.
Nisam naveo City i Real kao nesto normalno nego da se i u vecim drzavama od nase desava to da najmocniji klub radi lakrdije kakve hoce, da im se priznavaju stvari koje drugim ni u snovima ne bi. Kod nas samo to ima posebnu tezinu jer znamo iz koje kuhinje to dolazi, jer ni u jednoj drugoj drzavi neces naci da fudbalskim savezom vedri i oblace pripadnici naroda koji je 30 godina ranije palio tu zemlju, i opet bi. Al para vrti gdje burgija nece, moze se postic makar level zastite koji ima Zrinjski, al iskljucivo politickim djelovanjem i ulaganjima. Mirvic je 3 godine jeo gov.na i influensirao po instagramu, da je od pocetka krenuo radit na politickom polju u korist kluba, danas bismo vidjeli neki rezultat svega toga. Al eto, malo se dozvao i krenuo je s nekim potezima, vidjet cemo gdje ce nas to dovest.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa i jeste najveci problem taj Renanov ponisten gol, ovo ostalo manje vise..Shategabri je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:00Mogli su staviti u 22:15, ko da na Kanarima igramoPendulum je napisao/la: ↑02 okt 2024, 12:56Ali, to je greška.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 12:28
Kao i protiv Sloge,Posusija. Normalno je postalo da nam svirne u 2 tekme 60 faulova,penal,crveni i more zutih bez da iko sta napise.
Šta nas očekuje protiv Veleža? Saznat' ćemo u ponedjeljak u 21:15.![]()
![]()
- Vrhbosnian
- Kontakt:
U19 danas, ima na My TV?
U ponedjeljak SVI NA KOŠEVO! Podrška ne smije izostati!
TI KLUBOVI TI NIKAD TO NECE UTRADIT TAMAN KAD BI NJIMA BILO SUDJENJE 1000x gore nego nama.
Prvo mozda jedino bi pristali kad bi oni bili mi da inaju
Pare ekipu a mi da budemo ko oni kokuzi i da imamo ekipu za 5-6 mjesto. Svi ti klubovi ce pristat da borac zrinjski budu ilegalni prvaci nego mi legalni, jer znaju mi kad krenemo osvajat titule (prolazak u grupu lg evrope) desice se DINAMO i oni ce bit ustvari ono sto jesu 1000 milja iza nas kao sto su i bili u yugi..
Btw; zeljo slobida i velez su izasli u javnost sa tim da ne zele sa brane nase interese…. Oni hoce da opterete Mirvica na usti nacin ko vico samo sto im je cetnik dobro doso kurcem nemoraju mrdat on sam radi
VICO TO ZNA i sa jednim metkom ubija 3 zeca mi se koljeno kad shebemo FK SARAJEVO sjebacemo i zelju slobodu nebitno ko jos bude, jer on zna da ce FK SARAJEVO istom mjerom uzvratit ako ikad velez zeljo slobda budu se borili za evropu titulu.. napravi svadju otjeraj investitora pojebi sportske odnose i titulu u z mostar i bl salji..
Komentari po portalima se pise branite svoje interese, cijecemo branit dali branimo svoje interese na stetu vekeza zelje dalije FK SARAJEVO ikad uptuzili velez zelju slobodu itd..
Drugo FK SARAJEVO U ZADNJIH 13 godina se nikad ni borilo sa zeljom velezom slobodom za titulu nit je ikad bilo prvak kad bi se ti klubovi borili. IZUZEV KORANS KAD JE BILA, navijaci zelje pizde na to kao da smo mi izmislili koronu i kao da ce oni nama odlucivat da igramo po pravilima koje oni postavljaju.. 2/3 prvenstva zavrseno i ako se nemoze igrat svih 33 kola zasto bi mi pristajali na bilo sta drugo. I na kraju svih KRAJEVA OPET JE TU SAVEZ NJIH zajebo nije FK SARAJEVO, da je savez htio da se igra i da je uzeo idgovornost u slucaju da se nedo bog nesto desilo (smrt igraca) FK SARAJEVO bi igralo..
Druga stvar sa kojom mi takodje nemamo nista to sto smo ih pobjedili a zrinjski pobjedio radnik.. STA MI IMAMO SATIM MI SMO POSTENO POBJEDILI TO STO JE TAMO SUDIJA POKRO NIJE MU SARAJEVO REKLO TO DA RADI. Zeljo prije toga usro motku mogo obezbjedit titulu.. OPET SAVEZ JE KRIVAC FK SARAJEVO JE POBJEDILO POSTENO, sta je moglo tu FK SARAJEVO URADIT DA PUSTI UTAKMICU.
To je jedino zasto se moze zeljo od svih kkubova da fata gdje stavlja taj teret na nas kao eto vi ste nas ostetili.
Velez sloboda igman jedinstvo sloboda se samo jednom borila za prvenstvo mi tad nismo bili pre vrhu neznam hesmol i evropu igrali. Velez se nikad nije ni borio
FK SARAJEVO je jedini klub koji je bojkotovao play off za prvaka za VELEZOV stadion a svi su nam sad ledja okrenuli radi straha od FK SARAJEVA ne zato sto nevide sta vico radi i znaju da ce vico njihov vrat prerezat mnogo lakse ako ikad i budu dosli na nase mjesto.. nek crkne komsi krava kad je i moja
Sve inekako razumijem, ali napisati da je u Sirokom ono bilo neznanje a ne kradja i namjera je u najmanju ruku bezobrazno !
Pa sto npr iz neznanja ne ponisti njima gol kad je Chinedu mozda cak i bio u ofsajdu ?
Sto iz neznanja njima ne izmisli faul kod drugig gola ?
E sta nece bosnjo sve izvaliti da opravda lakrdiju ?!
Fuj i treba nas yebat !!!
Pa sto npr iz neznanja ne ponisti njima gol kad je Chinedu mozda cak i bio u ofsajdu ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Odavno ja to govorim...NazorUso je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:51Sve inekako razumijem, ali napisati da je u Sirokom ono bilo neznanje a ne kradja i namjera je u najmanju ruku bezobrazno !
Sto ovdje mozes procitati, tacno se sedam dana ne mozes dohavizati...
-
- Kontakt:
Ovdje ce pasti mrtva glava pazite sta vam kazem. Uvijek ima neka budala da se nadje kojoj je svejedno, nebitno sad za koji klub da navija a koji se redovno zakida za ISPRAVNE odluke na terenu. A ocito ce se samo tako stati u kraj ovoj bandi i nfsbih nazalost, opet kazem. I onda kazu podrzavaj reprezentaciju, napravi fol terene, ovaj var kao, pa sta to znaci nama kad se evo isto desava iz sezone u sezonu.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:59Odavno ja to govorim...NazorUso je napisao/la: ↑02 okt 2024, 15:51Sve inekako razumijem, ali napisati da je u Sirokom ono bilo neznanje a ne kradja i namjera je u najmanju ruku bezobrazno !
Sto ovdje mozes procitati, tacno se sedam dana ne mozes dohavizati...
Ovo je jedino rjesenje da strane sudije sude neke jace utakmice, ali to se nece nikada desiti dok su ovi u savezu.
Ja im od srca zelim dugu i tesku bolest, iako nisam taj tip ali njima i njihovoj bratiji zelim ono iskreno!