Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Ovaj Bejl je DOKTOR fudbala! Ako je Ronaldo placen 100 milki, Bejlu se treba dati 200 milki, real!
Pa nije on MarceloHOPLIT je napisao/la:Respect za Balea što nije pao u uvoj akciji.
Opet sudije majku im... Crouch nije trebao biti isključen, suđenje ravno nuli.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kakva je ovo ciganija od kluba... ocima ne mogu smisliti ovaj madrid...
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma dajte, oba faula cista, lopta sklonjena on udario po nogama. Ne zalite se na sudije.Carlo je napisao/la:Opet sudije majku im... Crouch nije trebao biti isključen, suđenje ravno nuli.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Fkt mi nije jasno da vam ona 2 starta nisu za iskljucenje !
Cist crveni nema dileme, Crouch je sam kriv !
Cist crveni nema dileme, Crouch je sam kriv !
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
hhaha ma daj naile imas li oci,kod prvog starta nije ni tako ramosa,kod drugog jedva da je bio kontaktNail for Real je napisao/la:Ma dajte, oba faula cista, lopta sklonjena on udario po nogama. Ne zalite se na sudije.Carlo je napisao/la:Opet sudije majku im... Crouch nije trebao biti isključen, suđenje ravno nuli.
Rođen s tobom da budem
jesil ti vidio kako je isao na Ramosa??? pa da nije podigao noge ne bi vise ni zaigrao fudbala...Faraon iz Visokog je napisao/la:hhaha ma daj naile imas li oci,kod prvog starta nije ni tako ramosa,kod drugog jedva da je bio kontaktNail for Real je napisao/la:Ma dajte, oba faula cista, lopta sklonjena on udario po nogama. Ne zalite se na sudije.Carlo je napisao/la:Opet sudije majku im... Crouch nije trebao biti isključen, suđenje ravno nuli.![]()
a penal je irelevantan
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovaj drugi faul nije bio za drugog žutog, sudija je strašan!Nail for Real je napisao/la:Ma dajte, oba faula cista, lopta sklonjena on udario po nogama. Ne zalite se na sudije.Carlo je napisao/la:Opet sudije majku im... Crouch nije trebao biti isključen, suđenje ravno nuli.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Nail for Real
- Kontakt:
Marcelo izmak'o loptu, ovaj po nogama. Nema dileme tu.Carlo je napisao/la:Ovaj drugi faul nije bio za drugog žutog, sudija je strašan!Nail for Real je napisao/la:Ma dajte, oba faula cista, lopta sklonjena on udario po nogama. Ne zalite se na sudije.Carlo je napisao/la:Opet sudije majku im... Crouch nije trebao biti isključen, suđenje ravno nuli.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
jesil ti vidio kako je isao na Ramosa??? pa da nije podigao noge ne bi vise ni zaigrao fudbala...Raul_64 je napisao/la:hhaha ma daj naile imas li oci,kod prvog starta nije ni tako ramosa,kod drugog jedva da je bio kontaktFaraon iz Visokog je napisao/la:Ma dajte, oba faula cista, lopta sklonjena on udario po nogama. Ne zalite se na sudije.![]()
a penal je irelevantan[/quote]
uplatim i ja kladionicu,pa neznaci da cu dobit,nije ga ni dotakao valja se gore od lehmana
Rođen s tobom da budem
Faraon iz Visokog je napisao/la:uplatim i ja kladionicu,pa neznaci da cu dobit,nije ga ni dotakao valja se gore od lehmana
Jesi ti uopste vidio kako je isao na Ramos?? sa dvije noge,jedva je uspio izbjeci start...cuj sta bi bilo
cistiji zuti nije mogao biti a ko je kriv Croucha sto je to isto ponovi 5 minuta kasnije..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Uefa izgleda odlucila da Engleske timove izbacuju lagano jednog po jednog,inace Njmacke sudije najgore bar po mom misljenju to se vidi i u Bundesligi katastrofa a znao sam da ce sudija usrat utakmicu.....kako ih vise nije stid
Uefa=Mafija!
Uefa=Mafija!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma treba mu zabraniti da igra fudbal.
K'o da je balet, ccc. Padaju kao djevojčice kakve ... fuj !
Who dares, wins !
Jok, igrat ćemo ko ragbijaši!NeToBoLa je napisao/la:Ma treba mu zabraniti da igra fudbal.![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa ima balet za curice,ragbi za muskarceToxicity je napisao/la:Jok, igrat ćemo ko ragbijaši!NeToBoLa je napisao/la:Ma treba mu zabraniti da igra fudbal.![]()
naile nemos ti bit realan,sta god da ja kazem ti ces se protivit
Rođen s tobom da budem
Pa i govorim ti, idi prati ragbi..Faraon iz Visokog je napisao/la:pa ima balet za curice,ragbi za muskarceToxicity je napisao/la:Jok, igrat ćemo ko ragbijaši!NeToBoLa je napisao/la:Ma treba mu zabraniti da igra fudbal.![]()
naile nemos ti bit realan,sta god da ja kazem ti ces se protivital ako je ono za crveni ja prestajem pratit fudbal
![]()
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Zato je Premiership zakon, a ne ovo. Šminku nabace i ne smiješ ih dirnuti da im se ista ne pokvari. Bljak !
Who dares, wins !
Zato je posjed lopte 70-30 HAHANeToBoLa je napisao/la:Zato je Premiership zakon, a ne ovo. Šminku nabace i ne smiješ ih dirnuti da im se ista ne pokvari. Bljak !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.