Sead Kolašinac

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

hurem
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la hurem » 20 sep 2024, 22:57

Rimes87 je napisao/la:
20 sep 2024, 19:01
PasodelMar je napisao/la:
20 sep 2024, 18:10
Kada im Barbarez promjeni formaciju sa četiri pozadi pred Madjarsku i sva velika mudrost i poznavanje osnova fudbala starosjedioca ode niz vodu :rol:.
Pa već je to uradio protiv Nizozemske. Primili smo tricu.
Garantujem ti da to nije ni skontao!!!
Lik samo lupeta.
A to da li ce promjeniti formaciju i zaigrati s 4 pozadi nije isključeno. Mozda pozove Hotica ili nekoga još iskopa. To ne znači da nam bolje odgovara nego da u tom trenutku imamo kapaciteta igrati tu formaciju.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 20 sep 2024, 23:06

hurem je napisao/la:
20 sep 2024, 22:57
A to da li ce promjeniti formaciju i zaigrati s 4 pozadi nije isključeno. Mozda pozove Hotica ili nekoga još iskopa. To ne znači da nam bolje odgovara nego da u tom trenutku imamo kapaciteta igrati tu formaciju.
Pa valjda ćemo igrati ono sto nama bolje odgovara a ne ono sto nam lošije odgovara, wtf :rol:.

Nije isključeno da krene sa četiri :rol:. Jao, jao kako se polako ide u rikverc. Drago mi je, tako i treba. Jedva čekam Madjarsku da vidim četiri pozadi i Esmira od početka pa da prelistamo postove unazad a do tada :wave:.
Zadnja izmjena: PasodelMar, dana/u 20 sep 2024, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 20 sep 2024, 23:14

Rimes87 je napisao/la:
Kada im Barbarez promjeni formaciju sa četiri pozadi pred Madjarsku i sva velika mudrost i poznavanje osnova fudbala starosjedioca ode niz vodu :rol:.
Ne zanosi se. Individualna greška Jusufa. Pred kraj igrali ofanzivno da izjednačimo jer smo do 88 imali priliku za egal i primili naivne golove. Od 65te igrali sa 4 pozadi i umalo došli na 3:3, sam Koeman priznao. Ako ja ne znam valjda on zna. :wave:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 sep 2024, 23:19

20 sep 2024, 23:06
hurem je napisao/la:
20 sep 2024, 22:57
Rimes87 je napisao/la:

Garantujem ti da to nije ni skontao!!!
Lik samo lupeta.
Hureme, ali ako igramo sa četiri pozadi, zar onda nije stručni štab odlučio da je to bolja formacija za nas nego ono sto piskarate ovde cijelo vrijeme :rol:.

Pusti se šuplje, ti se okreces kako vjetar puše. Pišeš puno, malo kažeš, starosjedioc al' pojmanemac.
Nevjerovatno koliko si iritantan lik. Nesreća je sto nisi jedini.
O površnosti i ograničenosti ne bih vise.
Oni su probali s 4 pozadi u 2.poluvremenu. Pokušavaju različite sisteme, formacije, isprobavaju igrace. Za to im služe ove utakmice.
Oni da su odlučili da je to bolja formacija igrali bi protiv Mađarske s 4 pozadi. Seljak jedan...s postojećim kadrom u septembru ta formacija je nerealna.
Vidim bitno ti je sta kaze Koeman, ali nije ti bitno sta kaze kod Esmirove asistencije.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 20 sep 2024, 23:54

hurem je napisao/la:
20 sep 2024, 23:19
Nevjerovatno koliko si iritantan lik. Nesreća je sto nisi jedini.
O površnosti i ograničenosti ne bih vise.
Oni su probali s 4 pozadi u 2.poluvremenu. Pokušavaju različite sisteme, formacije, isprobavaju igrace. Za to im služe ove utakmice.
Oni da su odlučili da je to bolja formacija igrali bi protiv Mađarske s 4 pozadi. Seljak jedan...s postojećim kadrom u septembru ta formacija je nerealna.
Vidim bitno ti je sta kaze Koeman, ali nije ti bitno sta kaze kod Esmirove asistencije.
Pa nije uopste upitno 4 nazad da se probaju nekad, cak je i na pressu rekao Barbarez dzaba ti formacija kad pacerske golove primas iz individualnih greski. Kad smo kod toga cesto se poredimo sa Slovenijom sto ne bi trebali raditi jer Oblak ne bi primao onaj gol kao Vasilj protiv Nizozemske ni za 3 zivota.
Upitno je u toj 4 nazad poredati vezni red. Jer bocnih igraca stabilnih nemamo i samo ti ostaje 4312 vrijedno probati trenutno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 sep 2024, 00:09

20 sep 2024, 23:14
Rimes87 je napisao/la:
Ne zanosi se. Individualna greška Jusufa. Pred kraj igrali ofanzivno da izjednačimo jer smo do 88 imali priliku za egal i primili naivne golove. Od 65te igrali sa 4 pozadi i umalo došli na 3:3, sam Koeman priznao. Ako ja ne znam valjda on zna. :wave:
Jusuf kriv za sve golove u toj formaciji? Ajde ba bjezi tamo ne vrijedi s tobom ni razgovarati.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 21 sep 2024, 00:27

Rimes87 je napisao/la:
21 sep 2024, 00:09
Rimes87 je napisao/la:

Jusuf kriv za sve golove u toj formaciji? Ajde ba bjezi tamo ne vrijedi s tobom ni razgovarati.
Forsiras priču bez veze. Nismo primili tricu u toj formaciji, ne izmišljaj.

Treći gol primili u 56' u 5-3-2. Jesil gledao utakmicu uopšte ili Rangerse?

Od 65te promijenili formaciju sa četiri pozadi i zabili u 73'. Zatim slijedi individualna greška Jusufa za 4:2 gdje se lomi utakmica u fazi napada naših. Logično da igraš ofanzivnije kada imaš priliku ići na egal sa Holandijom u gostima, te golove u zadnje dvije minute utakmice koristiti kao argument za bilo šta je smiješno :wave:.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 21 sep 2024, 00:40

hurem je napisao/la:
20 sep 2024, 23:19
Naravno da mi je bitno, jer ubada u sridu. Logično da mi je bitno jer ima smisla. Svako ko se iole razumije u fudbal je vidio sta smo uradili u drugom pv kroz promjenu sistema. Rekao je da smo sa promjenama u drugom poluvremenu bili opasniji u napadu i imali priliku da izjednačimo. Eto, ako sam ja iritantan i ne znam, to je Koeman izjavio posle utakmice. A sada the Million Dollar question za tebe. Na koje promjene Koeman misli? Promjene su bile izmjene igrača i promjena sistema sa četiri pozadi :wave:.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 21 sep 2024, 07:56

Seooo nikad u karijeri nije spojio dva mjeseca u kontinuitetu bez povrede. Jedina šansa da igra za reprezentavciju jeste da se oporavi dan pred okupljanje reprezemtacije.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 22 sep 2024, 15:28

21 sep 2024, 00:27
Rimes87 je napisao/la:
21 sep 2024, 00:09

Forsiras priču bez veze. Nismo primili tricu u toj formaciji, ne izmišljaj.

Treći gol primili u 56' u 5-3-2. Jesil gledao utakmicu uopšte ili Rangerse?

Od 65te promijenili formaciju sa četiri pozadi i zabili u 73'. Zatim slijedi individualna greška Jusufa za 4:2 gdje se lomi utakmica u fazi napada naših. Logično da igraš ofanzivnije kada imaš priliku ići na egal sa Holandijom u gostima, te golove u zadnje dvije minute utakmice koristiti kao argument za bilo šta je smiješno :wave:.
Jesam, gledo sam Rangerse na reprezentativnoj pauzi. Smaraš sa promjenom formacije, niko lud se neće usuditi postaviti formaciju u kojoj nemaš barem dva igrača koji pokrivaju jednu poziciju. Mi na krilima imamo samo Esmira.

Što je najgore od svega, i ja bih volio da možemo igrati 4-3-3, ali mi nemamo igrača za to. Jedva imamo za ovih 3-5-2. I tu krpimo neke pozicije s ljudima kojima nije prirodno da igraju te pozicije. Tako da džaba je sva ta priča, iskreno.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 23 sep 2024, 20:40

Večeras starter u ligi protiv Coma. Nadam se da će ga Gasperini dozirati, da ne bi opet bilo propuštanja reprezentativnih utakmica.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 sep 2024, 20:58

Odgodjena utakmica privremeno zbog kise. U 21:15 ce razmatrati moze li se igrati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 sep 2024, 20:53

nema sanse da ovaj ostane zdrav do 11.10., malo prije pade preko lopte i hvata se za koljena, ja pretrnuo:-)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 24 sep 2024, 22:38

Ne kontam kako ovako padne kurcu za usi u par dana
Neki dan top tekma protiv Arsenala, a sad katastrofa
Atalanta - Como 1:3
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 25 sep 2024, 00:51

Možda zato što su igrali super težak meč u CL prije par dana?
Nemaju svi 25 top igrača, pa da se igranje na više frontova ne osjeti.
To je razlika između velikih klubova i klubova koji to nisu, ali uđu dobar period.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 25 sep 2024, 16:00

babino je napisao/la:
24 sep 2024, 20:53
nema sanse da ovaj ostane zdrav do 11.10., malo prije pade preko lopte i hvata se za koljena, ja pretrnuo:-)
I ja se bojim da nece izdrẓ̌at. Ostalo je još 3 utakmica do okupljanje nadam se da Gasperini nece ga forsirat svaku uktamicu.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 25 sep 2024, 16:35

Ima jos 15 dana, sanse da ostane zdrav su ravne nuli. Povrijediće se vjerovatno izmedju 05.-10.10.2024.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 02 okt 2024, 19:32

Asistencija za drugi gol Atalante. Jako pametan povratni pas za Lookmana. Može on, po mom mišljenju, još uvijek igrati wing-backa za reprezentaciju.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 okt 2024, 19:32

Da hoće u reprezentaciji jednom ovako odigrati povratnu, mada nisam najsigurniji da je htio Lookmanu pas odigrati :)

Odgovorno tvrdim da nam je potrebniji na stoperskoj poziciji u formaciji s 3 pozadi i da je s te pozicije opasniji nego kada igra krilnog beka.
Meho Kodro je to dobro bio zamislio. U Atalanti zna proći kroz sredinu i naći se u završnici napada.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 okt 2024, 20:05

Samo da prezivi jos ove 2 utakmice do okupljanja...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Proximic i 13 gostiju.