FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nakon 3 kola dolazi knockout phase
The top 22 teams from the UEFA Champions League Path as well as 10 winners of the Domestic Champions Path will qualify for the knockout phase.
The top 22 teams from the UEFA Champions League Path as well as 10 winners of the Domestic Champions Path will qualify for the knockout phase.
-
- Kontakt:
Znaci ako prodjemo Tikvu, ide Playoffs? Ili ima jos jedna Knockout runda?Jadnimi je napisao/la: ↑02 okt 2024, 19:59Vidipjankesarajevo je napisao/la: ↑02 okt 2024, 19:54E hajde ko zna neka napise gdje smo mi sad prosli? Kakva je ovo Knockout phase bila? Hvala
![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Bravo momci, tako se igra, dominantno, mada ste poceli ko i malo starije kolege promasivati ciste zicere...
Salim se, BRAVO DJECO...

Salim se, BRAVO DJECO...

Kad ovako reaguju nakon pobjede pitam se kakva bi marisana bila da smo ispali.
Sve u svemu svaka čast momcima. Jatta i Hamzić posebno prekucali. Ko je asistirao za prvi gol? Nije mogao idealnije izvesti korner.

Sve u svemu svaka čast momcima. Jatta i Hamzić posebno prekucali. Ko je asistirao za prvi gol? Nije mogao idealnije izvesti korner.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Malo bolje pogledaj sliku u drugom Izraelci a u trećem pobjednik Trabzon Budučnost/Dinamo Tbilisipjankesarajevo je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:05Znaci ako prodjemo Tikvu, ide Playoffs? Ili ima jos jedna Knockout runda?Jadnimi je napisao/la: ↑02 okt 2024, 19:59Vidipjankesarajevo je napisao/la: ↑02 okt 2024, 19:54E hajde ko zna neka napise gdje smo mi sad prosli? Kakva je ovo Knockout phase bila? Hvala
![]()
-
- Kontakt:
Hvala lafe sve jasno sadaJadnimi je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:08Malo bolje pogledaj sliku u drugom Izraelci a u trećem pobjednik Trabzon Budučnost/Dinamo Tbilisipjankesarajevo je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:05Znaci ako prodjemo Tikvu, ide Playoffs? Ili ima jos jedna Knockout runda?

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ignatkov ce biti top igrač
Čestitke momcima na pobjedi, njihovim trenerima kao i svim članovima Akademije.
Bravo!
Bravo!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma jest, on je. Prekucao je danas. Šteta ne uđe ona u prvom kad je stativu pogodio (trebalo bi da je i u tom slučaju on bio)
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obje utakmice igramo u Sarajevu protiv izraelskog prvaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Njega smo Zrinji maznuli ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
23.10
06.11
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E bas danas sjedim sa jaranom na kafi u Vatri ( slasticarna, odmah ispod cevabdzinice Efes u Zagrebackoj), kad tamo sjede tri kadeta Zelje, trebaju na trening i pricaju, pored im torbe a oni u plavim majicama...
Ja onako, malo ih slusam, kad ce jedan ovom do njega, "sta ti bi za Akademiju"?
Kaze ovaj "Ma ne primaju sada, puni su "
Kad ovaj prvi " Khurac ne primaju, da znas da igras, primili bi te objerucke"...
A meni srce ko Trebevic...
Kad ovaj prvi " Khurac ne primaju, da znas da igras, primili bi te objerucke"...

A meni srce ko Trebevic...

Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 20:36E bas danas sjedim sa jaranom na kafi u Vatri ( slasticarna, odmah ispod cevabdzinice Efes u Zagrebackoj), kad tamo sjede tri kadeta Zelje, trebaju na trening i pricaju, pored im torbe a oni u plavim majicama...
Kad ovaj prvi " Khurac ne primaju, da znas da igras, primili bi te objerucke"...![]()
![]()
![]()
A meni srce ko Trebevic...![]()

ISTINA ZA VEDRANA!
- Maroon1946
- Kontakt:
"Kažu mi moji savjetnici da ne govorim ovo što ću vam sada otvoreno reći, kažu ne valja obećati, može me koštati narednog mandata. Neka košta. Sve ću učiniti da gradimo novi stadion na Koševu. Ja to ne mogu učiniti sam, moraćemo raditi zajedno sa Klubom i sa drugim nivoima vlasti, i možda će nam trebati osam godina, ali ćemo ga sagraditi. Sređivanje Koševa je privremeni projekat, da klub može igrati evropske utakmice, i to ćemo nastaviti, ali naša vizija mora biti novi stadion na kojem će odrastati naša djeca. To je potrebno cijelom Sarajevu, da se prisjetimo da smo mi narod koji zna napraviti nešto novo, ne samo krpiti već napravljeno. Moje obećanje je da ću biti čovjek koji to najviše gura, koji pritišće, moli, dosađuje drugima, i dan i noć. To će mi biti prva tema ujutro i zadnja navečer, i ako ne uspijem, drugi mandat neću ni tražiti", kazao je Gratz.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 49 gostiju.