FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Najbitnije je da su Tuna i Sten dobili podršku i da su politički poltroni odstranjeni. Sad punom parom naprijed.
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Vise mi imamo protiv Posusja na tribinama nego Dinamo u ligi prvaka. Jos nam protiv Posusja najlosija posjeta 
Pročepit će negdje.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
"Radna grupa u zajedništvu sa delegatima aktivno radi na pronalasku potencijalnih partnera. Obavljeni su brojni sastanci i razgovori, a u narednom periodu će Klub raditi na rješavanju administrativnih pojedinosti koje će olakšati implementaciju javnog poziva."
Drugim rijecima, nista.
Drugim rijecima, nista.
Molim vas prosvijetlite me, Badzak vise nije u klubu?
Pa ovaj almir se vrti po klubu ima pet godina i nikad nista nije uradio. Badzak je bar davao svoj novac, ovaj samo ublehari po klubu svako malo.
-
SudoHusika
- Kontakt:
E moj Jasmine šta ti sebi dozvoljavaš. S kakvim si se ti budalama okružio i pijan najavio napad na titulu. Totalno sam razočaran.
Željezničar za život cijeli!
Samo Željo!
Znaci istina je da je on i njegova ekipa rekla da će blokirati dotok novca jer nije kako oni hoće, nabijem ga na onu našu mušku stvarSudoHusika je napisao/la: ↑02 okt 2024, 22:22E moj Jasmine šta ti sebi dozvoljavaš. S kakvim si se ti budalama okružio i pijan najavio napad na titulu. Totalno sam razočaran.
Hulahopka?, blage ti nemas veze. Idi pozivaj na lomljenje nogu, jedino to znas.
nigdje ja to nisam napisao. napisao sam samo da me strah da nam ne povrijede nekog od igraca u banjoj luci, kao sto su vaseg andjusica nedavno.
i nemoj molim te da glumatas vise. skontali smo svi da si hulahopka, nemoj se pretvarati, pisi kako si pisao. znas da ce im trebati mjeseci da te banuju. opusti se.
Takvim random likovima poput tebe, nemam uopce namjeru da se pravdam. Da ti ponovim, vidoviti, idi pozivaj na rat i lomljenje nogu. A ostalo ostavi da se diskutuje, a ne da pola dana svojim nebulozama trolas temu.svemalim1 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 22:35nigdje ja to nisam napisao. napisao sam samo da me strah da nam ne povrijede nekog od igraca u banjoj luci, kao sto su vaseg andjusica nedavno.
i nemoj molim te da glumatas vise. skontali smo svi da si hulahopka, nemoj se pretvarati, pisi kako si pisao. znas da ce im trebati mjeseci da te banuju. opusti se.
Ako neko ima više informacija o članovima UO, osim ovih osnovnih informacija, volio bih da nam napiše.
Uopštena informacija "uspješan privrednik" nije baš nešto što ulijeva povjerenje.
Uopštena informacija "uspješan privrednik" nije baš nešto što ulijeva povjerenje.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Povratak Jusufa sve govori sto se treba znati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Šta su sebi dopustili pojedinci. Sramite se i nosite se što dalje od Želje.
Izgleda da u Željezničaru nikad ne može biti sve normalno
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ne odustaje Mega Mi
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.