Super ako je tako, ali treba imati i znanje pored posvecenosti. Svakako rezultati ce se vidjeti kroz godinu-dvije ako ikad iko dobije toliko vremena a ne dodju potpuno novi ljudi.TurkishAirlines je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:12Pa i nije bas tako.hordasDoboj je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08Bravo djeci i treneru!
Ove makedonce je svakako trebalo proci, promjene u akademiji ove godine nisu dobre koliko god neki likovali, treneri dovedeni samo na osnovu igranja u FKS sto je sigurno bonus ali to ne smije biti jedini uslov za dolazak u najbolju akademiju u BiH.
Ova postava u akademiji je 10 puta posvecenija nego prethodna.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pa drug, koliko ja znam to je i jedina prava Akademija u BiH...hordasDoboj je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08Bravo djeci i treneru!
Ove makedonce je svakako trebalo proci, promjene u akademiji ove godine nisu dobre koliko god neki likovali, treneri dovedeni samo na osnovu igranja u FKS sto je sigurno bonus ali to ne smije biti jedini uslov za dolazak u najbolju akademiju u BiH.
Mozda je uporedjujes sa OP drugih ekipa, ali U ovom formatu nema drugih i da, to je izuzetno skupa investicija na godisnjem nivou...
Umro da bog da u najgorim mukama komunjaro cetnicka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Hebo Poturicu i slicne ti nikako da skontas da ljudi koji nemaju misljenje kao ti nisu poltroni. Konkretno,nikad ni u putu nisam Mirvica sreo ni te Poture i boli me k klub mi je prioritet,medjutim kako god okrenem drazi su mi od lezbace.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Da, da mislio sam na omladinske pogone svih ekipa u BiH. Samim tim sto je jedina akademija vec je trebala da dobrano odskace od drugih.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:26Pa drug, koliko ja znam to je i jedina prava Akademija u BiH...hordasDoboj je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08Bravo djeci i treneru!
Mozda je uporedjujes sa OP drugih ekipa, ali U ovom formatu nema drugih i da, to je izuzetno skupa investicija na godisnjem nivou...
Iskreno ja nisam nezadovoljan brojem i kvalitetom igraca koje smo dobili iz Akademije ali sam siguran da moze bolje!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dobra je Anela, ali nije jedina. Nemojte se svađati zbog pi*ke. Mnogi ratovi su se desilo zbog toga.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne znam sta treba vise, godisnje izbacimo igraca koji ide za par miliona. Mislim uvijek moze bolje ali niko nam nije ni blizu po tomhordasDoboj je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:39Da, da mislio sam na omladinske pogone svih ekipa u BiH. Samim tim sto je jedina akademija vec je trebala da dobrano odskace od drugih.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:26Pa drug, koliko ja znam to je i jedina prava Akademija u BiH...hordasDoboj je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08Bravo djeci i treneru!
Iskreno ja nisam nezadovoljan brojem i kvalitetom igraca koje smo dobili iz Akademije ali sam siguran da moze bolje!
Naravno da moze i da treba jos bolje...hordasDoboj je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:39Da, da mislio sam na omladinske pogone svih ekipa u BiH. Samim tim sto je jedina akademija vec je trebala da dobrano odskace od drugih.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:26Pa drug, koliko ja znam to je i jedina prava Akademija u BiH...hordasDoboj je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08Bravo djeci i treneru!
Ali ona itekako odskace od svih drugih OP, koliko je samo igraca izbacila, koliko smo profitirali na njoj, pa takvi transferi su i doveli do toga da djeca iz drugih klubova mole Boga da dodju u nju...
Pa koji to klub u BiH moze svog najboljeg igraca prodati za vise od 300-400 hilada eura, a o mladim igracima da i ne govorimo...
Pogledaj koliko se klubova muci sa U-21 igracem, nama je to najmanji problem, eno na temi Veleza neku vece citam, forumasi se pitaju zasto im Uprava ne navrati u Akademiju FKS, da uzme nekog mladog igraca koji sigurno kod nas nece dobiti sansu, a za njih bi to bio kvalitet, a malo pogledaj istoriju Veleza pa ces vidjeti kakvu je OŠ nekada imao...
Pa malog Tiru su drzali ko malo vode na dlanu, a cim smo mu se mi obratili, dijete je odmah doslo u Akademiju...
Ali kazem i slazem se s tobom, u Akademiju se treba stalno i jos vise ulagati, dovoditi strucni treneri, treba na sve nivoe vlasti utjecati, traziti da se odobri izgradnja internata za te djecake koji nisu iz Sarajeva, da im se pruzi maksimalno kako bi oni na isti nacin vratili klubu kao igraci...
Grlio raspalog Aliju pred spavanje

Djon obraz, mrs u rupu izmetbegovicu
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Eto Evrope i Njemačke šta ga nauci a bio normalan insan .GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 22:42Kakav je to vokabular uposlenika jednog Bayerna?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Evo ovdje je jedan primjer sto sam rekao da Skoro i co nisu napredak kakav ocekujemo u Akademiji. Prvi intervju govori parafraziram - zelimo se okreniti djeci iz KS, mislimo da ima dovoljno djece tu te sigurno na pocetku necemo traziti igrace iz drugih dijelova BiH.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:57Naravno da moze i da treba jos bolje...hordasDoboj je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:39Da, da mislio sam na omladinske pogone svih ekipa u BiH. Samim tim sto je jedina akademija vec je trebala da dobrano odskace od drugih.
Ali ona itekako odskace od svih drugih OP, koliko je samo igraca izbacila, koliko smo profitirali na njoj, pa takvi transferi su i doveli do toga da djeca iz drugih klubova mole Boga da dodju u nju...
Pa koji to klub u BiH moze svog najboljeg igraca prodati za vise od 300-400 hilada eura, a o mladim igracima da i ne govorimo...
Pogledaj koliko se klubova muci sa U-21 igracem, nama je to najmanji problem, eno na temi Veleza neku vece citam, forumasi se pitaju zasto im Uprava ne navrati u Akademiju FKS, da uzme nekog mladog igraca koji sigurno kod nas nece dobiti sansu, a za njih bi to bio kvalitet, a malo pogledaj istoriju Veleza pa ces vidjeti kakvu je OŠ nekada imao...
Pa malog Tiru su drzali ko malo vode na dlanu, a cim smo mu se mi obratili, dijete je odmah doslo u Akademiju...
Ali kazem i slazem se s tobom, u Akademiju se treba stalno i jos vise ulagati, dovoditi strucni treneri, treba na sve nivoe vlasti utjecati, traziti da se odobri izgradnja internata za te djecake koji nisu iz Sarajeva, da im se pruzi maksimalno kako bi oni na isti nacin vratili klubu kao igraci...
Mrsko mi je sad traziti kako je to tacno naveo ali za mene je to odmah los korak, smanjujes svoj bazen a prodani igraci
Alen Mustafic - Tuzla
Muhamed Buljubasic - Tuzla
Selmir Pidro - Bugojno
Vlada Kovacevic - Banja Luka
Itd itd
Mada generalno kazem slazem se i sa tvojim dijelom i kazem nisam nezadovoljan generalno do sada uspjehom i sigurno smo prvi u BiH ali treba ici dalje i napredovati.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobro je to sve. Kakva je akademija bila prije par godina govori cinjenica da je pantelija bio zaposlen.
Necu dalje.
Necu dalje.
-
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 okt 2024, 00:49Dobro je to sve. Kakva je akademija bila prije par godina govori cinjenica da je pantelija bio zaposlen.
Necu dalje.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- TurkishAirlines
Kad neznalica progovori

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Treba podrzati ovu djecu i doci u sto vecem broju. Gledam koliko im znaci pobjeda i prolaz svaka cast malci 
Dobro je bolan debilu jedan, sta ti je

Nije ovo forum za takvu pricu
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Svima otkaz dati ovoj djeca neka zavrse sezonu 

Dok budemo trebali igrati sa Slobodom, oni će biti jaki mnogo.
Sad treba i Slobode da se plašimo?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Giorgi pozvan u repku! Zasluzeno 

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], edgarallanpoe04, miguelramos, rimljanin90 i 55 gostiju.