FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prva im utakmica 11.10. nek ide odmah utorak ujutro, moze biti 3 dana sa ekipom prije utakmice sa Ukrajinom, svakako nece biti prva odmah
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
momku zabraniti je ludost.
Nema pomjeranja tekmi
Nema pomjeranja tekmi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Treba traziti ponavljanje utakmice sa lišticom.
Mozda nije lose da probamo bez Gulija, iako mislim da nam ne bi islo. Sve ide na njega, svaka lopta rockova, svaka lopta u dubinu, sve ide na njega. Osim kyeremeha po meni nemamo igraca slicnog ko njega, ali treba probati 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako nekako može da se naknadno priključi reprezentaciji, to bi najbolje bilo. Probati se dogovoriti sa ljudima iz njihove repke. Ako ne, ybg, svakako se ne trebamo oslanjati da ćemo uvijek pobjeđivati potezom jednog igrača.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Treba probat i bez gulija , sigurno da ce ZZ nesto skontat , mozda i formaciju promjenit pa napast sa Renanom i Aldinom
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Znaci 2026 ide za 1+ Mio u Tursku 

Tako se to radi. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Sta nam je sa Pavicicem zna li se kakva je povreda?
Volio bi da vidimo Turkes-Keremeh napad, fazon Rozmana sa Hamzom i Kerom. Sredinu dobro uzeti i drzati loptu s dubinskim u prostor ovoj dvojici
-
- Kontakt:
Rijetki su igraci kao Guli i u jacim ligama tipa HNL,od prvog dana sam rekao da je odlican samo ga istrpit treba,gadno se vratiti sta su pisali forumski strucnjaci za njega,jel vas barem malo stid?
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Gulisa 5m eura,pa ko hoce nek izvoli
a ne da ode u hajduk za milion i po a iz hajduka za 15
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Treba dizati standarde, tražiti 3 miliona eura.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kakav crni Hajduk i 1.5 mil nemaju oni te pareDurmitorskiJablan je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:27Gulisa 5m eura,pa ko hoce nek izvoli
-
- Kontakt:
Pa kod nas vecina naroda su ograniceni kao balkon,sta su pricali za Gulija nakon par tekmi a igracima treba vremena da se priviknu na sve. Doveli smo Jattu odma drvlje i kamenje na Mirvica,nedaj Boze da fulis sa nekim igracem razapeli bi te.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:37Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, jurisicduska, keli, NazorUso, perodeformero, Rule_hz, samoFKS i 57 gostiju.