Cedi

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
kraljttbvb je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:19Panata sampion, plus godinu iskusniji i uigraniji i jos se
dodatno pojacali. Real standardno dobar, plus par pojacanja. Oly sa Vezenkovom i Furnierom...
Bit ce ludilo u EL![]()
![]()
Cedi je odlican kosarkas za evropske prilike,pa bio je koristan i u NBA,imao je 4 sezone sa 10+ppg u Cavsima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 17:01kraljttbvb je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:19Panata sampion, plus godinu iskusniji i uigraniji i jos se
dodatno pojacali. Real standardno dobar, plus par pojacanja. Oly sa Vezenkovom i Furnierom...
Bit ce ludilo u EL![]()
![]()
Dolazak Omera Yurstevena me mnogo raduje,nažalost rukovodstvo Utah Jazza nije ga dovoljno vrednovalo a radi se o dosta korisnom igraču.
Mislim da ce mnogo pomoci Lessoru,Osman mi se nije previse dojmio kao igrač,ali mozda i upali ovaj njegov dolazak.
Jedino što bih volio da se promjenilo kod Panate su krilni igrači Hernangomez-Papapetru ,nisam s njima impresioniran kao navijač.
Sto se tiče konkurencije,tesko da ce je biti kad se vidi sastav Panate![]()
Znam da je dobar igrac,samo nadam da ce se uklopiti u ovaj tim.L-Train je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:08Cedi je odlican kosarkas za evropske prilike,pa bio je koristan i u NBA,imao je 4 sezone sa 10+ppg u Cavsima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 17:01kraljttbvb je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:19Panata sampion, plus godinu iskusniji i uigraniji i jos se
Bit ce ludilo u EL![]()
![]()
Dolazak Omera Yurstevena me mnogo raduje,nažalost rukovodstvo Utah Jazza nije ga dovoljno vrednovalo a radi se o dosta korisnom igraču.
Mislim da ce mnogo pomoci Lessoru,Osman mi se nije previse dojmio kao igrač,ali mozda i upali ovaj njegov dolazak.
Jedino što bih volio da se promjenilo kod Panate su krilni igrači Hernangomez-Papapetru ,nisam s njima impresioniran kao navijač.
Sto se tiče konkurencije,tesko da ce je biti kad se vidi sastav Panate![]()
Panatha definitivno prvi favorit da opet uzme EL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.