Sto je najgore dijelili su kabanice

50km ali je natkrivena...kiša lije bez prestanka jbgPitaristok je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:26Ova tribina ispod kamere je skoro puna, kolilo para je bila karta?
Aaauuuu, petoba jarane. Sad mi je jasno zasto je prazan. Kad debil konta daj jos para. Preskupo.Platonova je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:4250km ali je natkrivena...kiša lije bez prestanka jbgPitaristok je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:26Ova tribina ispod kamere je skoro puna, kolilo para je bila karta?
Ja mislio repriziraju utakmicu 1/16 finala kupa regije bosanska Krajina kad su igrali sa Slogom iz Trna
Ma 1000,navikli smo
Imali su paket sa tri domace tekme za Zapad, stoja, nidje veze.Pitaristok je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:53Aaauuuu, petoba jarane. Sad mi je jasno zasto je prazan. Kad debil konta daj jos para. Preskupo.Platonova je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:4250km ali je natkrivena...kiša lije bez prestanka jbgPitaristok je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:26Ova tribina ispod kamere je skoro puna, kolilo para je bila karta?
Pošteno onda što nema puno raje, puno je u rs 50 maraka, što jes jesPlatonova je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:4250km ali je natkrivena...kiša lije bez prestanka jbgPitaristok je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:26Ova tribina ispod kamere je skoro puna, kolilo para je bila karta?
Nije bezorbrazluk ali je poskupo, pogotovo ako vodiš djecu npr....Uglavnom, zapad koji je bio skuplji od Istoka je bio pun , al ko će vama sada objašnajvati, šta je Istok i kakve se lokve tamo stvaraju kad kiša pada, a kamoli kada lije čitav dan bez prestanka....Ništa drugo nije ni očekivano od sarajlijica osim da komentarišu posjetu a fudbal bace u drugi plan, sve pet
Meni su cijene regularne. Posjeta je losa.Platonova je napisao/la: ↑04 okt 2024, 08:48Nije bezorbrazluk ali je poskupo, pogotovo ako vodiš djecu npr....Uglavnom, zapad koji je bio skuplji od Istoka je bio pun , al ko će vama sada objašnajvati, šta je Istok i kakve se lokve tamo stvaraju kad kiša pada, a kamoli kada lije čitav dan bez prestanka....Ništa drugo nije ni očekivano od sarajlijica osim da komentarišu posjetu a fudbal bace u drugi plan, sve pet![]()