Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Horoz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Horoz » 03 okt 2024, 14:08

Koji je odron ovaj sportsport. Neko na forumu izvalio da Hrvati ganjaju Topalovića, ovi odmah napravili članak :D
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 okt 2024, 15:25

Dupli sport i Sinanoviceve sportske su rame uz rame...ne zna se ko je veći odron. A ima i umisljenih likova poput onog s N1 i tako...da ne nabrajamo.

@NoDi, nemoj plaho da se sikiras...ako iko radi na pridobijanju talenata to je sadašnja garnitura.

Treba nekad pogledati i presicu a ne lupati bezveze...cuj išao ili isli gledati Kolasinca - zaključak pojedinaca: Sta ima gledati standardnog reprezentativca umjesto da ide gledati potencijalne?!
A upravo selektor na presici rekao kako se dosta toga krije od medija i očiju javnosti a da s vremena na vrijeme postavi neku objavu koju "smiju" svi vidjeti, bas poput ove u vezi s Kolasincem.

Znaci Barbarez je trebao staviti na društvenim mrežama kako je išao gledati Hamzica, eto tog Topalovica ili nekog trećeg potencijalnog...Ja stvarno ne znam sta bih vise rekao.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 okt 2024, 16:05

hurem je napisao/la:
03 okt 2024, 15:25
Dupli sport i Sinanoviceve sportske su rame uz rame...ne zna se ko je veći odron. A ima i umisljenih likova poput onog s N1 i tako...da ne nabrajamo.

@NoDi, nemoj plaho da se sikiras...ako iko radi na pridobijanju talenata to je sadašnja garnitura.

Treba nekad pogledati i presicu a ne lupati bezveze...cuj išao ili isli gledati Kolasinca - zaključak pojedinaca: Sta ima gledati standardnog reprezentativca umjesto da ide gledati potencijalne?!
A upravo selektor na presici rekao kako se dosta toga krije od medija i očiju javnosti a da s vremena na vrijeme postavi neku objavu koju "smiju" svi vidjeti, bas poput ove u vezi s Kolasincem.

Znaci Barbarez je trebao staviti na društvenim mrežama kako je išao gledati Hamzica, eto tog Topalovica ili nekog trećeg potencijalnog...
Ja stvarno ne znam sta bih vise rekao.
Treba ih pustiti da rade. Doveli su Burnica, Gigovica, Esmira bez neke suske. Moraju kriti.
Iako ja mislim da Barbarez nije neki strucnjak, da jeste vodio bi neki tim pa makar u cvajti. Nek samo vracaju ovu djecu kao sto Spaha kaze. Kad se skupi dobra ekipa bice to dosta lakse.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 okt 2024, 17:05

Joj koliko bombastičnih vijesti i šupljaka :D ..

Ali razumijem ubijate dosadu malo i to je ok.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 okt 2024, 17:08

soko je napisao/la:
03 okt 2024, 16:05
hurem je napisao/la:

Znaci Barbarez je trebao staviti na društvenim mrežama kako je išao gledati Hamzica, eto tog Topalovica ili nekog trećeg potencijalnog...
Treba ih pustiti da rade. Doveli su Burnica, Gigovica, Esmira bez neke suske. Moraju kriti.
Iako ja mislim da Barbarez nije neki strucnjak, da jeste vodio bi neki tim pa makar u cvajti. Nek samo vracaju ovu djecu kao sto Spaha kaze. Kad se skupi dobra ekipa bice to dosta lakse.
Sve je to super sto vracaju nasu djecu. Samo sto ce ljudima dopizditi ako eto makar u kvalifikacijama ne pokazemo neki kvalitet, a ne da igramo konstantno bunker bez ikakve zelje za napadom. Okej, sad su jaki protivnici, drugacije ni ne mozemo igrati. Ali kad u kvalifikacijama dodje npr Armenija ili Luksemburg i ako ovako budemo igrali i tad, mrka kapa za njih (prvenstveno Barbareza jer je on selektor).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 03 okt 2024, 17:19

Poenta price nije patriotizam, evo smo mi ovdje svi patriote i stalo nam je i nerviramo se podjednako ako ne i vise nego igraci. Hocemo konacno da krenemo naprijed. S Petevom je korak naprijed bio uradjen ali su nazalost njegovim odlaskom prvenstveno savez a onda i svi treneri vratili reprezentaciju 10 koraka unazad. Evo ne pamtim kad je bolja atmosfera bila, ne moze se reci ni da je tim uzasan jer dosta reprezentacija s puno slabijim timom igra bolje od nas tako da vec u kvalifikacijama za SP moramo vidjeti neki pomak. Imat ce iza sebe do tog trenutka 8 utakmica i barem 20-25 treninga. Ako nisu u stanju za toliko vremena primjenit svoju ideju onda nek se gone u 3 pi.cke materine svi. U sustini, konacni sud o njihovom radu mozemo dat vec u kvalifikacijama za SP kako neko gore rece protiv Armenije, Luksemburga i slicnih reprezentacija

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 03 okt 2024, 17:35

Imajednabrigada je napisao/la:
15 avg 2024, 00:57
Samed Bazdar jedan je od nas!
brigada, je li ovo dovoljno bombasticno ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 okt 2024, 17:42

DamirT je napisao/la:
03 okt 2024, 17:08
soko je napisao/la:
03 okt 2024, 16:05
hurem je napisao/la:

Sve je to super sto vracaju nasu djecu. Samo sto ce ljudima dopizditi ako eto makar u kvalifikacijama ne pokazemo neki kvalitet, a ne da igramo konstantno bunker bez ikakve zelje za napadom. Okej, sad su jaki protivnici, drugacije ni ne mozemo igrati. Ali kad u kvalifikacijama dodje npr Armenija ili Luksemburg i ako ovako budemo igrali i tad, mrka kapa za njih (prvenstveno Barbareza jer je on selektor).
Ok Damire,
Pa pogledaj samo ove unazad kvalifikacije pa na dalje ko je nama igrao. I pitaj, sta se moze uraditi sa ovim igracima koji nit znaju presjeci napad nit iznijeti loptu
Cimi, Amir, Krunic(osim par puta), Tahirovic, Burnic(evo poceo je igrati), Hajradinovic(nesto radi u Turskoj, u repci ko muha bez glave).
Pa citav je forum ove momke ispljuvao, sta vise reci.
Evo sad imamo Gigovica, Denisa. Realno nisu neka klasa al eto sad su u formi i mozda? se moze nesto napraviti uz Esmira kojem sigurno treba dati sansu.
Jedini igraci koji znaju iznjeti loptu su Seo i Dedic. Al Seo nije bio tu radi povreda pa smo gledati sta smo gledali.
Druga je stvar kad smo mi imali Besica, Pjanica, Misketa, Lulica pa i Medu i Hajrovica, rad njih smo otisli na SP.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 okt 2024, 18:03

babino je napisao/la:
03 okt 2024, 17:35
Imajednabrigada je napisao/la:
15 avg 2024, 00:57
Samed Bazdar jedan je od nas!
brigada, je li ovo dovoljno bombasticno ;)
Supljak stoljeca hahhaah

Sta bi kad mediji pisu svasta da bi budale lajkali.

Opet je Spaha natjerao se ali razgovarali su, mislio sam da je gotovo samim tim jer je pristao na razgovor ali nemam pojma sta se desava.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 03 okt 2024, 18:32

ne desava se nista nit ce se sta desiti

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 03 okt 2024, 18:35

fanatik19 je napisao/la:
03 okt 2024, 17:19
Poenta price nije patriotizam, evo smo mi ovdje svi patriote i stalo nam je i nerviramo se podjednako ako ne i vise nego igraci. Hocemo konacno da krenemo naprijed. S Petevom je korak naprijed bio uradjen ali su nazalost njegovim odlaskom prvenstveno savez a onda i svi treneri vratili reprezentaciju 10 koraka unazad. Evo ne pamtim kad je bolja atmosfera bila, ne moze se reci ni da je tim uzasan jer dosta reprezentacija s puno slabijim timom igra bolje od nas tako da vec u kvalifikacijama za SP moramo vidjeti neki pomak. Imat ce iza sebe do tog trenutka 8 utakmica i barem 20-25 treninga. Ako nisu u stanju za toliko vremena primjenit svoju ideju onda nek se gone u 3 pi.cke materine svi. U sustini, konacni sud o njihovom radu mozemo dat vec u kvalifikacijama za SP kako neko gore rece protiv Armenije, Luksemburga i slicnih reprezentacija
Samo ovako treba razmisljat, nije barba budala da ide nesto experimentisati u ovoj LN kad cemo i tako i izgubit, vec uigravat i rijesavati se odpadaka iz repke do Kvala za SP.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 03 okt 2024, 19:29

Kakav je ovaj Tarik Ibrahimagic? Igra za Vikingur Reykjavik.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 okt 2024, 20:42

korisnik je napisao/la:
03 okt 2024, 19:29
Kakav je ovaj Tarik Ibrahimagic? Igra za Vikingur Reykjavik.
On je vezni igrac, igrao u omladinskom timu OB u Danskoj. Nije se probio na seniorskom nivou iako je bio na pragu prvog tima. Onda je presao u Næstved, druga Danska liga. Mislim da je isto imao ozlijedu. Nisam ga dalje pratio putem medija, nije kvalitet za nesto vise barem po onome kako mu se karijera razvijala.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 03 okt 2024, 23:31

Dino Klapija, ima li šta?

Vidim po twitteru da više ne igra za Hrvatsku nego za SAD. Te je neko na twitteru napisao da se identifikuje kao Bosanac.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 04 okt 2024, 00:03

Par novih imena vrlo brzo.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 04 okt 2024, 00:09

RajvoSA03 je napisao/la:
04 okt 2024, 00:03
Spaha odlican posao radi. :yawn:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 okt 2024, 11:37

CAGarfia je napisao/la:
03 okt 2024, 23:31

Vidim po twitteru da više ne igra za Hrvatsku nego za SAD. Te je neko na twitteru napisao da se identifikuje kao Bosanac.
Pa htjeli su ga naši prije godinu dvije, ali je izabrao Hrvatsku tad. Ne znam kakva je sad situacija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 okt 2024, 11:46

RajvoSA03 je napisao/la:
Za A reprezentaciju ili?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 04 okt 2024, 12:40

RajvoSA03 je napisao/la:
Zove li se mozda Kenan jedan od njih? :cool:

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 04 okt 2024, 12:42

baboedindzeko09 je napisao/la:
04 okt 2024, 11:37
CAGarfia je napisao/la:
03 okt 2024, 23:31

Pa htjeli su ga naši prije godinu dvije, ali je izabrao Hrvatsku tad. Ne znam kakva je sad situacija.
Momak stalno skace izmedju Hrvatske i Amera.

Ali interesantno sta neka budala pise po Xu

Pa koji qurac ne igra vec za BiH sada :bale: Cak totalno krivu sliku uzeo. Momak ima broj 29

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.