Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
rs normalno igra. Yebo majku bolesnika.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Samo u FBiH?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Majku vam cetnicku **** usta bogaljsku, kad smo mi vadili neduzne po doboju i ostalim srpskim gradovima, pleme vam se zstrlo dabogda!!! Dabogda vam Vrbas dostigo nivo 30 metara i potamanio vas sve!!! Bogalji jedni!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako se bude igrao Zeljo Borac ne pojavit se na tekmi i nek proglase 3:0
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast svima koji ce na bilo koji nacin pomoci ljudima u ovim gradovima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- jedanjeborac
- Kontakt:
Šta si ti jado jadni pomagao i vadio, te gradove si vidio na geografskoj karti samo.
O tim kletvama nekom drugom prilikom. Vidiš da vam Bog vraća.... jer ne radite i ne mislite dobro svojim komšijama. Kako radili, tako vam Bog pomog'o.
Što želio Srbima, desilo se tvojoj porodici i bližnjima.
Za Srbiju!
Tebi je Bog ocigledno vratio cim si se rodio sa mentalnom smetnjom. Daj banujte ovog idiota u ovakvim trenutcima.jedanjeborac je napisao/la: ↑04 okt 2024, 15:57Šta si ti jado jadni pomagao i vadio, te gradove si vidio na geografskoj karti samo.
O tim kletvama nekom drugom prilikom. Vidiš da vam Bog vraća.... jer ne radite i ne mislite dobro svojim komšijama. Kako radili, tako vam Bog pomog'o.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Jel realno da se smradovi iz BL ni objavom na društvenoj mreži nisu udostojili odati počast žrtvama?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mrš majku vam
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
......jedanjeborac je napisao/la: ↑04 okt 2024, 15:57Šta si ti jado jadni pomagao i vadio, te gradove si vidio na geografskoj karti samo.
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 04 okt 2024, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Željo da ne ode na gostovanje a ako registruju 3:0 za domaćina sve bošnjačke ekipe stati uz Želju i istupiti iz lige te bojkot napraviti
FoSte95 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 16:07Kakve su nam komšije bolje bi bilo da ih nemamo. Bolje mišljenje ni zaslužili nisu zato sikter odavde. A sa ovim balijama iz Saveza se posebno obračunatijedanjeborac je napisao/la: ↑04 okt 2024, 15:57Šta si ti jado jadni pomagao i vadio, te gradove si vidio na geografskoj karti samo.
E debilu jedan obisao sam svaki grad koji je nastradao u poplavama mrtvi keru!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Kada su bile poplave u Republici Srpskoj nijedan srpski forumaš nije došao na forum i pisao "da Bog da se sjeme zatrlo ljudima u Federaciji jer je kod nas poplava"...FoSte95 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 16:07Kakve su nam komšije bolje bi bilo da ih nemamo. Bolje mišljenje ni zaslužili nisu zato sikter odavde. A sa ovim balijama iz Saveza se posebno obračunatijedanjeborac je napisao/la: ↑04 okt 2024, 15:57Šta si ti jado jadni pomagao i vadio, te gradove si vidio na geografskoj karti samo.
A ti mali smradu od metar i žilet, koji si dolazio i na Gradski, prestani se praviti pametan. Ima jedan Stefan Dž, prodao je vjeru i sad mu je kaže fino. Mahanje.
Za Srbiju!
- jedanjeborac
- Kontakt:
Tata ti je debil.
Što se ostalog tiče, ti si jedan bolesnik i mrzitelj svega nebošnjačkog. Tragediju sopstvenog naroda koristiš da iskažeš tu patološku mržnju ka svemu drugom. Sram te i stid bilo, a i tih roditelja koji te tako odgojiše. Na njihovom mjestu bih izvršio ubistvo, momentalno.
Tužna je zemlja koja ima takve patološke slučajeva. I još tužnija što ima slučajeve koji podržavaju takve vidove mržnje. Nisi ti išta obiša, jer si ograničen ko balkon. Laješ ko pas i jedino to znaš. Ni dvije marke nisi u stanju odnijeti u tu Jablanicu, al patriotu znaš glumit ko i kolega ti od metar i žilet o kojem sve znam.
Za Srbiju!
Ako ovo što se desilo nije razlog da se odgodi čitavo kolo, ne znam šta može biti. Debili i federacije koji su glasali za ovakvu odluku saveza nisu normalni.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, held9, MostarReds22, Paromlinac, VolimBiH96 i 26 gostiju.