Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Šta mislite, kolika ce biti steta u materijlnom smislu? U ljudskom je nemjerljiva tragedija.
- Marsal
- Kontakt:
Kakvi smo ljudi dobro i prolazimo

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moje misljenje je da se nije moglo sprijeciti ali da je moglo bez stradalih. A ovdje bukvalno mora doci neko i istjerati te starije osobe iz kuca i odvesti u neku ustanovu da prespavaju.
I tu je problem sto se kod nas radi do 4 i necu da znam za posao vise. Neka pada veceras, sutra u 8 cemo vidjeti.
Mozda se ne slazete sa mnom ali nema strasti prema svojoj profesiji.
I tu je problem sto se kod nas radi do 4 i necu da znam za posao vise. Neka pada veceras, sutra u 8 cemo vidjeti.
Tacno izroda dosta imamo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- JayCatwright
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Izroda ima u svakoj zemlji, etiketirati većinu naroda na osnovu par komentara na društvenim mrežama je debilno.
Uđite na hrv. i sr. portale, pa ćete vidjeti da od 200 komentara ima po 10 komentara gdje debili slave jer je džamija potopljena i kako zaslužujemo da se podavimo u vodi svi.
Uđite na hrv. i sr. portale, pa ćete vidjeti da od 200 komentara ima po 10 komentara gdje debili slave jer je džamija potopljena i kako zaslužujemo da se podavimo u vodi svi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa i ti slavis i zelis smrt jednom narodu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:42Izroda ima u svakoj zemlji, etiketirati većinu naroda na osnovu par komentara na društvenim mrežama je debilno.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Cionistička psetad nisu narod nego zlo, velika je razlika.
- Marsal
- Kontakt:
Isti si kao oni koje prozivaš maloprije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:49Cionistička psetad nisu narod nego zlo, velika je razlika.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:42
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Jbg momci, neukusno je o tim glupostima u ovakvoj situaciji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne zaboravi i onu čuvenu "Putine baci bombu" tako da nisu u pitanju samo cionisti kod njega.Marsal je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:51Isti si kao oni koje prozivaš maloprije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:49Cionistička psetad nisu narod nego zlo, velika je razlika.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nema prozivanja, samo sam rekao činjenice da u svakom narodu po društvenim mrežama ima izroda.
Nek bude da sam i ja taj izrod kod nas ako ti je lakše, ne želim da raspravljam s tobom, a pogotovo ne sa dežurnim trollovima ovim u ovako teškim vremenima, pametnije je.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nasi napisu stigla ih Allahova kazna kada neku bijedu satare zemljotres. A sto onda Engleze, Francuze, Svicarce ne stigne Bozija kazna. 

- numanumaye22
- Kontakt:
Babo je jedna ozbiljna esdea dijagnozaMarsal je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:51Isti si kao oni koje prozivaš maloprije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:49Cionistička psetad nisu narod nego zlo, velika je razlika.
2014g 3h prije nego je voda probila nasip mi se svađamo sa dvije obitelji da oh izvucemo sa tavana i vodimo na sigurno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:41Moje misljenje je da se nije moglo sprijeciti ali da je moglo bez stradalih. A ovdje bukvalno mora doci neko i istjerati te starije osobe iz kuca i odvesti u neku ustanovu da prespavaju.
Ženska nas fizički napadne i odlukom inspektora iznesu ljude iz kuća da bi ujutro voda bila do kubura a mi i dalje šupci

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ljudi su najavili da ce pasti nenormalno puno kise, ali niko nije mogao pretpostaviti da ce ta voda pokrenuti citavo brdo, koje ce kliznuti i bukvalno pomesti kuce...tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:41Moje misljenje je da se nije moglo sprijeciti ali da je moglo bez stradalih. A ovdje bukvalno mora doci neko i istjerati te starije osobe iz kuca i odvesti u neku ustanovu da prespavaju.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Niđe veze , kakav SDA ... Dobar momak , nego je mlad i srčan te reaguje na prvu , doći to sa godinama ...numanumaye22 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 18:45Babo je jedna ozbiljna esdea dijagnozaMarsal je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:51Isti si kao oni koje prozivaš maloprije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 17:49Cionistička psetad nisu narod nego zlo, velika je razlika.
Čitanje komentara na bilo kojem EX-YU portalu je teško gubljenje vremena .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ima li kakvih novosti o mladom heroju koji je sa svojim ocem spasio nekoliko života?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nitko nije mogao predvidjeti, ovakve stvari se događaju svugdje na svijetu. Al zar je moguće da uvijek u BiH reakcija kod ovakvih kataklizmi traje toliko dugo, da se sve bezglavo radi i da je uglavnom plod samoorganizacije naroda i nekakvih volonterskih udruga. Nema bez obrazovanog kadra ništa, a kad vidiš da trogloditi poput Rame doguraju do ministarskog mjesta ništa ti više ne treba biti čudno.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, kraljttbvb, VivaLaStella i 9 gostiju.