I ova raja u Konjicu što iznajmljuju kuće i stanove, masovno nudi ljudima koji su ostali bez krova nad glavom dzaba smještaj

Gledam lik iz Austrije nudi da plati nekome smještaj pola godine, plus će im slati pare za hranu i sve ostalo sto im treba

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ova raja u Konjicu što iznajmljuju kuće i stanove, masovno nudi ljudima koji su ostali bez krova nad glavom dzaba smještaj
Pa to je zalosno ako je takonebeskasila je napisao/la: ↑04 okt 2024, 23:31Dokazano da ovdje narodima trebaju samo nevolje da se koliko toliko ujedine. Ili poplave, potresi, pozari i tako te stvari
Ja sam se vise puta uvjerio da je tako. Kad je nevolja niko nista ne pita osim za pomoci. A kad je sve dobro brat sa bratom nece da prica.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 00:35Pa to je zalosno ako je takonebeskasila je napisao/la: ↑04 okt 2024, 23:31Dokazano da ovdje narodima trebaju samo nevolje da se koliko toliko ujedine. Ili poplave, potresi, pozari i tako te stvari
Evo me na straži u Čelebićima, svako jutro nam dovoze hljeb iz jedne pekare iz Jablanice. I baš maloprije pričam sa ovim momkom što nam je sad dovezao hljeb, pitam ga za situaciju tamo, kaže nema struje, nema vode, kaže kako sam ja čuo 14 mrtvih ima do sad i bruku nestalih. I baš mu ja govorim reko čitao sam za ovog momka juče što je spasio ljude i upao u bujicu. Kaže ovaj znam ga, to mi je kolega lovac, spasio ženu sa malom bebom i još nekoliko ljudi, okliznuo se, upao u bujicu, ne zna se ništa za njega...
Granitna lavina sravnila pola sela: Otpad iz kamenoloma iznad Donje Jablanice godinama nije odvožen. Bujice su ga samo pokrenule i usmjerile prema kućama!
Sad reče na BHT zvanično 13 ljudi mrtvo od toga 1 u Buturović polju jer je neko jučer 2 puta prijavio tijelo.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑05 okt 2024, 10:09A jel istina da se traga za još mnogo ljudi?
Jel moguće da su nestali u bujicama, da su ostali zarobljeni u kućama..
Yebem ti drzavu u kojoj se mora desiti tragedija da neko reaguje na kriminal i nemar.Fuj, yebem li vam familiju nesposobnu, najvece prkno Evrope.
Ako ne izadjemo na izbore, nista bolje ni ne zasluzujemo
I zaokružimo koga? Da se glasa za ljude pa još poštenog insana i da se nađe ali poštene stranke oĐe neJma.
Pa promijenila se vlast, je li ti iko javio to? Znači narod je već glasao za promjene. Ne znam šta očekuješ sada na lokalnim izborima da se desi?
Promjene su negdje bile, a negdje je isto ostalo
Zanimljivo je sad kako struku i ljude od diplome možemo vidjeti na svakoj televiziji a da već znamo da ih niko za par dana opet više neće bendati ni pet posto nit je samo po sebi bitno šta će da kažu i do kakvih zaključaka da dođu.Centre forward je napisao/la: ↑05 okt 2024, 12:37Nije bitna vlast, bitan je sistem ili sustav ako neki ne razumiju riječ sistem. Džaba i majka Tereza kao premijer ako je po vertikali sve truhlo i korumpirano.
Ko god se imalo razumije u geomorfologiju, za ovaj slučaj u Jablanici, vidi da je input tragediji djelo ljudskog nemara i yebibrige. Priroda je to samo malo "pogurala" i eto imamo to što imamo
Kakav potez vladike, još ću pravoslavac postati do kraja dana.Patrijarh Porfirije naredio da se najugroženijim u BiH uplati pomoć u vrijednosti od 200.000 KM
Mi od devedesetih imamo intelektualnu krizu. Po tome smo uz Srbiju najgori u Evropi. Naravno da struku niko ništa ne pita. Takav pristup godinama je kontaminir'o i ono malo što je valjalo. Ja neki dan sasvim slučajno sjedim sa jednim uglednim univerzitetskim profesorom u Tuzli koji je skoro počeo da predaje na nekom divljem privatnom univerzitetu. Čovjek o njemu priča kao da je Harvard. Ja sam u zemlju prop'o.chily-rz je napisao/la: ↑05 okt 2024, 13:02Zanimljivo je sad kako struku i ljude od diplome možemo vidjeti na svakoj televiziji a da već znamo da ih niko za par dana opet više neće bendati ni pet posto nit je samo po sebi bitno šta će da kažu i do kakvih zaključaka da dođu.Centre forward je napisao/la: ↑05 okt 2024, 12:37Nije bitna vlast, bitan je sistem ili sustav ako neki ne razumiju riječ sistem. Džaba i majka Tereza kao premijer ako je po vertikali sve truhlo i korumpirano.
Ko god se imalo razumije u geomorfologiju, za ovaj slučaj u Jablanici, vidi da je input tragediji djelo ljudskog nemara i yebibrige. Priroda je to samo malo "pogurala" i eto imamo to što imamo
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Giuseppe1, napoleon72 i 8 gostiju.