Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
KING 

Gravenberch savršen samo je operisan od toga da da upotrebljiv pas naprijed.
Privilegija ga gledat ovakvog.
U jednom trenutku je Konate prikazan kako se trlja po butini. Kolike su šanse da odmori sljedeća dva mjeseca..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pobjeda je tu i sreca da Bologna nije koristila svoje prilike jer je bilo nekoliko zabrinjavajucih situacija. Jako lose reakcije na njihov presing a ekipa poput Citya ili Arsenala bi utrpal nekoliko golova u onim situacijama. Ima jos puno da se radi ako igraci ne popadaju od manjka rotacije.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arne Slot in 2030: “Yes, winning 5 trebles in a row is quite impressive but we did lose 0-1 to Nottingham Forest back in 2024 so we will have to improve."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nek nam je Bog na pomoći poslije reprezentativne pauze.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Realno potanko je izgledalo sinoc, treca brzina, a u onom jednom dijelu prvog pol su cak podigli nogu s gasa na 15 minuta i igrali u leru. Jbg ne smije se onako ugasiti jer ce te neka druga ozbiljnija ekipa kazniti pa onda juris rezultat, nervoza itd sto smo znali gledati prosle sezone, samo prosle su imali losa ulazenja u tekmu gdje su ulazili s mozgom u leru. Pored toga sto se da primjetiti dosta losih odluka u zavrsnici, sinoc je moglo da se utrpa jos barem 2 gola bez imalo frke. Realizacija mora biti bolja, ako vec stvaras prilike i dolazis u te situacije, sto je za pohvalu, onda resetaj jbg. Tekma se dobila na individualni kvalitet Salaha, jako neobican igrac, prelijep asist i odlican gol, a imao je 3-4 uzasne i tako frustrirajuce odluke i lose lopte pred golom Bolonje da je to nevjerovatno. Na kraju dobro, 3 boda, clean sheet.
Including tomorrow, most Saturday 12:30pm kick-offs in the Premier League since 2022:
Liverpool - 17
Liverpool away only - 14
Man City - 13
Man Utd - 12
Everton - 11
Tottenham - 10
Arsenal - 9
Liverpool - 17
Liverpool away only - 14
Man City - 13
Man Utd - 12
Everton - 11
Tottenham - 10
Arsenal - 9

Ako ga zdravlje posluži, mogao bi bit naš ključan igrač ove sezone. Rano je pričati o bilo kakvoj borbi za trofeje, ali ovo je taj pojedinac koji je morao da 'očepi' da bi se uopšte mogli ove sezone nadati bilo kakvom trofeju.
Hajmo ćelo izdrži još sutra. Neophodna je ova pobjeda pred ovako težak raspored poslije pauze. Mnogo važno bi bilo sutra pobijedit, devet od deset plus ulazak u paklen raspored sa 18 od 21 mogućih bodova.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Danas ce biti tesko, sve mirise na klizanje ali vidjet cemo.
Szoboszlai klupa konačno, samo što ga mijenja ovaj Jones pa i nije neka sreća. Šteta za Elliota što se povrijedio.
Zanimljivo koliko Slot vjeruje Grku 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mateta na klupi.
Vjerujem u Jonesa i Gakpa, malo manje u Tsimikasa. Mada i Robbo je postao upitan (u smislu da li se radovati kad ga vidim u prvoj postavi) tako da generalno podržavam ove rotacije.
Vjerujem u Jonesa i Gakpa, malo manje u Tsimikasa. Mada i Robbo je postao upitan (u smislu da li se radovati kad ga vidim u prvoj postavi) tako da generalno podržavam ove rotacije.
Offside spasi Tsimikasa, definitivno bi tu bili stabilniji sa Gomezom
Slotball 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Tsimikas 

Uzivanje je gledati Gravenbercha. Trebali smo ovu dominaciju naplatit i drugim golom.
Srce, čast i ponos!
Bgm lose ovo danas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj kako mrzim ovo poturanje ledja kad je igrac u zraku, dok neko ne slomi vrat nece zabraniti to.
Covjece Alisson je goat ali samo zbog ovih povreda moramo ga zamjeniti