Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pojedini mekušci i u ovakvim trenucima botuju za smeća od stranaka. Udavili se u sendvičima. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svaka joj čast.
Al koja je sila ova voda, cijelo brdo izvali i nosi veliko kamenje bez ikakvog problema. Ovo se desi kad ne poštujemo prirodu, mislimo da smo jači od nje. Kad još padne ovolika količina kiše i još uništavamo šume i ovo dobijemo. Mislim, uvijek je pitanje koliko smo i mogli spriječiti sve ovo da smo svd radi kako treba ali moramo uraditi što je do nas, više poštovati prirodne tokove i manje ćemo problema imati.
I u Podgori ista stvar, šume su uništene i još je kod njih pala duplo manja količine kiše ali je rezultat sličan. Nema šta da upije tu kišu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Što je najžalosnije to su naše pare, treba pomoći naravno jer takvi smo ljudi uvijek smo se pomagali u nesreći, ali ćemo ostati vječno sadaka država.FKBilder je napisao/la: ↑05 okt 2024, 20:52Ovi nasi politicari odma traze pomoc od EU i prose.
Yebo te sunce jedna Hrvatska dala 10 miliona eura, koliko je obezbijedila nasa drzava, ili federacija.....prosimo po pomozi.ba, ljudi sami se organizuju i salju pare, ovi prose po svijetu odma.
Gdje su pare iz drzavnog i federalnog budzeta majku vam bolesnu lezihljebovicku.
Srazmjere katastrofe tskve da nam treba pomoc.
Halo jel to drzava i fed zajedno nemaju barem 100 mil maraka...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
nije to pomoc humanitarna da trazis to je sistem tj sredstva civilne zastite u eu u kojem smo i mi … njemci su trazili, austrija sve zemlje kad se desi nesto slicno …. nije samo lova da oni sad upumpaju pare nego asistencija njihova i slicno …
Ne mislim ja na EU fondove, nego narod što skuplja novce, jer imamo tu empatiju i hvala bogu da je tako, država ima novac od porezni obveznika i treba da ima rezerve za ovakve situacije, vidjeti ćemo šta i kako će se odvijati, nadam se da će ljudi dobiti krov nad glavom.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nisam nigdje vidio nit pročitao, ima li gdje razmatranja barem o danu žalosti?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ima li ko da ce glasati sutra u konzulatu u Minhenu?
Penicilin za zelenu bagru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kreten koji živi na pumpanju psihoze kod ljudi. Smeće ljudsko. Naslovi njegovih youtube klipova su gori nego naslovi na blicu.
Okomio se na zelena **** isključivo što vodi lični rat s njima, rado bi on da mu i ta retardirana skupina izdajnika dođe u emisiju pa da mu dižu gledanost sa spikom da su Bošnjaci ugroženi i da će nas opet klati.
Nema vecih izadjnika od sda izdajnikaCAGarfia je napisao/la: ↑06 okt 2024, 00:54Kreten koji živi na pumpanju psihoze kod ljudi. Smeće ljudsko. Naslovi njegovih youtube klipova su gori nego naslovi na blicu.
Okomio se na zelena **** isključivo što vodi lični rat s njima, rado bi on da mu i ta retardirana skupina izdajnika dođe u emisiju pa da mu dižu gledanost sa spikom da su Bošnjaci ugroženi i da će nas opet klati.
Sarajevo prodisalo kako ih nema
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne prosi niko sta vam je ba zamisli to da je neko u Sloveniji rekao da prose od bosanaca kad su im ljetos isle nase oruzane snage u pomoć, nego smo u evropskom sistemu za civilnu zaštitu gdje svaka članica salje i trazi pomoc u struci koja joj je potrebna niko od nasih nije trazio pare izvana jer nam nisu potrebne nego dodatne USAR timove i specijalizovane mašine i opremu za dizanje betona i stijena tj. hidraulične dizalice i jastuke za napuhivanjeFKBilder je napisao/la: ↑05 okt 2024, 20:52Ovi nasi politicari odma traze pomoc od EU i prose.
Yebo te sunce jedna Hrvatska dala 10 miliona eura, koliko je obezbijedila nasa drzava, ili federacija.....prosimo po pomozi.ba, ljudi sami se organizuju i salju pare, ovi prose po svijetu odma.
Gdje su pare iz drzavnog i federalnog budzeta majku vam bolesnu lezihljebovicku.
Srazmjere katastrofe tskve da nam treba pomoc.
Halo jel to drzava i fed zajedno nemaju barem 100 mil maraka...
Sama pomoć kantona Sarajevo se nosi u milionskom iznosu kad se sracuna sva oprema dole koja je poslata, a i drzava je obezbijedila sav iznos za hranu, smještaj, gorivo, popravke iz robnih rezervi
samo za Fojnicu je dns otislo 60t goriva

ne znam sta je u nasem narodu da mora sve zivo pljuvati onaj jedan kaže nije vidio dva vojnika na slikama, a vecina dole teske mehanizacije od osbih na slikama

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Toxin je napisao/la: ↑05 okt 2024, 19:50Mene samo zanima u svoj ovoj tragediji gdje su Turci jer smo mi kad su im bili oni zemljotresi skocili da im pomognemo kao da su se nama licno desili naravno bila je veca i tragedija ali je svaka tragedija losa i ne treba se usporedjivati. Valjda bi bilo korektno da nam novcano pomognu ili neku vrstu humanitrane akcije naprave u ovim teskim situacijama
Ja sam samo ovo pronašao tj. iskočilo mi je.
edit: i ovo isto
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 06 okt 2024, 05:51, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la: ↑05 okt 2024, 21:25Dvojicu vodio na slikama?! Da se njih 2000/3000 diglo ne bi ni jedan volonter trebao...
Helikopter ne moze preko Ivna itd...
Kako ce moci kad nam se srusio na probnoj vjebi u sred bijela dana...
Ne lupaj gluposti, života ti...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pregledah na ovoj stranici teretnjaci.ba na FB objave u zadnjih cca 30ak sati, stvarno nevjerovatan odaziv za svaki vid pomoći.
Od skupljanja pomoći, besplatnog prevoza, ustupanje mehanizacije, kamiona, ponude ustupanja kuća, stanova, vikendica za besplatan smještaj ugroženih porodica, vozači koji se nude, novčano prikupljena sredstva... itd.
Svaka čast svima, dugo nisam ovako vidio (možda i nikad) da smo svi ujedinjeni povodom nečega i da smo široke ruke, naročito privatnici. Bog vam svima dao svako dobro, koliko god je ko pomogao.
Od skupljanja pomoći, besplatnog prevoza, ustupanje mehanizacije, kamiona, ponude ustupanja kuća, stanova, vikendica za besplatan smještaj ugroženih porodica, vozači koji se nude, novčano prikupljena sredstva... itd.
Svaka čast svima, dugo nisam ovako vidio (možda i nikad) da smo svi ujedinjeni povodom nečega i da smo široke ruke, naročito privatnici. Bog vam svima dao svako dobro, koliko god je ko pomogao.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sve što ima bagera, kamiona i ostalih masina ovdje oko Konjica i Jablanice je poslano dole. Plus ovi što su došli iz Sarajeva i okolice.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 07:00Pregledah na ovoj stranici teretnjaci.ba na FB objave u zadnjih cca 30ak sati, stvarno nevjerovatan odaziv za svaki vid pomoći.
Dok je iz Mostara došlo dosta mehanizacije i oni rade na čišćenju i osposobljavanju puta sa njihove strane.
Gledaju da što prije osposobe putnu komunikaciju sa Hercegovinom, a i rade na raščišćavanju ovih nanosa zemlje u Jablanici i ostalim selima.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ukoliko nisam sta previdio, u Republici Srpskoj bi trebao biti sutra. Za FBIH nisam vidio da su donijeli zvanicnu odluku.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 23:27Nisam nigdje vidio nit pročitao, ima li gdje razmatranja barem o danu žalosti?
Sto se tice ove majke gore, svaka njoj cast i neka je Bog cuva. S druge strane, bez da se pogresno protumaci, mislim da se lupa s naslovom da je plivala tri kilometra u bujici...Ko je ikada plivao kilometar u normalnim uslovima bez mulja, drveca i bujice, zna koliko je to. Najbitnije da je ziva i da je dijete spaseno.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Zbog kvara skenera na dva biračka mjesta u Tuzli obustavljena implementacija pilot projekta
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da smo mi Japanci i da ovo možemo završiti brzo, valjalo bi.Bayern@heart je napisao/la: ↑06 okt 2024, 10:45Iskoci slika na FB. Možda privremeno rješenje za Komadinovo vrelo dok se ne napravi prava cesta i ž.pruga. Evo kako to rade japanci.
![]()
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- kraljttbvb
- Kontakt:
I meni je ovu sliku izbacilo na fb, navodno su ovaj most zavrsili za 24 sata...Judd je napisao/la: ↑06 okt 2024, 11:16Da smo mi Japanci i da ovo možemo završiti brzo, valjalo bi.Bayern@heart je napisao/la: ↑06 okt 2024, 10:45Iskoci slika na FB. Možda privremeno rješenje za Komadinovo vrelo dok se ne napravi prava cesta i ž.pruga. Evo kako to rade japanci.
![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 12 gostiju.