Sve to stoji ali ko je bio i gdje Guli dok ga Sarajevo nije bukvalno pronašlo, dovuklo vamo i afirmiralo u dobrog igrača.? Postoji i nekakav fer odnos. Ponavljao sam više puta da je nama Europa za iskorak možda i jedini mogući put jer u našoj ligi to ide jako teško. Nadam se da taj EU put neće ići na teži način ali kako sada stvari stoje vrlo je moguće da hoće. Put u EU možemo gaziti samo sa dobrim i kvalitetnim igračima, a pogotovo teži put zvani "pretkola", a to svakako ne možemo ukoliko iste olako prodajemo. Igrači kao Hasić na posudbi isto su loša opcija za nas, a posebno ukoliko je taj igrač jedan od nosioca igre. Ljudi kažu nađeš zamjenu ali svi znamo da to ide jako teško i nerijetko sa mnogo flopova završimo. Zamjena se mora afirmisati dok je još igrač u aktivnoj igri pa tek onda razmišljati o prodaji. To ti je isto kada mijenjaš auto i fali ti para pa prodaš svoje primarno te počneš aktivno tražiti vozilo dok tabanaš i na kraju kupiš bilo što ili nešto o čemu nisi ni razmišljao. Pozdravbvsic je napisao/la: ↑03 okt 2024, 18:15Igraci jedva cekaju prvu ponudu samo da odu iz ove lige iste sekunde.
Iako se slazem, produzit mu ugovor na zimu odma, ali mislim da ga poslije europe bi trebalo prodati pod uslovom da se sada traze vec alternative i radi skauting.
Nek ga zaobidju povrede dobit ce opet pozive za repku, ispod 3mil eura ja ne bi pricao ni s kim
PS: Bravo za HZ još jednom su pokazali snagu i konkretnost i sve ostale dobre ljude koje pružaju pomoć unesrećenim u ovim teškim trenucima.