Doktor novinarstva
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma dobro jbg sve je novo svima zato i jest pilot projekat. Ali generalno odlicna stvar, prva liga su skeneri

Zadnja izmjena: Madal, dana/u 06 okt 2024, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Najzanimljiviji dan u BiH
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
50 000 Km mjesecno
- Marsal
- Kontakt:
Provjeri to malo bolje, meni poznanik iz SDA reko da je 500 hiljada

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kod njega je uvijek neki hype,loži nepismeni narod sa ratnohuškačim izjavama i koristi svaku drugu krizu da stvori napetosti kod ljudi.Jednostavno teški idiot.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 20:37Ne treba cuditi, PTSP od rata a naravno i egocentrik koji se hrani takvim vijestima, zivi od klikova i slicno. Duguje ljudima i kasni im plata po 4-5 mjeseci, provjereno. Slika i prilika novinarstva kod nas. Samo je dovoljno ukucat na njegovom kanalu pod search :rat i vidjet cete koliko videa izbaci. To sve govori.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Hoce li se privesti,procesuirati i kazniti Dzenana Hondju?
-
- Kontakt:
Donirao 25.000 maraka a vas dvojica?Saurman je napisao/la: ↑06 okt 2024, 13:39Kod njega je uvijek neki hype,loži nepismeni narod sa ratnohuškačim izjavama i koristi svaku drugu krizu da stvori napetosti kod ljudi.Jednostavno teški idiot.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 20:37Ne treba cuditi, PTSP od rata a naravno i egocentrik koji se hrani takvim vijestima, zivi od klikova i slicno. Duguje ljudima i kasni im plata po 4-5 mjeseci, provjereno. Slika i prilika novinarstva kod nas. Samo je dovoljno ukucat na njegovom kanalu pod search :rat i vidjet cete koliko videa izbaci. To sve govori.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Izlaznost u Banovićima u 11 sati je 30%. 
Ovdje će ljudi prije ići na izbore nego ocu na dženazu.
Samo ne znam gdje nađoše 20.000 glasača registrovanih.

Ovdje će ljudi prije ići na izbore nego ocu na dženazu.
Samo ne znam gdje nađoše 20.000 glasača registrovanih.
Prvi put da mi se ne izlazi, toliko sam letargičan po pitanju ovoga da ne mogu sebe prepoznati. Izaći ću, al jedva.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sramotno je da se izbori nisu pomjerili, odnosno da se čeka sa danom žalosti kako bi izbori prošli. Ova zakonska glupost je pizdarija, da nisu mogli pomjeriti, pogotovo što postoji presedan da su već pomjerali radi budžeta. Da su vladajući svih jačih stranaka to predložili i stali iza toga pomjerili bi se 1000 %
- numanumaye22
- Kontakt:
Vjecni student Pravnog fakulteta je u talu sa Ajdinom Brkovicem, on mu je i finansirao kampanju. Bombe su se uredno bacale i na Ajdinovu firmu.
- numanumaye22
- Kontakt:
Zar si sumnjao da se to nece desiti? De budi realan brateJayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 14:32Sramotno je da se izbori nisu pomjerili, odnosno da se čeka sa danom žalosti kako bi izbori prošli. Ova zakonska glupost je pizdarija, da nisu mogli pomjeriti, pogotovo što postoji presedan da su već pomjerali radi budžeta. Da su vladajući svih jačih stranaka to predložili i stali iza toga pomjerili bi se 1000 %

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije, napravili su kroz 3-4 mjeseca.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 12:16I meni je ovu sliku izbacilo na fb, navodno su ovaj most zavrsili za 24 sata...Judd je napisao/la: ↑06 okt 2024, 11:16Da smo mi Japanci i da ovo možemo završiti brzo, valjalo bi.Bayern@heart je napisao/la: ↑06 okt 2024, 10:45Iskoci slika na FB. Možda privremeno rješenje za Komadinovo vrelo dok se ne napravi prava cesta i ž.pruga. Evo kako to rade japanci.
![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.