Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Na koliko se privatnih dvorista,avlija,vikendica stavio asfalt za vrijeme vladavine tender efendija sdp cestotehnik..sta je sa istocne tribine sipovi,beton tc,mujkan,sta je sa prodajom gradskog zemljista za izgradnju zgrada cestotehnik,deling,heez,tim gradnja,tehnograd,dzenex itd...u cijim dvoristima zavrsava gradski invetar klupe,kante za smece (jkp komunalac,timing tuzla)...Dajte molim vas...I mnogi drugi slucajevi....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ilidza ima 600 000 nocenja, Olovo 100 000, Tuzla 70 000.
Ali najbolje znaju ovi SDP-ovci sto nisu izasli iz TK nikad u zivotu.
Dodju svi iz Njemacke ljeti spavaju u svom na svom. I kada izadju u grad njima to znak da je grad ziv.
Dodju svi iz Njemacke ljeti spavaju u svom na svom. I kada izadju u grad njima to znak da je grad ziv.
Kazu gradski stadion Tusanj,igraliste Partizan,isti djavo ili otiso kod privatnika Sice platio termin ili na stadion Tusanj,Partizan...I onda mazu oci slijepcima to je nase gradsko,isto kao Panonica,karta 8 9 10 kolko vec,za nas Tuzlake kao za onog koji dodje van Tuzle.....Panonika je masina za pranje para i finansiranje Sdp kampanje,to je manje vise jasno svima....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A brat nas usporedi s Makarskomtuzlak1987 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 00:38Ilidza ima 600 000 nocenja, Olovo 100 000, Tuzla 70 000.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Necu mu ni pokusat odgovorit na onu kolicinu gluposti, nema smisla. Meni je moja Tuzla najljepsa, najbolje se tu osjecam volim je srcem i dusom ali cim ne pase crvenim kmerima kada im kazes istinu odma si sda, seljak i td.
Tesko je ispranim mozgovima objasniti bilo sta.
Sdp-uj makar slamu jeo.
Tesko je ispranim mozgovima objasniti bilo sta.
Sdp-uj makar slamu jeo.
Kao prvo, ne valjaju ni jedni, ali baš niti jedni. Niko ne iznosi plan i strategiju, nego samo ljaga druge. Drugo, sve priče su bazirane na populizmu. SDP govori kako će Tuzla pasti, jer će,eto SDA privatizovati javna preduzeca tipa Panonice. Kamo sreće da se rupa bez dna privatizuje. Svake godine se onom uhljebu Porobiću prebacuje transa iz budžeta. Ljeti nemamo vode, nikada nisi vidio Aida da izađe pred javnost. O opštini i njihovim vječnim, je suvišno govoriti. O tome da nemaš gdje vikendom otići, jer su sav sport, pa i kulturu ugasili znate valjda svi. Nešto malo se koprca pozoriste, ostalo nula. Državu nam trenutno vodi SDP, pa se vidi da više očekuju sadaku od naroda, nego što sami imaju neki plan. Nikšić se ponaša kao da je katastrofa u Ugandi, a ne njemu pod nosom
SDA nije nikakva alternativa. Opet je ova katastrofa koja se dogodila pokazala da nemamo alternativnog puta do juga, a vladaju 30 godina. Zeljeznice su ugasili. Nova pruga nije napravljena od Maršala Tita. Sigurna sam da će novi put čekati barem dvije godine, a do tada će biti neki makadam da ga dobro zapamtimo.
Palamuđenje Naše stranke je prešlo granice dobrog ukusa. Recikliraju Beslagića koliko god mogu. Unuk mu priča o nekim privatnim poslovima u centru grada, a sam se uvalio na budžet. Otac mu posluje preko udruženja građana Otvorena mreža, jer su mu ostali računi blokirani.
BOSS ima istu priču 30 godina, kako postoje, a to je idi po gradu i gledaj koliko sijalica ne radi.
DF reciklira kandidate koji nisu bili zadovoljni u drugim strankama.
Ostale liste su smiješne. Narocito njihovi plakati i portreti kandidata. Uopšte, nikada manje kandidata nisam poznavao. Treba izaći na izbore, treba glasati. Odaberite po licnom poznanstvu ili ako znate da je dobar čovjek kojeg je sit k$$$$rac napravio, čak i ako se ne slažete sa strankom u kojoj je kandidat
SDA nije nikakva alternativa. Opet je ova katastrofa koja se dogodila pokazala da nemamo alternativnog puta do juga, a vladaju 30 godina. Zeljeznice su ugasili. Nova pruga nije napravljena od Maršala Tita. Sigurna sam da će novi put čekati barem dvije godine, a do tada će biti neki makadam da ga dobro zapamtimo.
Palamuđenje Naše stranke je prešlo granice dobrog ukusa. Recikliraju Beslagića koliko god mogu. Unuk mu priča o nekim privatnim poslovima u centru grada, a sam se uvalio na budžet. Otac mu posluje preko udruženja građana Otvorena mreža, jer su mu ostali računi blokirani.
BOSS ima istu priču 30 godina, kako postoje, a to je idi po gradu i gledaj koliko sijalica ne radi.
DF reciklira kandidate koji nisu bili zadovoljni u drugim strankama.
Ostale liste su smiješne. Narocito njihovi plakati i portreti kandidata. Uopšte, nikada manje kandidata nisam poznavao. Treba izaći na izbore, treba glasati. Odaberite po licnom poznanstvu ili ako znate da je dobar čovjek kojeg je sit k$$$$rac napravio, čak i ako se ne slažete sa strankom u kojoj je kandidat
Samo je Sloboda iz Tuzle
- Beduin
- Kontakt:
Zasto sad nisu pune ulice? Zasto nisu uspjeli i ne uspjevaju zadrzati omladinu u gradu otvaranjem nekih pogona, proizvodnji, firmi?tuzla075 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 00:04Koju ba kasabu.Jesili ti normalan.Pogleda juni.juli,august ne moze se proci ulicom ima vise raje nego u Makarskoj je li to kasaba,imas izlozbe, koncerte.knjizevne susrete.pozorisne predstave,folkorne manifestacije i mnogo drugih stvari ali tebe to seljacino ne interesuje.FKBilder je napisao/la: ↑05 okt 2024, 23:42Ja isto ne razumijem to ako nisi sdp automatski si sda. Nevjerovatan fenomen. Nema veze sto je sdp od Tuzle napravio kasabu,....baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 23:12
Gori ja što stranačkom botu koji za sendviče godinama orgija na sportskom forumu za jednu političku opciju odgovaram.
Yebem im majku i crvenim i zelenim a pogotovo crvenim jer oni vladaju Tuzlom kako sam rodjen.
Naj jeftinije komunalne usluge a pogotovo grijanje koje je naj jeftinije i naj bolje na Balkanu.
Jedino sto si u pravu to je stadion on je kurcevaca totalna.
Ako cemo o najjeftinijim komunalijama i grijanju (a imas termoelektranu u gradu koja otrova sve oko sebe pa ima logike da imamo i povoljnije grijanje), zasto nam je najskuplji javno prevoz u gradu? Zasto se jos uvijek nisu izborili za totalnu rekonstrukciju Juzne magistrale za razliku od lokalnih puteva gdje ubiru glasove? Zasto imamo najgore sportske kolektive i medju najzaduzenijim, a grad vodi politiku spotra i ne da ga privstniku? Odbili su Senada i Ditu zahvaljujuci Berbicu kao njihovom glavnom baji, i ovo je 100% istina, a ne mahalska.
Mnogo toga se ima najbrojati i prisiti im kao negativno, isto kao sto ima i dobrih stvari.
U drugim gradovima su druge stranke i kukaju isto, stanje isto manje-vise, ali to ne znaci da u svojoj mahali trebas trpiti javasluk. Naprotiv, trebaju se kazniti napokon i pokazati im da ne trpimo vjecno, nego da se dadne drugima sansa dok se crveni ne resetuju i opamete makar malo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma nije on vazan uopste , generalno je 80% lista nečiji Pijuni ili potrazioci bolje funkcije i posla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ASD
- Kontakt:
Šta mislite ko su favoriti za načelnike u kantonu?
Nikad manje ljudi na glasackom mjestu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma ljudi lijeni mrsko im izaći glasati, kod mene 90% penzioneri na glasačkom mjestu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Izlaznost 0 bodova...Dobro svima..Narod se pozabavio sam sobom....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Lugavic izgleda ponovo gradonacelnik.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma problem je i u kandidatima,jer se niko ne zalaze za konkretne probleme(promjena sistema), nego 2024 godina je ,a njima je glavna stvar vodosnadbjevanje i asvaltirati ulice
u 2024 godini.Sto bi onaj jedan rekao,kao da imamo fetis na asfalt.ZAKONOM BI NATJERAO SVAKOG GRADJANINA DA GLASA.
- Beduin
- Kontakt:
Evo SDA je uzela Gradacac zahvaljujuci asfaltiranju po selima.
Sinoc sam sjedio sa jednim njihovim covjekom koji je bio zaduzen da vrbuje po okolnim selima i priznaje sam da su konkretno ljudi zrazili da im se asfaltiraju sokaci, da se urede lovacke staze tucanikom i da se utaba i slicno, udovoljilo im se sad u zadnje vrikeme tik pred izbore i eto ti glasova.
Da se to radilo tokom cijelih godina unazad i obistavilo u zadnje vrijeme ljudi bi zaboravili, a ovako pred izvore ih animiras i "zaduzis".
Tako i kod nas ljudi vise kruzne tokove, Mosnik, Batvu, Moluhe i jos neka naselja da su se napokon asfaltirala, da se renoviraju dijelovi po centru grada, da je restauriran Most s kipovima, ne vide ljudi da nemaju redovnog i cestog javnog prevoza, da nemaju sporta u gradu gdje ce djecu ili unucad sutra voditi da treniraju, da nema proizvodnje, da omladina i dalje odlazi u Njemacku pa makar ko kerovi tamo zivili i radili.
Vidi se aktuelno i sto se tice striktno njega.
Sinoc sam sjedio sa jednim njihovim covjekom koji je bio zaduzen da vrbuje po okolnim selima i priznaje sam da su konkretno ljudi zrazili da im se asfaltiraju sokaci, da se urede lovacke staze tucanikom i da se utaba i slicno, udovoljilo im se sad u zadnje vrikeme tik pred izbore i eto ti glasova.
Da se to radilo tokom cijelih godina unazad i obistavilo u zadnje vrijeme ljudi bi zaboravili, a ovako pred izvore ih animiras i "zaduzis".
Tako i kod nas ljudi vise kruzne tokove, Mosnik, Batvu, Moluhe i jos neka naselja da su se napokon asfaltirala, da se renoviraju dijelovi po centru grada, da je restauriran Most s kipovima, ne vide ljudi da nemaju redovnog i cestog javnog prevoza, da nemaju sporta u gradu gdje ce djecu ili unucad sutra voditi da treniraju, da nema proizvodnje, da omladina i dalje odlazi u Njemacku pa makar ko kerovi tamo zivili i radili.
Vidi se aktuelno i sto se tice striktno njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
**** te, skupis 10.000 glasova i gradonačelnik.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Dakle možemo očekivati u narednih 4 godine da se uzmu mjere za natkrivanje zapadne tribine pa naprave sipovi za iste pa plastificira lim i pred izbore 2028 napravi konačna maketa te ideje. Dobro je to
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Obecao krmak Niksic pare za stadion

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.