Kako

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma spasili ga oni levati onaj Ademovic mladji i njegovi puleni … da nisu hajku na njega pokrenuli i pokusaj smjene danas ne bi bio frajer ni u nasoj stranci eto koliko su zadovoljni snjim … nego ovi levati prije koliko 1 g pokrenuse hajku svi stali iza njega i spasi se cak kandidaturu tad najavi a stadose iza njega, nidje veze da ga izbace
Ma to se vidjelo i prije izbora, tako da ništa zanimljivo. Jedino zanimljivo vidjeti koje će mjesne zajednice izgubiti.
Mislio sam da su oni izgubili poentu kad je Kuko umro al ocigledno ne razumijem kako ljudi tamo razmisljajuASD je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:24Ma to se vidjelo i prije izbora, tako da ništa zanimljivo. Jedino zanimljivo vidjeti koje će mjesne zajednice izgubiti.
Što se tiče vijeća. Sda u startu vodi 1:0 jer su jedini kandidovali nacionalnu manjinu, ali imaju lošiji koalicioni potencijal. Teško da im mogu partneri i 1 mandat osvojiti.
Prenost im je što imaju cirka 80 posto članova biračkih odbora i što je jos prednost, imaju nekoliko birackih mjesta gdje su samo oni. Ali im je i vijeće nemoguća misija.
Ko Daso u Gracanici od 98'. Sad javno da ubiju nekog i da svi vide opet bi ljudi za njih. Neobjašnjivobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:09Pa nisam znao da će Tajib opet u Teočaku biti, čovjek od 94. načelnik![]()
Ovaj nekakav centre_glupan tvrdi da sam ja dosadniji od tebe? Šta ti kažeš na to? Ja se slažem s njim
Pa evo haman gubi pofino, sad ne znam koliko je istina, djeluje mi nerealno.feniksptica je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:29Ko Daso u Gracanici od 98'. Sad javno da ubiju nekog i da svi vide opet bi ljudi za njih. Neobjašnjivo