Sarajevo, Tuzla, Zenica, Bihac, Cazin.
Od gradova preko 50.000 stanovnika samo Zivinice imaju, los rezultat SDA i ove pirove pobjede u manjim mjestima ih mogu samo kostati na opstim izborima.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sarajevo, Tuzla, Zenica, Bihac, Cazin.
Po ovo zsks softveru, 40 glasova razlike u korist zsks kandidata
Odlično je ovo, samo ne znam stanje nakon što stignu glasovi iz inostranstva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:39
Ujedljivom pobjedom sa 7.821 glasom prema dosad prebrojanim 69 od 72 izborna mjesta, novi gradonačelnik Velike Kladuše je Boris Horvat kanidat koalicije Zajedno za Veliku Kladušu.
Kanidaturu Borisa Horvata je podržalo šest stranaka (SDA, SDP, NiP, DNZ, NS i DF) u koaliciji Zajedno za Veliku Kladušu.
Ma gledam malo na BN, onako usput. Tu pristižu informacije.
Najjača TV kuća u državi. Ovako se krviti sa najjačim čovjekom u državi je za svaku pohvalu
Ma to je to, nema sanse da Bude 2k glasova iz inostranstva. A i nestat ce Par vreca jer sve ide za SarajevoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:41Odlično je ovo, samo ne znam stanje nakon što stignu glasovi iz inostranstva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:39
Ujedljivom pobjedom sa 7.821 glasom prema dosad prebrojanim 69 od 72 izborna mjesta, novi gradonačelnik Velike Kladuše je Boris Horvat kanidat koalicije Zajedno za Veliku Kladušu.
Kanidaturu Borisa Horvata je podržalo šest stranaka (SDA, SDP, NiP, DNZ, NS i DF) u koaliciji Zajedno za Veliku Kladušu.
Rekoše neki da je @leorey iliti numan iz tog kraja.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:45Bugojno je show, slave i SDA i SDP, vatrometi, video, muzika![]()
![]()
Nadam se i ja. Samo jesam li ja nešto propustio, pa ne znam da je DNZ probosanska stranka?GG3 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:44Ma to je to, nema sanse da Bude 2k glasova iz inostranstva. A i nestat ce Par vreca jer sve ide za SarajevoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:41Odlično je ovo, samo ne znam stanje nakon što stignu glasovi iz inostranstva.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:39
Kanidaturu Borisa Horvata je podržalo šest stranaka (SDA, SDP, NiP, DNZ, NS i DF) u koaliciji Zajedno za Veliku Kladušu.![]()
Ima li ikakav semafor u Žepču?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:49HDZ izgleda izgubio u Žepću prvi put poslije 1995. godine.
Ma DNZ je potpuno druga stranka i skoro da ne postoji, malo nesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:48Nadam se i ja. Samo jesam li ja nešto propustio, pa ne znam da je DNZ probosanska stranka?GG3 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:44Ma to je to, nema sanse da Bude 2k glasova iz inostranstva. A i nestat ce Par vreca jer sve ide za SarajevoMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:41
Odlično je ovo, samo ne znam stanje nakon što stignu glasovi iz inostranstva.![]()
Nadam se i ja. Samo jesam li ja nešto propustio, pa ne znam da je DNZ probosanska stranka?
Jbg nek malo i selo uživa eno ih puna čaršija SdO, sdo
To znam za laburiste. Ali DNZ je bio njegova prva (autonomaška) stranka?GG3 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:51Ma DNZ je potpuno druga stranka i skoro da ne postoji malo nesto.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:48Nadam se i ja. Samo jesam li ja nešto propustio, pa ne znam da je DNZ probosanska stranka?
Laburisti su Babini
Joj Beško pa to si ti, ja danima kontam koji forumaš...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.