jel imaš već spreman folder s uvredama i mimovima ako pređe
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Mnogo je važno da ni milimetar nisu napredovali. Znači da su bacili sve ove silne milione na medije i propagandu.Marsal je napisao/la: ↑06 okt 2024, 22:36Što su više botovali i po klixu i po medijima ali i ostalim društvenim platformama više su izazivali revolt kod dobrog broja ljudi.
Ja prvi sam govorio ne zanimaju me izbori više ali baš taj njihov revolt me naveo da animiram ostale i da sam izađem.
Napravili su sebi medvjeđu uslugu.
Trojka će se u naredne dvije godine malo više fokusirati na kadriranje i velike infrastrukturne projekte. Preživjeli su ovaj prvi i najteži nalet laži i spinova zelenih.
Ugasiti ghovna na sljedećim izborima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Kad će se znati vijeće?
Čuj čobana sa Durmitora

Vjerovatno udara negdje glavom od neko kamenje, poslije silnih uspjeha najvećih u Bošnjaka večeras, najjača stranka 2022 , najjača stranka 2024 sa tendencijom napredovanja.
Vjerovatno udara negdje glavom od neko kamenje, poslije silnih uspjeha najvećih u Bošnjaka večeras, najjača stranka 2022 , najjača stranka 2024 sa tendencijom napredovanja.
NIP izgubio zivotom evo priznali na FACE-u
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
I ponovno vas nema u bosnjackim gradovima koji imaju vise od 30 hiljada stanovnika

Pa nisu napredovali izgleda nimalo u većim sredinama, još izgubili Ilijaš. A imali su vjerovatno nezapamćenu medijsku kampanju preko klixa i ostalih medija, plaćenih Vučić-style online botova..
A da se ne lažemo, nije ni trojka briljirala. Mislim da se očekivao dosta veći swing glasova s njihove strane.
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 06 okt 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Uzeli par gradića sa 15 hiljada stanovnika. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Montenegro botina opet bulazni.
Ja bi razumio da su ovi sto ga placaju uzeli sve pa haj da ga razume covjek. Ali ovo sto on bulazni je van svake pameti. Ilijaš

Ja bi razumio da su ovi sto ga placaju uzeli sve pa haj da ga razume covjek. Ali ovo sto on bulazni je van svake pameti. Ilijaš

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zna li se na kraju ko je pobijedio u Bugojnu? Obje stranke prave vatromete i slavlja, na press konferencijama proglašavaju pobjede, ovo još nisam vidio 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Tome se zelena kriminalna bagra nadala i ostala popišana.
Sad tek kreće pravi angažman trojke za opšte izbore. Tu je kraj zelenoj mafiji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako sam ih dobro skontao sa 3 nesto na 4 nesto skociliJabroni je napisao/la: ↑06 okt 2024, 23:01Pa nisu napredovali izgleda nimalo u većim sredinama, još izgubili Ilijaš. A imali su vjerovatno nezapamćenu medijsku kampanju preko klixa i ostalih medija, plaćenih Vučić-style online botova..
A da se ne lažemo, nije ni trojka briljirala. Mislim da se očekivao dosta veći swing glasova s njihove strane.

ne znam slusao onog konakovica govori sam da je sda van Sa ostala najaca a da su oni izgubili u vijecu u Sa -sg,centar ng vijecnike tj manje ce imati …
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ilijaš ima veću ekonomsku aktivnost od svih ovih mjestašca što su uzeli. Još Bugojno izgubili vjrv, prestali su brojat naprasno na onom linku na 80% izbrojanih glasova prije par sati
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 06 okt 2024, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hajde proci ce i to pa mozda vidite semafora za cetiri godine

Samo pobjedjujete u vukojebinama kao tvojoj i to dovoljno govori o jačini SDA

- feniksptica
- Kontakt:
Sve je to isti q gospodo. Dokazano godinama unazad. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.