Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

RE-SU
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RE-SU » 05 apr 2011, 23:04

Moze li proci i jedna tekma reala a da onaj ET vanzemaljac (pepe) ne ''izgazi'' nekoga, pa covjek je ortodoksna konjina....
Zadnja izmjena: RE-SU, dana/u 05 apr 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 05 apr 2011, 23:05

[youtube][/youtube]

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 05 apr 2011, 23:05

Putite ba ljude da uzivaju dok imaju priliku jer ih uskoro opet ceka jos nekoliko hladnih tuširanja na domaćem terenu ne racunajući ono u subotu što je bilo od koga?? Od BARSE znas hehe

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 apr 2011, 23:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:Najjaci je Kemo , kaze BIBER PO PILAVU :lol: :lol: ...imao je Kemo svojih momenata veceras :mrgreen:
jest lik debill :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2011, 23:06

Gdje imaju golovi moram drkat :lol:
Šta mislite o ovom Schalke rasuo Intera u finalu na Raula možemo naletit :mrgreen:
passa007 je napisao/la:Putite ba ljude da uzivaju dok imaju priliku jer ih uskoro opet ceka jos nekoliko hladnih tuširanja na domaćem terenu ne racunajući ono u subotu što je bilo od koga?? Od BARSE znas hehe
Jbg od vanzemaljaca izgubit nije neuspjeh ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 apr 2011, 23:06

E ovo mi nije jasno, Real zgazi protivnika, nadigra ga, i dođu neki i pišu o dvadesetim stvarima na temi Real Madrida, pa čestitajte nekad, šta vazda tražite dlaku u jajetu!!???
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 05 apr 2011, 23:06

passa007 je napisao/la:Putite ba ljude da uzivaju dok imaju priliku jer ih uskoro opet ceka jos nekoliko hladnih tuširanja na domaćem terenu ne racunajući ono u subotu što je bilo od koga?? Od BARSE znas hehe
Polahko druze, prvenstvo su vec odpisali, slijedi kup, pa LP insallah ;)
Zadnja izmjena: RE-SU, dana/u 05 apr 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 apr 2011, 23:06

Faraon iz Visokog je napisao/la:za opasnu igru se nedaju crveni
Za pogibeljne startove se daju direktni crveni a za opasnu igru se daje zuti kao sto je Svabo i uradio...
i ne znam koliko neko treba nekoga pokositi da se to smatra opasnim
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 apr 2011, 23:07

Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
A i da je ostao Crouch ne bi vidio lopte :roll:

Winston Smith
Kontakt:

Post Postao/la Winston Smith » 05 apr 2011, 23:07

Sudija jeste mozda poremetio tok utakmice, ali zbog svog ostrog kriterija. Samo nekoliko trenutaka prije iskljucenja Croucha, Adebayoru je dodijeljen zuti karton za cak i blazi start na protivnickoj polovici. U skladu sa tim kriterijem, drugi zuti i iskljucenje cisto kao suza.
Penal kod igranja rukom Dawsona je definitivno postojao. Ruka je bila visoko podignuta, pored glave. Bez obzira na namjeru, lopta ga ne bi pogodila u glavu nego bi prošla na gol. Penal čist kao suza.
Real zasluženo demolirao malehni engleski klubic :mrgreen:
Nastavlja se dominacija spanskih klubova ove sezone u Evropi 8-)
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 05 apr 2011, 23:09

Dobro se tjesit kad nemas sta drugo :D :D :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 05 apr 2011, 23:10

A jbmse sta ja imam vama govorit isto da mene neko ubjeduje da je van persi zasluzio crveni :lol: :lol:
nisam ja reko da je nezasluzena pobjeda,samo da je sudija upropastio

i nije mi jasno kako je tottenhem lose odigro kad su gledali ovaj DVD :lol: :lol:
slika
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 apr 2011, 23:10

Toxicity je napisao/la:E ovo mi nije jasno, Real zgazi protivnika, nadigra ga, i dođu neki i pišu o dvadesetim stvarima na temi Real Madrida, pa čestitajte nekad, šta vazda tražite dlaku u jajetu!!???
Nikad necu realovcima cestitati, ni na cemu - jer ni oni ne bi nikad navijacima Barce ;) to svi znamo... ali da ste raznijeli Tottenham veceras na terenu, to stoji.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 05 apr 2011, 23:11

L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..

Isto tako vi pricate za Barcelonu... Tako da ti to dođe na isto... Ako Bog da sutra dobijate protivnika po mjeri...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 apr 2011, 23:11

Madridism je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji levat, ma ovo on se zahebao ima velike noge..brate toliko utkm.od Real sam gledao ali :roll: u 15 min da napadac protivnicke ekipe dobije 2 zuta kartona :? :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 apr 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 apr 2011, 23:11

izzo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:E ovo mi nije jasno, Real zgazi protivnika, nadigra ga, i dođu neki i pišu o dvadesetim stvarima na temi Real Madrida, pa čestitajte nekad, šta vazda tražite dlaku u jajetu!!???
Nikad necu realovcima cestitati, ni na cemu - jer ni oni ne bi nikad navijacima Barce ;) to svi znamo... ali da ste raznijeli Tottenham vecerasna terenu, to stoji.
Glupo mi je čestitat navijačima pa ne igraju oni
Jao kako se dobro osjećam

HALA MADRID
EDIT:Pitao sam gdje imaju golovi :mrgreen: ?????
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 apr 2011, 23:12

izzo je napisao/la:
Nikad necu realovcima cestitati, ni na cemu - jer ni oni ne bi nikad navijacima Barce ;) to svi znamo... ali da ste raznijeli Tottenham veceras na terenu, to stoji.
Kad si mene vidio da sam došao na vašu temu i pored pobjede Barce da govorim, kako Persie dobi žuti, kako onaj udari onog ili nešto deseto, samo mi nađi ?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 05 apr 2011, 23:13

haah i opet svi vide sudijske greske ccc real ih je rasuo i zasluzeno prosao (nesto sl. kao barsa :arsenal) al ne mogu ovi "englezi" podnijet dominaciju spanaca nikako :D :D

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 apr 2011, 23:15

Toxicity je napisao/la:
izzo je napisao/la:
Kad si mene vidio da sam došao na vašu temu i pored pobjede Barce da govorim, kako Persie dobi žuti, kako onaj udari onog ili nešto deseto, samo mi nađi ?
Nisam ja ni napisao ništa u vezi tebe konkretno , da si nešto pisao o pobjedi Barce i slicno... ne znam odakle ti ta ideja :?: :roll: pa procitaj ponovo šta sam napisao.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 05 apr 2011, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 apr 2011, 23:16

RE-SU je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..

Isto tako vi pricate za Barcelonu... Tako da ti to dođe na isto... Ako Bog da sutra dobijate protivnika po mjeri...
Ja smatram da sam objektivan,uostalom ni ne pisem na Barcinoj temi ..
Ne volim ih zbog rivaliteta,ali ipak volim spanski fudbal,uzivam u njemu.. Druge lige ni ne svrstavam u nogometne lige jer ne vidim po cemu su to one..
Dakle radujem se ponovnom susretu protiv Barce,cisto da vidim koliko sad mozemo i koliko je Real napredovao od zadnjeg El Clasica..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []