Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ova seljačka slavlja su se mogla malo prolongirati. Sutra će pobjednici put Jablanice. Jadnici ljudski.
Benjamina ispred Bandica za 25 glasova 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
E ovo je onako baš zanimljivo, čitav thread,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav debakl Narkokartela i Pravda. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
proslo mi je ispod radara da je na redovnim izborima na bascarsiji (stari grad) uzeo sdpovac
- JayCatwright
- Kontakt:
Kao da ikog od njih stvarno boli qrac za zrtve, poplave i prave probleme. Vjerujem da samo istinski zale sto se poplave nisu desile 15 dana prije pa da imaju bas jaku politicku kampanju slika sa camcima.
U moru političkih varalica, ovaj je daleko najnamazaniji.Kasumović pobijedio, pa bocnuo rivale: “5:0 laku noć, ovo su peti izbori da ponizim SDA”

Ne bi promašili i s naslovom: 'Kasumović pobijedio, pa posvetio i treći mandat rivalima'
Walk on
- Shategabri
- Kontakt:
Narod koji glasa za kriminalce u zatvoru i koji glasa za kandidata koji pobjedu posvećuje kriminalcu iz stranke nije normalan.
Koševo Zapad
Da li je moguće da su slavili, pjevali, dok su dani žalosti ?
Ovo nema nigdje na svijetu.
Ovo nema nigdje na svijetu.
- Shategabri
- Kontakt:
Na kontrapitanje fotoreportera Klix.ba Davorina Sekulića kako znaju da su ljudi mrtvi, Spahović je kazao: “Niko živ nije bio u kućama … Nemojte sad da se svađamo. Nemoje mi pričati o Šmekiju, molim vas… Nemaju licencu.”
Na opasku da su išli u Tursku i spašavali živote, pripadnik FUCZ-a je kazao: “Neka pokažu licencu da rade na mrtvima.”
Zatim je poručio fotoreporteru”razguli odavde”, a zatim je odgurnuo člana pomenutog portala i uzeo mu mobilni telefon iz ruke.
Zbog ovog incidenta reagovala je i policija.
Pazi ti lika, on je ljude unaprijed proglasio mrtvimSavez gorskih službi spašavanja u Bosni i Hercegovini (GSS u BiH) obraća se javnosti kako bi demantirala netačne navode na izjavu gospodina Sabahudina Spahovića, koji tvrdi da u BiH niko nema psa licenciranog za potragu živih i mrtvih osoba.
“GSSuBiH je odmah prvog dana potražne akcije stavio na raspolaganje sve svoje resurse, uključujući dva potražna tima sa obučenim i licenciranim psima. Nedugo nakon toga, dobili smo obavijest da potražni psi nisu potrebni na terenu”, saopšteno je iz GSSuBiH.

Ko se ovdje štiti i šta se zataškava?!
Koševo Zapad
Najluđi su

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al SDA proglasi pobjedu u Bugojnu a na samom njihovom softveru gube sve vrijeme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
U Kladusi su u koloni svirali sigurno 2,3 sata, i sam sam glasao za pobjednika ali nije mi palo na pamet ici slaviti na taj nacin. Jedan mali dio mene ih i razumije jer ova izdajnicka **** vladaju vec 12 godina, normalan narod ovo odavno ceka, doveli su kladusu na samo dno i ove izbore su mnogi bas srcano dozivjeli.
Ali opet veci dio mene smatra da se ipak moglo ovo odgoditi za neka ljepsa vremena a sinoc proslaviti u miru.
Kako god ponosan sam sto je iz Kladuse konvoj vozila sa pomoci otisao odmah isti dan kad je bilo to u Hercegovini kao i razni strojevi a i ljudstvo. I za vikend isti slucaj a i dalje se nastavlja akcija prikupljanja, kad smo vec kod toga trenutno prehrambenih stvari vise ne treba jer je toga doslo bas puno i vise nemaju gdje skladistiti, alat im je najpotrebniji, lopate, kabanice, cizme i ostalo pa ako je neko mislio pomoci da zna, bar je tako receno jucer ekipi iz kladuse koja je bila dolje.
.
- Marsal
- Kontakt:
Dokazana ezdea taktika. Proglasi pobjedu pa kasnije kad izgubiš optužuj da si pokraden.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Al kod Fude vazda najjači show u izbornoj noći

Šta kae za muftiju

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ima li Cazinjana ovdje? Jel moguce da lokalni NES ( ex ASDA) gubi za gradsko vijece od SDA nakon 20 godina?
- Marsal
- Kontakt:
Koji kreten

Kaže osvetit ću vam se svima za ovu prljavu kampanju

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
SDA je postala prava mala seljačka stranka, nijednu ozbiljnu opštinu/grad nemaju u FBiH, ovo što su uzeli u TK i ZDK su sve opštine odakle omladina, ali i generalno pismen svijet bježi u Sarajevo, Tuzlu i Zenicu da živi i radi.