Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 08:41Ima li Cazinjana ovdje? Jel moguce da lokalni NES ( ex ASDA) gubi za gradsko vijece od SDA nakon 20 godina?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 08:41Ima li Cazinjana ovdje? Jel moguce da lokalni NES ( ex ASDA) gubi za gradsko vijece od SDA nakon 20 godina?
Otelo je napisao/la: ↑07 okt 2024, 09:07Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 08:41Ima li Cazinjana ovdje? Jel moguce da lokalni NES ( ex ASDA) gubi za gradsko vijece od SDA nakon 20 godina?
![]()
Vidim ja nasekirao se ti pravo , nećeš moći više na trotoar parkirati ...
Ugasili se aBdWanderson je napisao/la: ↑07 okt 2024, 09:37SDA za vijeca gdje su proslih godina dominirali jako lose stoji.
Kako stoje stvari najvjerovatnije gube Tesanj i neka mjesta gdje su uzeli nacelnicke pozicije.
NiP presao prag u svim mjestima gdje su imali kandidate, da nisu podbacili u Sarajevu moglo bi se reci najbolji rezultat ovih izbora.
Tako je brate moj , konačno si progledaoPreu8en je napisao/la: ↑07 okt 2024, 10:08Ugasili se aBdWanderson je napisao/la: ↑07 okt 2024, 09:37SDA za vijeca gdje su proslih godina dominirali jako lose stoji.
Kako stoje stvari najvjerovatnije gube Tesanj i neka mjesta gdje su uzeli nacelnicke pozicije.
NiP presao prag u svim mjestima gdje su imali kandidate, da nisu podbacili u Sarajevu moglo bi se reci najbolji rezultat ovih izbora.
Nemaju hrabrosti nijedan, a ni drugi.Velizar je napisao/la: ↑07 okt 2024, 10:55U NS losa ponuda, za ovog Bandica do neki dan nisam ni znao. Eto benjamina ce imato cetri godine da demantuje svoje kriticare...Ako nista uvjeren sma da ce vecina ostecenih zgrada dobiti fasadu (Trg Heroja, Palma...) Cudi me da sda nije kandidovala zahiragica i kapidzica jer su, ako nista, uvijek u medijima.
Dobro je sto je NiP izgubio dosta vijecnika, sto znaci da nemaju legitimitet za gradonacelnika, ublehu samira avdica.
Nama muškim Muslimanima je to strogo zabranjeno.
Ko ti je kriv kad si se pisao pod Muslimanfeniksptica je napisao/la: ↑07 okt 2024, 11:18Nama muškim Muslimanima je to strogo zabranjeno.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 7 gostiju.