@Pasodzigera fala hahaha
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa je napisao/la:Kako se sad juventini i milanisti raduju, a zaboravljaju kako su njihovi klubovi gubili proslih sezona.![]()
Inter je ispao smesan veceras, ali ljudi su drzali italijanski fudbal u LS poslednjih 3-4 sezona.
Bianconeri1988 je napisao/la: Zato Juve ili Milan nikad kući nisu primili 5 komada od ekipe protiv koje su prije utakmice bili apsolutni favoriti
Ima. Nema se tu šta čestitati. Meni je zadovoljstvo vidjeti rezultat nakon toliko pročitanih omalovažavajućih "tekstova" o mom klubu proteklih dana/sedmica.Puma je napisao/la:Koji qrac traze bayernovski spammeri na ovoj temi, bol na maternici jos je nezlijecena izgleda, imal koji navijac Schalkea da mu ljudski cestitam
Zdena04 je napisao/la:Ima. Nema se tu šta čestitati. Meni je zadovoljstvo vidjeti rezultat nakon toliko pročitanih omalovažavajućih "tekstova" o mom klubu proteklih dana/sedmica.Puma je napisao/la:Koji qrac traze bayernovski spammeri na ovoj temi, bol na maternici jos je nezlijecena izgleda, imal koji navijac Schalkea da mu ljudski cestitam
Ne treba se čovjek nervirati.
evo moj post sa kraja prvog poluvremena, vec tada sam vidio da je otislo sve u 3pmPuma je napisao/la:Schalke je rijesio pitanje prolaska, sve cestitke !

ma de ba care kakva rasprava?...pa to sto oni pisu da Milan ostavio los ucinak zadnje cetri godine u evropi to je ok?pa ovo je tema Intera treba da se pise o historiji, jer ipak pominjemo finale KUPA KUPOVA to se tice teme , tako da ne vidim ralzoga da se brisu postovisarajlija89 je napisao/la:Brisem svima postove koji nemaju veze sa interom,nista licno...raspravu o ucinku talijanskih klubova nastavite na temi serie A.....
ako nastavite zakljucat cu temu..
nemojte me zajebavat
ko će ga sad uzeti za trenera?Postao/la tony-mortale dana 23 dec 2010, 14:03
možda griješim ali čini mi se da ovo morati radi radi neke svoje lične osvete berlusconiju, hajd sedorf, šimić i pirlo su bili davno, al onda vieri, pa ronaldo, pa sad ibra je prelilo masimu čašu i sad on dovodi nekog bivšeg milanistu čak i po cijenu da bude veliki promašaj(a sve su šanse da će leo to i biti).
nevidim nijedan drugi zdravorazumski razlog za taj potez, trener bez nekog iskustva, bez rezultata, nije baš omiljen navijačima, pored barem 10 bivših interista koji se bave trenerskim poslom a imaju ili bolje ili u najgorem slučaju iste reference kao leonardo on se odlučuje za leonarda
čudno, da ga hebeš čudno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.