Vruče loptice bile.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 12:59Sarajevo u Bosanski Novi, Zeljo u Trebinje, a Borac do Laktasa.![]()
Čelik - Stupčanica - zanimljiv par.
Vruče loptice bile.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 okt 2024, 12:59Sarajevo u Bosanski Novi, Zeljo u Trebinje, a Borac do Laktasa.![]()
Na proljece.Pretezno bude prije nastavka prvenstva
Ove sezone se 2. kolo kupa tj. 1/8 finala igra 27.11.2024.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:21Na proljece.Pretezno bude prije nastavka prvenstva
Je li 19h kod Čel-Stu zvanično?
U Cometu stoji 17h, hvala svakako.
Je li dozvoljen stream s utakmica Kupa, znaš li možda? Troglav recimo ima prijenos svih domaćih utakmica na YT pa me zanima postoje li šanse da predstojeća utakmica ide u prijenosu.
Možeš li kako od Arene saznati koji je pravi termin te utakmice? Hvala unaprijed.
Ipak je 17h jer u 7 prenose žene Srbija-BiH
Trebalo bi biti i sad, obično dozvole u prvoj rundi Kupa.badblueboylivno je napisao/la: ↑24 okt 2024, 10:44Je li dozvoljen stream s utakmica Kupa, znaš li možda? Troglav recimo ima prijenos svih domaćih utakmica na YT pa me zanima postoje li šanse da predstojeća utakmica ide u prijenosu.
Super, hvala. Na kraju odgođeno za 6.11.FKSzuti je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:47Trebalo bi biti i sad, obično dozvole u prvoj rundi Kupa.badblueboylivno je napisao/la: ↑24 okt 2024, 10:44Je li dozvoljen stream s utakmica Kupa, znaš li možda? Troglav recimo ima prijenos svih domaćih utakmica na YT pa me zanima postoje li šanse da predstojeća utakmica ide u prijenosu.
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 19 gostiju.