Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sutnja na kriminal je saucesnistvo
Zrtve necemo uzimati u usta, ali onaj narod sto zivi tamo je isto kriv, kao sto smo svi krivi za stanje u drzavu
Zrtve necemo uzimati u usta, ali onaj narod sto zivi tamo je isto kriv, kao sto smo svi krivi za stanje u drzavu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Ti si mene nazvao svakakvim imenima, ne ja tebe.
Pa ti vidi do koga je i ko je je kakav i svakakav.
Koševo Zapad
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem šta je frajer napisao. Još ovi debili dosli da ga podržavaju. Ovaj narod je poremećen totalno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Shategabri
- Kontakt:
Frajer je napisao bolnu istinu.
Al hajd, on je bolestan, ja sam bolestan, šuti i ne talasaj.
Biće nam bolje svima jednog dana.
Al u qurzu!
Al hajd, on je bolestan, ja sam bolestan, šuti i ne talasaj.
Biće nam bolje svima jednog dana.
Al u qurzu!
Koševo Zapad
Bolesni ljudi.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:45Ja ne mogu da vjerujem šta je frajer napisao. Još ovi debili dosli da ga podržavaju. Ovaj narod je poremećen totalno
- MilanMladenovic
- Kontakt:
@jasmin10 razumijem tvoju tugu u silnoj ovoj tragediji, ali da li mislis da je tuzan Dzenan Hondjo zbog tragedije, tvoj sugradjanin
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Kakve to veze ima sad ? Tog lika treba doživotno zatvorit.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:58@jasmin10 razumijem tvoju tugu u silnoj ovoj tragediji, ali da li mislis da je tuzan Dzenan Hondjo zbog tragedije, tvoj sugradjanin
- numanumaye22
- Kontakt:
Jale jel selio ko na Tadzikistan, posto stanovi dole?
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Fakat nevezano, samo me zanimalo misljenje.jasmin10 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:00Kakve to veze ima sad ? Tog lika treba doživotno zatvorit.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:58@jasmin10 razumijem tvoju tugu u silnoj ovoj tragediji, ali da li mislis da je tuzan Dzenan Hondjo zbog tragedije, tvoj sugradjanin
Trebalo se to dosta prije rijesti stvarno, a ne cekati tragediju. A vidio sam i da je poticaj dobijao i od HNK i od FBiH...
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
S obzirom da je sve trenutno rekla-kazala, od sječe šuma, kamenoloma, dozvola za gradnju, zaštitne zone, bolje je ne pisati nikakve komentare u ovom trenutku i soliti pamet ljudima mišljenjima zasnovanim na forumskim i mahalshim izvorima.
Zaista nerealno da je lik poticaj uzimao.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:04Fakat nevezano, samo me zanimalo misljenje.jasmin10 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:00Kakve to veze ima sad ? Tog lika treba doživotno zatvorit.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:58@jasmin10 razumijem tvoju tugu u silnoj ovoj tragediji, ali da li mislis da je tuzan Dzenan Hondjo zbog tragedije, tvoj sugradjanin
Trebalo se to dosta prije rijesti stvarno, a ne cekati tragediju. A vidio sam i da je poticaj dobijao i od HNK i od FBiH...
On će sigurno odgovarati. Nadam se barem. Problem je sto neće niko od ovih sto su mu dozvoljavali to sve.
Očekujemo da numankuša zaplati za početak.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:04Jale jel selio ko na Tadzikistan, posto stanovi dole?

Nemoj Jale, preskoči tarabu

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- VensanKasel
- Kontakt:
E ta rečenica da su se godinama žalili i šta su više mogli će nas dovesti do sljedeće tragedije . Imam druga tamo , bio kad se sve dešavalo možda ga @Jasmin i zna , Tufek . Ispričao šta i kako , zbog čega .Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:45Ja ne mogu da vjerujem šta je frajer napisao. Još ovi debili dosli da ga podržavaju. Ovaj narod je poremećen totalno
Budimo realni , za 10-15 dana ovo se zaboravlja i sve se nastavlja kao da ništa nije bilo . Sebi smo sami najveći neprijatelji , naravno da je to najteže priznati , lakše je okriviti Dodika i HDZ ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Joj onaj otišao za vikend gore i soli pamet @jasminu koji je živio tamo većinu života. Da bi se skinula mafija, treba se dignuti čitav grad, a ne jedna mjesna zajednica ili selo. Nema od toga ništa. To važi za čitavu BiH.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ovdje ljudi imaju potrebu da naseru svakakvih govana samo da bi ispali pametni il bili u nekom fokusu. Mnogi ocitu imaju fetis na udaranje kontre na sve normalno i razumno. Cuj ovog nije mu zao ljudi
u kojem god kontekstu i sta god da je pisac htio reci, ovako nesto moze izjaviti samo potpuni debil

1946-1987
Ma vidis da lupeta. Nema lik pojma.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:02Joj onaj otišao za vikend gore i soli pamet @jasminu koji je živio tamo većinu života. Da bi se skinula mafija, treba se dignuti čitav grad, a ne jedna mjesna zajednica ili selo. Nema od toga ništa. To važi za čitavu BiH.
Gdje ces reci da su ljudi sami sebi krivi.
Pa to najveći dušmanin ne bi izgovorio nakon ovakve tragedije.
Zato što smo takav narod, **** obična. Tek kad se nešta desi onda se pokrene, ne poznajemo prevenciju nikakvu.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:07
Pa evo Tuzilastvo HNK je formiralo predmet protiv kamenoloma. Da li se tragedija morala desiti da bi se pokrenula tuzba. Zasto to nije moglo ranije, ako su se vec ljudi zalili?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
On ti je skoro otvorio svoju humanitarnu udrugu. Al haj, opet dobro od njega sto je donirao bilo sta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Ne solim nikom pamet pa ni jasminu, naprotiv.Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:02Joj onaj otišao za vikend gore i soli pamet @jasminu koji je živio tamo većinu života. Da bi se skinula mafija, treba se dignuti čitav grad, a ne jedna mjesna zajednica ili selo. Nema od toga ništa. To važi za čitavu BiH.
Evo, tom logikom ti soliš pamet Maršalu koji čitav život živi u svom mjestu i napisao je kako stvari stoje.
Pa slažemo se ovo na kraju, čitava BiH je na neki način korumpirana, lokalni šerifi su uvezani sa lokalnim mafijašima i ambalaža rotira.
Pa kad zakači običnog čovjeka i ošteti ga, onda se ko malo digne galama i poslije po starom.
Ali, odnekle i nekad mora početi. Sjeti se JMBG i protesta. Jedini ozbiljni protesti. Bilo je i tu svašta i svakakvih sranja. Međutim, ti protesti su natjerali odgovorne da reaguju.
Gledam onu dvojicu momaka što idu i snimaju raznorazni kriminal po BiH, i ne samo to, reaguju, budu izloženi i napadima kriminalaca, pa na kraju i njih policija uhapsi...ali su oni kap u moru. Dok se ne digne masa, kako kažeš, nula bodova.
Onda se vratimo na ono...je li narod kriv za sve što mu se dešava? Jesam li ja kriv? Ti? Jasmin? Maršal? Jesmo, svi smo krivi!
Koševo Zapad
To sam i ja pisao nedavno. Cim medjski hajp prođe ( dokle je vijest svježa) bojim se ostat će ovi ljudi prepušteni sami sebi. Daj Bože da sve ove donacije novčane i ostalo dođu u prave ruke.VensanKasel je napisao/la: ↑09 okt 2024, 13:53E ta rečenica da su se godinama žalili i šta su više mogli će nas dovesti do sljedeće tragedije . Imam druga tamo , bio kad se sve dešavalo možda ga @Jasmin i zna , Tufek . Ispričao šta i kako , zbog čega .Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:45Ja ne mogu da vjerujem šta je frajer napisao. Još ovi debili dosli da ga podržavaju. Ovaj narod je poremećen totalno
Budimo realni , za 10-15 dana ovo se zaboravlja i sve se nastavlja kao da ništa nije bilo . Sebi smo sami najveći neprijatelji , naravno da je to najteže priznati , lakše je okriviti Dodika i HDZ ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.