KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- svrakino1921
- Kontakt:
KK Bosna se vraća u dvoranu "Mirza Delibašić", umjesto plaćanja ulaznice pozovite 17039
Košarkaški klub Bosna Visit Sarajevo će utakmicu drugog kola ABA 2 lige protiv Sutjeske iz Nikšića odigrati u dvorani "Mirza Delibašić".
Susret će biti odigran u srijedu s početkom u 18 sati, a Bosna će nakon dugo vremena ponovo zaigrati u dvorani koja nosi ime po najvećem bosanskohercegovačkom sportisti u historiji.
KK Bosna će ovu utakmicu iskoristiti kako bi skrenula pažnju na razorne poplave koje su zahvatile Bosnu i Hercegovinu prošle sedmice i u kojima je život izgubila 21 osoba.
Kako su istakli iz sarajevskog kluba, ulaz na utakmicu će biti besplatan, a sve posjetitelje su zamolili da pozovu humanitarni broj 17039 i pomognu unesrećenim u poplavama.
Košarkaški klub Bosna Visit Sarajevo će utakmicu drugog kola ABA 2 lige protiv Sutjeske iz Nikšića odigrati u dvorani "Mirza Delibašić".
Susret će biti odigran u srijedu s početkom u 18 sati, a Bosna će nakon dugo vremena ponovo zaigrati u dvorani koja nosi ime po najvećem bosanskohercegovačkom sportisti u historiji.
KK Bosna će ovu utakmicu iskoristiti kako bi skrenula pažnju na razorne poplave koje su zahvatile Bosnu i Hercegovinu prošle sedmice i u kojima je život izgubila 21 osoba.
Kako su istakli iz sarajevskog kluba, ulaz na utakmicu će biti besplatan, a sve posjetitelje su zamolili da pozovu humanitarni broj 17039 i pomognu unesrećenim u poplavama.
Neophodna nam je pobjeda protiv Sutjeske.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Konačno utakmica u velikoj dvorani.
Svi u Skenderiju.
Svi u Skenderiju.
Ko prenosi?
Edin Avdić radi tekmu

moze link?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Stvarno dobar sastav Bosne. Samo da je umjesto Šalića jedan dobar centar, a Šalić da bude rezerva.
Sudije su loše. No bitno je da je trener shvatio da je West samo dio rostera, dobar je igrac ali on ne može imati minutažu i ulogu koju je imao u Novom Sadu. Ima ovde dosta prostora za napredak, ali je ekipa još uvijek u stvaranju.
-
- Kontakt:
Vrabcu sudski zabraniti da se bavi kosarkom!!
Previse previse minuta za vrabca i gutica
Je li moguće da nema neki momak od 18 godina da može igrat evo ovo što Vrabac igra?
Očekivao sam puno jaču Bosnu, s obzirom na imena.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Bosna je mogla i morala sa vecom razlikom pobjediti.
Sutjeska je iskusna ekipa,ne treba ni to zaboraviti,Bosna se tek gradi,uigrava,ne moze preko noci da bude sve perfektno.
Vrabac je dosta slaba karika i kad je potpisao za Bosnu nisam uopšte bio sretan.
Žao mi je i ne znam zašto nema Harisa Delalica,on bi dobro došao i svakako je bolja opcija.
Odbrana u drugom poluvremenu nije mi se svidjela nikako,moglo je to dosta bolje,pojedine trice su se mogle izbjeci.
Sretan sam zbog pobjede,razlikom apsolutno ne.
Morat ce se pobjediti Rabotnički u Makedoniji,a i ta famozna Vojvodina,to je ključ za drugo mjesto.
Sutjeska je iskusna ekipa,ne treba ni to zaboraviti,Bosna se tek gradi,uigrava,ne moze preko noci da bude sve perfektno.
Vrabac je dosta slaba karika i kad je potpisao za Bosnu nisam uopšte bio sretan.
Žao mi je i ne znam zašto nema Harisa Delalica,on bi dobro došao i svakako je bolja opcija.
Odbrana u drugom poluvremenu nije mi se svidjela nikako,moglo je to dosta bolje,pojedine trice su se mogle izbjeci.
Sretan sam zbog pobjede,razlikom apsolutno ne.
Morat ce se pobjediti Rabotnički u Makedoniji,a i ta famozna Vojvodina,to je ključ za drugo mjesto.
Šalić je rak rana ove ekipe, hem je spor, hem ne zna da zatvori nista u odbrani hem pravi izrazito glupe faulove
-
- Kontakt:
Potreban je dobar centar,treba Bosni Haris Delalic,nažalost povrijeđen je,nadam se da ce uskoro se vratiti
Salic i Vrbac su isti igrac samo na drugoj poziciji
Dovoljno je reci da nemaju nijednog sutera u ekipi. Dolazak vrabca je sve zacinio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.