UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Kakva hladnokrvna mašina!
- Gumistucna
- Kontakt:
Namučio ga je Halil, al šampion je šampion.
Chama

Chama
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Zlatna koka UFCa, samo jos da onom brbljivom Ankalaevu razbije njusku i moze u tesku po jedan super teskaski obracun sa velikom cifrom na ugovoru i polako penzija onda.
Tri obrane titule u jednoj godini
Kabib se penzionisao sa tri obrane.
Tri obrane titule u jednoj godini

Kabib se penzionisao sa tri obrane.
⚽FK Garaže⚽
Za 10 dana najjaci UFC card godine.
Ilija je prehajpan za moj ukus, najbolja pobjeda je protiv Josh Emmeta, borbu protiv Volkanovskog i ne pikam jer je 4 mjeseca prije toga brutalno nokautiran i takve gluposti sebi niko pametan ne bi radio.
Moj pik je Holloway, ne vjerujem da ce biti glup kao Volkanovski i ostajati u poketu, ima veci IQ i vjerovatno bolji u stojci od Ilije.
Chimaevu dajem slabe sanse u srednjoj kategoriji, njegov samoubilacki stil gdje baca protivnike nece ici protiv vecih igraca u ovoj diviziji. Da se sad bori protiv Du Plesisa ne bih mu davao puno sansi.
Protiv Whittakera ce to morati ici laganije ne smije se potrositi jer ce ici na spavanje, pik je Chimaev jer je i ovaj Whittaker potrosena roba i direkt udarci mogu biti od pomoci protiv karate stila.
Ilija je prehajpan za moj ukus, najbolja pobjeda je protiv Josh Emmeta, borbu protiv Volkanovskog i ne pikam jer je 4 mjeseca prije toga brutalno nokautiran i takve gluposti sebi niko pametan ne bi radio.
Moj pik je Holloway, ne vjerujem da ce biti glup kao Volkanovski i ostajati u poketu, ima veci IQ i vjerovatno bolji u stojci od Ilije.
Chimaevu dajem slabe sanse u srednjoj kategoriji, njegov samoubilacki stil gdje baca protivnike nece ici protiv vecih igraca u ovoj diviziji. Da se sad bori protiv Du Plesisa ne bih mu davao puno sansi.
Protiv Whittakera ce to morati ici laganije ne smije se potrositi jer ce ici na spavanje, pik je Chimaev jer je i ovaj Whittaker potrosena roba i direkt udarci mogu biti od pomoci protiv karate stila.
A Ankalaev Rakić?kempes je napisao/la: ↑16 okt 2024, 17:04Za 10 dana najjaci UFC card godine.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ankalaev KO, bila bi stvarno senzacija da Rakic pobijedi.
-
- Kontakt:
Nikakva senzacija ne bi bila, Rakic je TOP 5 borac, nakon teške povrede i pauze od dvije godine, pružio je odlican meč protiv Samuraja, uprkos zdrastvenim problemima.
Rakic i Ankalaev su stilski rlo slicni borci.
Rakic i Ankalaev su stilski rlo slicni borci.
Prelimsi pokidali. Idemo dalje.
- PasodelMar
- Kontakt:
Imal' kakav stream pls?
Ala ga ubi HAHAHAHAH
Prvi put vidim dupli backfist 
- Gumistucna
- Kontakt:
a kako mu uopšte daju sa se bori ,ne vidi na jedno oko nikako.
mali je lud,
mali je lud,
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Event kida.
Dajte stream ako neko ima..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Javite se private !!! neda ovde
E, da vidimo Rakica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.