KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Teško smo drugi na kraju
Al mora se Bosna borit
Ne može odmah sve preko noći
I kako Vi ovdje možete pisat protiv Vrabca i Šalica
Momci igraju koliko mogu u ovom momentu
Ko ste Vi da pljujete na momke nakon dvije utakmice
I to jedna pobjeda + 4
Vidjet ćemo Nikšiću kako će bit
Polako
Al mora se Bosna borit
I to jedna pobjeda + 4
Polako
Šalić nije prevaga ni na jednom dijelu terena,u napadu prangija trice, ne može da izdominira nijednog igrača pod košem, s druge strane Kovačević ne može da brani centre, a i na 4 nije neka klasa, kad je dolazio bio je hype da je odličan igrač i veliko pojačanje, to se u ove dvije utakmice nije vidilo.Ne znam je Dzafic toliko drvo da u ovakvoj utakmici na +12 ne može dobiti 5 minuta pored Šalića i Kovačevića.Ako sad neće igrati i dobiti minute, ne znam kad će.Igranje u domacoj ligi sa poluamaterima od njega nikad neće napraviti igrača.Amerikanci tipično njihovo, individualno soliranje pa šta naprave.Vrabac i Zubac totalno pogubljeni.Delalic ce ovoj ekipi donijeti određeni kvalitet i poene, ali ovo nije dovoljno za ABA 1, sa ovih +4 je pitanje da li Bosna može proći grupu.Kašćelan nije dorastao da ekipu odvede do same završnice ABA 2, za njega je Bajić doktor košarke.
Bolje da se manje pare slupalo u ekipu a da se doveo Neno za trenera.. nisam bio ni za Acinu smjenu, on je bio sasvim pristojan sa proslosezonskim rosterom.ovisnik je napisao/la: ↑09 okt 2024, 21:23Šalić nije prevaga ni na jednom dijelu terena,u napadu prangija trice, ne može da izdominira nijednog igrača pod košem, s druge strane Kovačević ne može da brani centre, a i na 4 nije neka klasa, kad je dolazio bio je hype da je odličan igrač i veliko pojačanje, to se u ove dvije utakmice nije vidilo.Ne znam je Dzafic toliko drvo da u ovakvoj utakmici na +12 ne može dobiti 5 minuta pored Šalića i Kovačevića.Ako sad neće igrati i dobiti minute, ne znam kad će.Igranje u domacoj ligi sa poluamaterima od njega nikad neće napraviti igrača.Amerikanci tipično njihovo, individualno soliranje pa šta naprave.Vrabac i Zubac totalno pogubljeni.Delalic ce ovoj ekipi donijeti određeni kvalitet i poene, ali ovo nije dovoljno za ABA 1, sa ovih +4 je pitanje da li Bosna može proći grupu.Kašćelan nije dorastao da ekipu odvede do same završnice ABA 2, za njega je Bajić doktor košarke.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nek se uložilo i neka su se pokazale ambicije, svi to iščekujemo godinama, samo me strah da bi eventualni podbačaj/svi koji su involvirani Dubravko,Magoda…žele brz rezultat\-ne prolazak grupe,doveo do dizanja ruku od kluba i ponovnog tavorenja po našoj ligi.Selekcija igrača i nije tako loša, na Mirzinom turniru su izgledali dobro, međutim, ove dvije takmičarske utakmice su loše, ne vidi se nikakva ideja u igri, sve se svodi na individualnu igru-soliranje amera,u kojoj dolazi do izražaja napadački “talenat” Vrabca i Zubca.Ne znam da li je bilo finansijskih mogucnosti da se zadrži Ilić i umjesto Vrapca dovede Lazić ili onaj Bojic sto ie igrao u Slobodi prošlu sezonu, ta dva igrača bi digla kvalitet ekipe za 30%Kaunas je napisao/la: ↑09 okt 2024, 21:27Bolje da se manje pare slupalo u ekipu a da se doveo Neno za trenera.. nisam bio ni za Acinu smjenu, on je bio sasvim pristojan sa proslosezonskim rosterom.ovisnik je napisao/la: ↑09 okt 2024, 21:23Šalić nije prevaga ni na jednom dijelu terena,u napadu prangija trice, ne može da izdominira nijednog igrača pod košem, s druge strane Kovačević ne može da brani centre, a i na 4 nije neka klasa, kad je dolazio bio je hype da je odličan igrač i veliko pojačanje, to se u ove dvije utakmice nije vidilo.Ne znam je Dzafic toliko drvo da u ovakvoj utakmici na +12 ne može dobiti 5 minuta pored Šalića i Kovačevića.Ako sad neće igrati i dobiti minute, ne znam kad će.Igranje u domacoj ligi sa poluamaterima od njega nikad neće napraviti igrača.Amerikanci tipično njihovo, individualno soliranje pa šta naprave.Vrabac i Zubac totalno pogubljeni.Delalic ce ovoj ekipi donijeti određeni kvalitet i poene, ali ovo nije dovoljno za ABA 1, sa ovih +4 je pitanje da li Bosna može proći grupu.Kašćelan nije dorastao da ekipu odvede do same završnice ABA 2, za njega je Bajić doktor košarke.
Čestitke ekipi na pobjedi. Prostora za kritiku itekako ima, ali bit će to bolje vremenom. Očekujem do kraja sezone Bosnu kakva je bila večeras između 5. i 15. minute.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
Za Vrabca vala moze se reci svasta i niko nece pogrijesiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 21:00Teško smo drugi na kraju
Al mora se Bosna borit
I to jedna pobjeda + 4
Polako
Salic bi trebao biti malo mudriji ,jači pod košem,da ne kažem "drzak" odnosno bezobrazniji,da jače ulazi u kontakt sa protivnikom.
Haris Delalic nedostaje,puno bolje bi bilo da je bio u igri,nažalost povreda ruke jos uvijek nije sanirana.
Može Bosna biti druga,lahka je racunica,2 pobjede protiv Rabotničkog,i pobjeda u Sarajevu protiv Vojvodine.
Ako nisu sposobni pobjediti Vojvodinu koja nije neka bauk ekipa,onda i ne zaslužuje Bosna prolaz.
I da,vidjet cemo kako ce proci dueli Sutjeska-Vojvodina;Vojvodina-Sutjeska, ni to nije beznačajno u ovoj grupi
Pa s obzriom koliko je ulozeno u ovu ekipu, kritike su opravdane.Mislim da Bosna ima mnogo mnogo mnogo veci budget od vecerasnjeg protivnika.
-
- Kontakt:
Pretjerujete sa kritikama. Sutjetska je dobar tim i dobro vodjen. Djoko je naspran sebe imak ozbiljnog centra iz sampionske generacije buducnosti Barovica. Odigrao je korektnu utakmicu. Vrabac, nemam komentar. Nerazumna je cifra za koju igra, to je sramota za kosarku.
Dobar izbor stranaca, odigrali su kvalitetniu utakmicu. Visak u timu su Gutic i finac, prosjecni igraci, smatram da pojedinu juniori mogu isto odigrati. Zubac bez uloge, bio je nosioc prosle godine.
Neki kritikuju nacin igre, to je stil kascelana, ko je pratio proslu godinu vidio je kako borac igra. Kada su bekovi u formi tim ce igrati dobro. Dok je west bio u slaboj formi borac je vezao 10 poraza. To ce se ovdje tesko preziviti, nadam se da se nece ni desiti.
Falio je podojak sa svojim minutama. Kovacevic ofanzivno nedorecen, ali defanzivno jako dobart protiv jednog od boljih igraca lige.
Nadam se minutama dzafica u domacem prvnenstvu.
Dobar izbor stranaca, odigrali su kvalitetniu utakmicu. Visak u timu su Gutic i finac, prosjecni igraci, smatram da pojedinu juniori mogu isto odigrati. Zubac bez uloge, bio je nosioc prosle godine.
Neki kritikuju nacin igre, to je stil kascelana, ko je pratio proslu godinu vidio je kako borac igra. Kada su bekovi u formi tim ce igrati dobro. Dok je west bio u slaboj formi borac je vezao 10 poraza. To ce se ovdje tesko preziviti, nadam se da se nece ni desiti.
Falio je podojak sa svojim minutama. Kovacevic ofanzivno nedorecen, ali defanzivno jako dobart protiv jednog od boljih igraca lige.
Nadam se minutama dzafica u domacem prvnenstvu.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
sve je ovo nekako na silu,barem meni tako djeluje
-
- Kontakt:
Nisam zelio isto napisati da ne bude da sam pljuvav. Ali u potpunosti dijelim isti osjecaj. Nema povezanosnosti terena i publike, nema emocije, nema strasti. Sve je sterilno i hladno…DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑10 okt 2024, 08:29sve je ovo nekako na silu,barem meni tako djeluje
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
mislim da se u papirima klub jos uvijek vodi kao royal ,nije to ni cistokrvna Bosna,ispravite me ako grijesimMaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑10 okt 2024, 09:38Nisam zelio isto napisati da ne bude da sam pljuvav. Ali u potpunosti dijelim isti osjecaj. Nema povezanosnosti terena i publike, nema emocije, nema strasti. Sve je sterilno i hladno…DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑10 okt 2024, 08:29sve je ovo nekako na silu,barem meni tako djeluje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosna nije imala rezultate milion godina, normalno je da raja ohladi. Doci ce to na svoje.MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑10 okt 2024, 09:38Nisam zelio isto napisati da ne bude da sam pljuvav. Ali u potpunosti dijelim isti osjecaj. Nema povezanosnosti terena i publike, nema emocije, nema strasti. Sve je sterilno i hladno…DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑10 okt 2024, 08:29sve je ovo nekako na silu,barem meni tako djeluje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislim da je ovo sad cistokrvna Bosna
Predsjednik je Dubravko
I to je veliki uspjeh
I za to je sve zaslužna ova vlast u KS
I hvala im do neba
Isto mislim da ce mom Želji napravit južnu tribinu
Ako ih obore s vlasti gotovo je
Ni Bosne a ni tribine
Makar centralna tribina sa 4 000 stolica bez zdenki i pokrivena
Molim Boga samo da ostanu još dvije godine
A ministar Magoda ce napravit tribinu i vratit Bosnu u ABA ligu
Predsjednik je Dubravko
I to je veliki uspjeh
I hvala im do neba
Ni Bosne a ni tribine
-
- Kontakt:
Nazalost, nije tacno. Sve je u papirima na royalu i sve funkcionise preko royala.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:01Mislim da je ovo sad cistokrvna Bosna
Predsjednik je Dubravko
I to je veliki uspjeh
I hvala im do neba
Ni Bosne a ni tribine
Ne znam sta znaci da je Kovacevic nedorecen? Momak je lani igrao 8 minuta u prosjeku i imao 3.8 poena. Kao sto on nije prevaga na aba2 nivou, tako je izgleda sa Vrabcom, koji samo na skoku moze biti iznad prosjecan i od velike pomoci.
Problem Bosne tj. Barbarica je sto se ocigledno ne razumije u kosarku...Bacene su bare na bezvezne igrace (ja sam u startu rekao da je West divljaner koji se pojavi svako trecu utakmicu).
Ni sa povrtakom Delalica nece biti bolje, i on je jos jedna drvena ruka sto rudari za poene.
Jedino da vidimo Dzafica, Parcana ...pa i Jasarevica u drugom dijelu sezone, kad postane jasno da ova Bosna nema nikakvu bazu za visi rang. Previse slabih sutera u ekipi... igraci se sudaraju na parketu, jer im se svako odmice dva metra.
Nikad nisma bio fan ni Kascelana.
Problem Bosne tj. Barbarica je sto se ocigledno ne razumije u kosarku...Bacene su bare na bezvezne igrace (ja sam u startu rekao da je West divljaner koji se pojavi svako trecu utakmicu).
Ni sa povrtakom Delalica nece biti bolje, i on je jos jedna drvena ruka sto rudari za poene.
Jedino da vidimo Dzafica, Parcana ...pa i Jasarevica u drugom dijelu sezone, kad postane jasno da ova Bosna nema nikakvu bazu za visi rang. Previse slabih sutera u ekipi... igraci se sudaraju na parketu, jer im se svako odmice dva metra.
-
- Kontakt:
Pa sigurno da se ne razumije. Tragicno je ako se on pita za izbor igraca.Velizar je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:18Ne znam sta znaci da je Kovacevic nedorecen? Momak je lani igrao 8 minuta u prosjeku i imao 3.8 poena. Kao sto on nije prevaga na aba2 nivou, tako je izgleda sa Vrabcom, koji samo na skoku moze biti iznad prosjecan i od velike pomoci.
- svrakino1921
- Kontakt:
Onda je to veliki problemMaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:08Nazalost, nije tacno. Sve je u papirima na royalu i sve funkcionise preko royala.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:01Mislim da je ovo sad cistokrvna Bosna
Predsjednik je Dubravko
I to je veliki uspjeh
I hvala im do neba
Ni Bosne a ni tribine
Velike pare su ulupane u u nekakav Royal a ne u Bosnu
Znam da bivši gradonačelnik nije htio dat novac iz budžeta Grada samo zato što je u papirima Royal
Ako ovo već nije Bosna onda je bolje da budu 3 na tabeli i tako završe ovo takmičenje u ABA 2 ligi
Naravno da je Royal, moraju se prvo vratiti milioni dugova da ne bude Royal.
Ni crvena zvezda nije crvena zvezda na papiru
Ni crvena zvezda nije crvena zvezda na papiru
Upravo tako, samo Bog dragi zna koliko je ljudi koji su bili redovni na onim tekmama prije 20-ak godina vani ili na Ahiretu, plus nema mnogo raje moje generacije koju interesuje bilo šta u realnom svijetu.MortemHz je napisao/la: ↑10 okt 2024, 11:34Bosna nije imala rezultate milion godina, normalno je da raja ohladi. Doci ce to na svoje.MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑10 okt 2024, 09:38Nisam zelio isto napisati da ne bude da sam pljuvav. Ali u potpunosti dijelim isti osjecaj. Nema povezanosnosti terena i publike, nema emocije, nema strasti. Sve je sterilno i hladno…DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑10 okt 2024, 08:29sve je ovo nekako na silu,barem meni tako djeluje
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Nije bilo dobro ali pobjeda
biće bolje.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.