Kraðakraljttbvb je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:46Upišem na Google film koji hoću, ono online sa prevodom i izbaci mi 5-6 linkova.Surreal je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:44koji sajt koristiš?kraljttbvb je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:42Nece mi filmovi i serije na internetu.
Za sve piše kao da je uklonjeno.
Ima li još neko ovaj problem?
Zadnje sam gledao Openhaimera na Filmoviziji...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sinclair i real debrid je rjesenje svih tvojih problemakraljttbvb je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:46Upišem na Google film koji hoću, ono online sa prevodom i izbaci mi 5-6 linkova.Surreal je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:44koji sajt koristiš?kraljttbvb je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:42Nece mi filmovi i serije na internetu.
-
- Kontakt:
Inace, juce je postala tetka po prvi put. Sramota da forum to nije ispratio...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Filmotip.kraljttbvb je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:42Nece mi filmovi i serije na internetu.
Tu bi moralo sve raditi, imaš sve filmove sa prevodima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma kakvi, još ispao seljačina prema djevojci, digao sam ruke već od toga. Krenuo faks, ima dobrih riba, ali ili su u ekstremno dugim vezama ili su opsjednute knjigom.
Mada i statistika kaže da se ljudi sve manje seksaju, valjda sam samo dio većine (ovo ne vrijedi za Goretzku, naravno). Razmišljao sam čak i da platim, ali mislim da bi time dotakao dno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Nema kuveta od tebe ko ni od mene.Surreal je napisao/la: ↑09 okt 2024, 22:26Ma kakvi, još ispao seljačina prema djevojci, digao sam ruke već od toga. Krenuo faks, ima dobrih riba, ali ili su u ekstremno dugim vezama ili su opsjednute knjigom.
Mada i statistika kaže da se ljudi sve manje seksaju, valjda sam samo dio većine (ovo ne vrijedi za Goretzku, naravno). Razmišljao sam čak i da platim, ali mislim da bi time dotakao dno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Opet sise u prvom planu. Lijepo da je odabrala put kojim ce ici.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 22:02Inace, juce je postala tetka po prvi put. Sramota da forum to nije ispratio...

- numanumaye22
- Kontakt:
Ne da taj para.TefalTava je napisao/la: ↑09 okt 2024, 21:18Sinclair i real debrid je rjesenje svih tvojih problemakraljttbvb je napisao/la: ↑09 okt 2024, 20:46Upišem na Google film koji hoću, ono online sa prevodom i izbaci mi 5-6 linkova.

- JayCatwright
- Kontakt:
Sta je to, na fazon Embya/Plexa ili?
- ASD
- Kontakt:
S obzirom da sam proputovao većinu Evrope. Mislim da je Sarajevo u samom vrhu Evrope kada je nightlife u pitanju.
Beograd je naravno prvi.
Ne znam šta ostali misle.
Beograd je naravno prvi.
Ne znam šta ostali misle.
- JayCatwright
- Kontakt:
Toči li se alkohol u starom gradu?

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- ASD
- Kontakt:
Trenutno sam recimo u Briselu. Osjećam da nije to to. Veoma mala ponuda.
Mišljenja sam da trebamo više investirati u nightlife.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa nije Evropa samo od Sarajeva do Beograda, ima jos toga za istrazit

Sto se tice nightlife Berlin/Ibiza pa nek se ostali redaju. Tehno scena je u Berlinu pod UNESCO zastitom.
Momci neki dan pred mojim očima lagano s glavne ceste na trotoar parkirali. Parking iza zgrade, mogli bez problema otići pa na kulturan način sve odraditi.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2024, 14:46Gledam onu dvojicu momaka što idu i snimaju raznorazni kriminal po BiH, i ne samo to, reaguju, budu izloženi i napadima kriminalaca, pa na kraju i njih policija uhapsi...ali su oni kap u moru.
Hoće sve po zakonu, a prvi ga ne poštuju. Pola države nam je ovako.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- ASD
- Kontakt:
Pazi sad. Ne kažem da je to dobra stvar što Sarajevo i Beograd imaju nightlife. Gubimo zbog toga u nekim drugim stvarima. Nisam neko ko glorifikuje išta na ovim prostorima.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 23:25Pa nije Evropa samo od Sarajeva do Beograda, ima jos toga za istrazit
Sto se tice nightlife Berlin/Ibiza pa nek se ostali redaju. Tehno scena je u Berlinu pod UNESCO zastitom.
Ali u ovom slučaju to je fakt. I nije slučajno što naši fudbaleri pomahnitaju kad se dokopaju Tuzle,a kamoli Sarajeva.
-
- Kontakt:
Brate, nemoj vise. Nadam se da nas samo malo lozis.ASD je napisao/la: ↑09 okt 2024, 23:55Pazi sad. Ne kažem da je to dobra stvar što Sarajevo i Beograd imaju nightlife. Gubimo zbog toga u nekim drugim stvarima. Nisam neko ko glorifikuje išta na ovim prostorima.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 23:25Pa nije Evropa samo od Sarajeva do Beograda, ima jos toga za istrazit
Ali u ovom slučaju to je fakt. I nije slučajno što naši fudbaleri pomahnitaju kad se dokopaju Tuzle,a kamoli Sarajeva.
- ASD
- Kontakt:
Dajte argumente koji su bolji.
Ali naravno, računajte i samu veličinu grada.
Ali naravno, računajte i samu veličinu grada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.