Virtu4l je napisao/la: ↑10 okt 2024, 08:42
Vanja8 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 08:06
Nemoj matere ti vise razmisljati, posebno ono, malo bolje...
Fascinira me kolike sam ti komplekse nabio.
Znači najavim sve šta će se desiti, i upravo to se počne dešavati - kao bezbroj puta do sada, ali to je toliko jače od tebe da jednostavno moraš citirati i kao i uvijek napisati neku infantilnu besmislicu.
Plus što nemaš pojma o čemu pišem, za tebe i par vas je to uglavnom nemoguće da shvatite.
EDIT: I odmah se pronađu ovi iz posljednjeg pasusa.
Covjece ti nisi svjestan da zivis u paralelnom svijetu...
Tebi je forum kompleks, ti mozes negirati, mozes pokusavati praviti od sebe sustu inteligenciju, don Kihota, ali buraz iz tvojih postova se jednostavno sve vidi...
Ono sto ti odajem priznanje je baratanje rijecima koje su odraz tvoje slabosti i tvoje nemoci, a ti su p.isanje, nabijanje kompleksa, pa cak i vrijedjanje ljudi...
Moj ti je savjet, koristi ih manje, jer ces manje pokazati svoju nemoc i opterecenost temama koje najvise sluze ljudima za zayebanciju...
I ne sekiraj se da niko nije shvatio tvoj post, bez obzira na sve, treba odati priznanje ministarstvu na pokrenutoj inicijativi, ako nista drugo, jer se nije vodilo putem pojedinih klubova koji sute, klimaju glavom, umjesto da dignu glas i upute apele za zastitu zakonitosti.
I da, umalo da zaboravim...Inteligencija se ne dokazuje sopstvenim hvaljenjem, obicno izazove kontra efekt.