Sta je tu cudno? Pa nije Britney moler a samo se nece izmalterisati...19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 09:11Pretpostavljam da si ti bez problema usao u taj klub, dok su Musk i Britney odbijeninumanumaye22 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 01:13Ybg, sad je realnije, s obzirom na velicinu, nisam vidio post. Odi u Spaniju na more bilo koji manji gradic ima bolje partije. Grcka takodjer. Probaj Thessaloniki. Definitivno preporucujem. Budimpesta takodjer, mislim nema smisla ni porediti.
Sto se tice Europe i vecih gradova, ne postoji konkurencija Berlinu, Berlin, Berlin i samo Berlin ako ces party. Imaju klubove gdje je tesko uci i glumcima poznatim i pjevacima, Britney Spears nije mogla uci u Berghain recimoLisabon ljeti isto nije los za to.
Izvaliti tako nesto pored Madrida, Londona, Barcelone, Rima i slicnih metropola je glupost teska.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Syebala se i otisla spavat u veliki hotel preko puta 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Sarajevo je imalo bolji nocni zivot prije deset godina nego sad. Realno danas nije u top 5 na Balkanu, da ne govorim dalje.
I ja gledam sta pisuMocvara1991 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:17Sarajevo je imalo bolji nocni zivot prije deset godina nego sad. Realno danas nije u top 5 na Balkanu, da ne govorim dalje.

Ako zaboravimo onih 7 dana SFFa u augustu, Sarajevo nije top 3 ni u Bosni po nocnom zivotu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sarajevo je TOP2 po noćnom životu u BiH (uz Mostar), ali na Balkanu nije, o Europi je tek posebna priča, tu je negdje možda oko 50. mjesta.
Za vrijeme SFF je daleko najbolji noćni život, grad, atmosfera i izbor su vrh, ali naspram nekoliko gradova u Eu. to je i dalje ka.rina iako tad bude dosta bliže.
Za vrijeme SFF je daleko najbolji noćni život, grad, atmosfera i izbor su vrh, ali naspram nekoliko gradova u Eu. to je i dalje ka.rina iako tad bude dosta bliže.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ja kad sam studirao ,prije nekih 13 godina,bilo je puno vise lokala za nocni provod. Nakon zavrsetka faxa nisam dolazio sigurno 6,7 godina i prvi moj dolazak i šokKaunas je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:22I ja gledam sta pisuMocvara1991 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:17Sarajevo je imalo bolji nocni zivot prije deset godina nego sad. Realno danas nije u top 5 na Balkanu, da ne govorim dalje.![]()
Ako zaboravimo onih 7 dana SFFa u augustu, Sarajevo nije top 3 ni u Bosni po nocnom zivotu.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Sarajevo ima katastrofalan noćni život. Mi kad izlazimo ostajemo minimalno do 2-3 sata u noći, a ako je dobar izlaz onda do zore/jutra. Za prošli SFF smo u 1 iza ponoći tražili neki pub, ako je moguće neku solidnu rock svirku, i ništa nije radilo. Obišli sve, raspitali se kod raje, kod taksista, ništa. Ako se pod noćni život smatra da izađeš u 20h, odeš kući do ponoći, onda da, solidna ponuda.
⚜️
pa do 1 pola 2 rade za sff one centralne lokacije do tad je dozvola .. poslije se ide dalje par lokacija do 6 ujutru komotnoBuggyTheClown je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:59Sarajevo ima katastrofalan noćni život. Mi kad izlazimo ostajemo minimalno do 2-3 sata u noći, a ako je dobar izlaz onda do zore/jutra. Za prošli SFF smo u 1 iza ponoći tražili neki pub, ako je moguće neku solidnu rock svirku, i ništa nije radilo. Obišli sve, raspitali se kod raje, kod taksista, ništa. Ako se pod noćni život smatra da izađeš u 20h, odeš kući do ponoći, onda da, solidna ponuda.

- numanumaye22
- Kontakt:
Kakvo Sarajevo i nocni zivot, samo za vrijeme SFF, ostalo zivi ocaj. Cak je i tad tanko bilo, imas ulicu kod City Pub, kod pozorista prolaze i to je to. Tankoca ziva. Zivio tamo dugo, znam iz prve ruke.BuggyTheClown je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:59Sarajevo ima katastrofalan noćni život. Mi kad izlazimo ostajemo minimalno do 2-3 sata u noći, a ako je dobar izlaz onda do zore/jutra. Za prošli SFF smo u 1 iza ponoći tražili neki pub, ako je moguće neku solidnu rock svirku, i ništa nije radilo. Obišli sve, raspitali se kod raje, kod taksista, ništa. Ako se pod noćni život smatra da izađeš u 20h, odeš kući do ponoći, onda da, solidna ponuda.
sto se tice rocka to je na izdisaju prije 15 god bilo je opcija danas ne realno po meni vise su ti loko bendovi krivi niko svoje ne fura ili mijenja bar sadrzaj, u city pub-u npr znas redoslijed pjesama svkog petka a iste gluposti 80-te 90-te rok koji slusas 20 god dosadilo
… elektronska je preuzela dobar dio stvarno se ta scena popravila haman svaki drugi vikend ima dobar party … ostalo klasika jala buba i taj tip muzike …

pojma ti nemas realno derneci krecu kad zatvore te centralne lokacije …numanumaye22 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:28Kakvo Sarajevo i nocni zivot, samo za vrijeme SFF, ostalo zivi ocaj. Cak je i tad tanko bilo, imas ulicu kod City Pub, kod pozorista prolaze i to je to. Tankoca ziva. Zivio tamo dugo, znam iz prve ruke.BuggyTheClown je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:59Sarajevo ima katastrofalan noćni život. Mi kad izlazimo ostajemo minimalno do 2-3 sata u noći, a ako je dobar izlaz onda do zore/jutra. Za prošli SFF smo u 1 iza ponoći tražili neki pub, ako je moguće neku solidnu rock svirku, i ništa nije radilo. Obišli sve, raspitali se kod raje, kod taksista, ništa. Ako se pod noćni život smatra da izađeš u 20h, odeš kući do ponoći, onda da, solidna ponuda.
Ima i do publike, dok su radili Under, Marki, Kriterion itd baš je loš bio odziv kad se svirala autorska muzika nepoznatih bendovabob je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:32sto se tice rocka to je na izdisaju prije 15 god bilo je opcija danas ne realno po meni vise su ti loko bendovi krivi niko svoje ne fura ili mijenja bar sadrzaj, u city pub-u npr znas redoslijed pjesama svkog petka a iste gluposti 80-te 90-te rok koji slusas 20 god dosadilo…
Sarajevo je muslimanski grad. Nema potrebe da se prilagodjava nekim alkosima koji bi se cijelu noc opijali. 

O kakvom nocnom zivotu pricamo, imas 2 kluba, u jedan izlaze djeca, nema niko preko 20 godina a drugi je podrum u kojem ne mozes da dises i samo cekas kad ce bit neki belaj.
Imas jedan klub u kojem imas uzivo muziku a i to bude svakih par sedmica i to do max 2 i haj kuci.
Imas jedan klub u kojem imas uzivo muziku a i to bude svakih par sedmica i to do max 2 i haj kuci.
15.10.2013.
- Shategabri
- Kontakt:
City pub je propao otkako su ubacili onu prčvarnicu s hranom.bob je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:32sto se tice rocka to je na izdisaju prije 15 god bilo je opcija danas ne realno po meni vise su ti loko bendovi krivi niko svoje ne fura ili mijenja bar sadrzaj, u city pub-u npr znas redoslijed pjesama svkog petka a iste gluposti 80-te 90-te rok koji slusas 20 god dosadilo… elektronska je preuzela dobar dio stvarno se ta scena popravila haman svaki drugi vikend ima dobar party … ostalo klasika jala buba i taj tip muzike …
Koševo Zapad
under je bio dobar nemoj zezatJabroni je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:35Ima i do publike, dok su radili Under, Marki, Kriterion itd baš je loš bio odziv kad se svirala autorska muzika nepoznatih bendovabob je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:32sto se tice rocka to je na izdisaju prije 15 god bilo je opcija danas ne realno po meni vise su ti loko bendovi krivi niko svoje ne fura ili mijenja bar sadrzaj, u city pub-u npr znas redoslijed pjesama svkog petka a iste gluposti 80-te 90-te rok koji slusas 20 god dosadilo…

krcat vazdaShategabri je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:39City pub je propao otkako su ubacili onu prčvarnicu s hranom.bob je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:32sto se tice rocka to je na izdisaju prije 15 god bilo je opcija danas ne realno po meni vise su ti loko bendovi krivi niko svoje ne fura ili mijenja bar sadrzaj, u city pub-u npr znas redoslijed pjesama svkog petka a iste gluposti 80-te 90-te rok koji slusas 20 god dosadilo… elektronska je preuzela dobar dio stvarno se ta scena popravila haman svaki drugi vikend ima dobar party … ostalo klasika jala buba i taj tip muzike …

- BuggyTheClown
- Kontakt:
Eto jbg mi se baš potrudili, obišli smo i lokacije izvan te SFF jezgre. Prije smo našli taksistu koji nam je htio prodati kokain nego objekat da radi, a da se ne zove Sloga.bob je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:27pa do 1 pola 2 rade za sff one centralne lokacije do tad je dozvola .. poslije se ide dalje par lokacija do 6 ujutru komotnoBuggyTheClown je napisao/la: ↑10 okt 2024, 12:59Sarajevo ima katastrofalan noćni život. Mi kad izlazimo ostajemo minimalno do 2-3 sata u noći, a ako je dobar izlaz onda do zore/jutra. Za prošli SFF smo u 1 iza ponoći tražili neki pub, ako je moguće neku solidnu rock svirku, i ništa nije radilo. Obišli sve, raspitali se kod raje, kod taksista, ništa. Ako se pod noćni život smatra da izađeš u 20h, odeš kući do ponoći, onda da, solidna ponuda.![]()

Zaradi sevapa i navedi tih par lokacija, ovdje ili u PP. Samo da nije Imperia TV ili za koga ti majka vjenčanicu sprema fazon.

⚜️
- Shategabri
- Kontakt:
Ma dobro, lokacija mu je takva da će uvijek biti krcat, al pamtim mu bolja vremenabob je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:43krcat vazdaShategabri je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:39City pub je propao otkako su ubacili onu prčvarnicu s hranom.bob je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:32sto se tice rocka to je na izdisaju prije 15 god bilo je opcija danas ne realno po meni vise su ti loko bendovi krivi niko svoje ne fura ili mijenja bar sadrzaj, u city pub-u npr znas redoslijed pjesama svkog petka a iste gluposti 80-te 90-te rok koji slusas 20 god dosadilo… elektronska je preuzela dobar dio stvarno se ta scena popravila haman svaki drugi vikend ima dobar party … ostalo klasika jala buba i taj tip muzike …
nisam isao kako su otvorili do onu hranu mozda je vratio na staro …

Koševo Zapad
Ma top je under bio, samo kažem i on je bio poluprazan kad je bio taj autorski rockbob je napisao/la: ↑10 okt 2024, 13:41under je bio dobar nemoj zezatpun cesto onaj jedan period kobakagi clanske raji trazili
dok nije onaj drugi neki lik preuzeo … a dobro marki je after svega bio
bilo je opcija sad vec za rock i ne mozda dva pub-a city i na malti, sloga nekad kad je koncert ne znam da ima vise … npr ove god za sff na arhitekturi je bilo dobrih party ..

Al' pazi, u jednom trenutku si imao u centru Slogu, Underground, Trezor, Pussy, Podrum, Jazzbinu koji su radili do jutra, plus stvari poput Ježa i Haciende u koje nisam zalazio pa ne znam puno.
Mislim nije ni to nešto aman za glavni grad ali je nebo i zemlja u odnosu na post-covid
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 10 okt 2024, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.