Sta ti sad Vegetice smeta? Kraj sezone necemo,pocetak isto,sutite sta se desava u kantonu jel ovo sto radi Mirvic nije dobro za sve? Inace naravno da je ljudina pokazao milion puta,pomagao sakom i kapom gdje je stigao,vi ste i Tana zvali kerojedom a lik dobio nagradu koliko je pomogao kad su poplave bile a i sad je mada vama to i nije bitno,ko sisa kerojeda19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 08:41Kako je samo taj Mirvic dobra osobamosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 23:41
Zasto vasi cute? Kraj sez9ne niste ludi za sastanak sta je sad? Svaka cast Mirvicu i nasem klubu sto se bore na sve nacine za bolje sutra svih nas a vi kako hocete![]()
![]()
Sutra da mu Vico ponudi titulu u zamjenu za podrsku njegovog novog mandata, on bi pristao na to...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
Es-selamu alejkum
mirva ce poletiti u vicin zagrljaj kao nekad prije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
A neko ce hinjski stajati sa strane, cekati konacnog pobjednika ove bitke i pod kaputom traziti opstanak u ligi.
Opet.
Opet.
Umjesto da kone podrze sto neko pokusava nesto da uradi, oni podrzavaju i sute.MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:47Es-selamu alejkum![]()
Sutra ce biti osteceni onda ce poceti izvirati iz rupa
Prekosutra ce biti pogurani opet ce se usutit i tako.
Klasicne balije nek se ne puca
- MocMahale444
Glavonja opusteno, vi ste najgori od svu decu.bvsic je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:57Umjesto da kone podrze sto neko pokusava nesto da uradi, oni podrzavaju i sute.MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:47Es-selamu alejkum![]()
Hinje, podmukli, dvolicni i lopovi.
Skloni te ljiljane, sramotis ih samoMocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:05Glavonja opusteno, vi ste najgori od svu decu.bvsic je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:57Umjesto da kone podrze sto neko pokusava nesto da uradi, oni podrzavaju i sute.MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 15:47Es-selamu alejkum![]()
- MocMahale444
Sramoti i ljiljane i potpis.bvsic je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:10Skloni te ljiljane, sramotis ih samoMocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:05Glavonja opusteno, vi ste najgori od svu decu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
killafrommanilla
- Kontakt:
ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
Nesto prosto sumnjam da bi Ibrak zastupao i interese Zelje, a Zeljo vjerovatno ima puno vecih problema (dug, gradnja juga) a i nemaju neke najvece ambicije za titulu da bi ih jedna dvije pet utakmica sto ih se osteti toliko osakatilo
bar ja to tako gledam
Nesto prosto sumnjam da bi Ibrak zastupao i interese Zelje, a Zeljo vjerovatno ima puno vecih problema (dug, gradnja juga) a i nemaju neke najvece ambicije za titulu da bi ih jedna dvije pet utakmica sto ih se osteti toliko osakatilo
bar ja to tako gledam
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ko ih ne zna skupo bi ih platio.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Bijedniče jedan, prijavio sam ti post. Ne uzimaj mrtve roditelje u usta. Jadniče!
- MocMahale444
Ko te šiša drugi put pazi
Jel te stid, imalo? I tih ljiljana i tog potpisa? Kakva si ti nula od vjernika?MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:39Ko te šiša drugi put pazi![]()
Jadniče!
SANTOS ode bez feninga u Australiju... GOLEM SI ŽELJEZNIČARE 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Niko ne kaze da bi se Ibrak ili ko vec borio za njihkillafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
bar ja to tako gledam
Zasto ne bi oni poslali svog covjeka? Zasto se suti? Savez u nikad gorem stanju nije bio a njima nije u cilju da imaju ljude, nelogicno.
Zar nije receno na kraju sezone da se treba pricati o sudjenju pa se usutise opet
U slucaju da ne izbore europu crno im se pise
Željezničar je Vicin, on ih je spasio ispadanja dvije sezone za redom. Prvo im sredio licencu pa onda direktno da ne ispadnu prošle sezone. Njima odgovara ova situacija, vidi se i po suđenju u njihovu korist.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:23ne znam sto se proziva Zeljeznicar ovdje oko ovih izbora u KS, ovo je iskljucivo borba FKS jer oni zele ubaciti Ibrakovica ili koga vec u organe Saveza da bi zastitili prvenstveno sebe
bar ja to tako gledam
- MocMahale444
Izazivas jbga, nisam ti nista rekao a trazis guzici cepa.Pendulum je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:43Jel te stid, imalo? I tih ljiljana i tog potpisa? Kakva si ti nula od vjernika?
Jadniče!
Malo ih je smirila ona tragedija, al ne mogu oni dugo izdrzati.
Sad ce opet poceti nazivati svoje sugrađane cetnicima, ustasama, balijama itd
nevjerovatno.
Sad ce opet poceti nazivati svoje sugrađane cetnicima, ustasama, balijama itd
santos nema ciste papire. nije rijesio spor sa bivsim klubom na vrijeme, ako je uopste i rijesio, pa ne moze nastupati u ligama pod okriljem uefe. to sam i slobodasima nedavno govorio kad se pricalo da hoce da ga dovedu, pa nisu vjerovali. nije se on patio da nadje klub bezveze.
Šta te ba izazivam? Što smo ti rekli da se brukaš je tebi izazivanje?MocMahale444 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 16:48Izazivas jbga, nisam ti nista rekao a trazis guzici cepa.
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, supervizor, Terreasilver, Venom, Zaboljesutra i 25 gostiju.