How yes noMocMahale444 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:04Heheh post je prijavljen i sud je utvrdio da psovanja nije bilo, inace bi dobio ban.samo sam odg paldumki i avlijaneru.
Lajos83, kurvanord i paldumka hihihihi.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Nema ništa gore nego kad se stari konji počnu ponašati ko ždrijebci.
Sram vas bilo!
Sram vas bilo!
Koševo Zapad
Strateski partneri nece jer vi sta trazite su nebuloze i besmislene stvari. Kaze dajte vi nama pare eto radi reda a mi cemo radit s njima sta hocemo..svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:28Vanja8 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:47Cekaj ba, prvo da nesto razgranicimo...svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:28Ja se izvinjavam
Samo da pitam bordo kolege @bvsic i @ Vanja8
Da li ja trebam dok je reprez.pauza da objasnim o strateškom partnerstvu i investitoru
Razliku između ta dva pojma
Ti bi to objasnio nama, forumasima ili potencijalnim strateskim partnerima i investitorima ?![]()
Pa Vama
Strateški partneri nece nikako na Grbavici
A investitori ne mogu jer mi imamo privatnu imovinu vrijednu 30 miliona €
Borac-Velež
Njegomirović - Lazić/Zahiragić - Todić | Halkić/Udovičič
Igman-Borac
Perić - Ilinčić/Hušidić - Tomić | Marić/Kesić
Zrinjski-Radnik
Ljajić - Kadić/Zahiragić - Pejić | Musić/Čolić
Njegomirović - Lazić/Zahiragić - Todić | Halkić/Udovičič
Igman-Borac
Perić - Ilinčić/Hušidić - Tomić | Marić/Kesić
Zrinjski-Radnik
Ljajić - Kadić/Zahiragić - Pejić | Musić/Čolić
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Ustanovljeno je da si obrisao post, pickice mala.MocMahale444 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:04Heheh post je prijavljen i sud je utvrdio da psovanja nije bilo, inace bi dobio ban.samo sam odg paldumki i avlijaneru.
Lajos83, kurvanord i paldumka hihihihi.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma tako je najbolje, svoje nedamo, a tudje hocemo...svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:28Vanja8 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:47Cekaj ba, prvo da nesto razgranicimo...svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:28Ja se izvinjavam
Samo da pitam bordo kolege @bvsic i @ Vanja8
Da li ja trebam dok je reprez.pauza da objasnim o strateškom partnerstvu i investitoru
Razliku između ta dva pojma
Ti bi to objasnio nama, forumasima ili potencijalnim strateskim partnerima i investitorima ?![]()
Pa Vama
A investitori ne mogu jer mi imamo privatnu imovinu vrijednu 30 miliona €
Nego, sta bi sa onom garazom, sto si nam zadnji put objasnjavao ?
Jel ono Njegomirović sudi borac - Velež? 
- svrakino1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:31Ma tako je najbolje, svoje nedamo, a tudje hocemo...svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:28
Pa Vama
A investitori ne mogu jer mi imamo privatnu imovinu vrijednu 30 miliona €![]()
Nego, sta bi sa onom garazom, sto si nam zadnji put objasnjavao ?![]()
Evo čekamo Gradonačelnicu da preuzme novu funkciju
Načelnica općine N.Sarajevo
Obecala novi jug i fasada na sjevernoj tribini ako Vi Pitari i znate šta je fasada na tribini - uglavnom nešto slično kao na SCC - u
A onda idemo garažu ispod pomoćnog terena 4 sprata ispod zemlje nešto slično kao u BBI - u
A na krovu gdje je i sad novi pomoćni teren
Naravno garaža bi bila općinska narednih godina koliko se dogovorimo a onda a onda bi bila naša 1/1
Jesil shvatio
Jel de da sam ja trebao fakultet završit
Svr najjaci sisvrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:43Vanja8 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:31Ma tako je najbolje, svoje nedamo, a tudje hocemo...svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:28
Pa Vama
A investitori ne mogu jer mi imamo privatnu imovinu vrijednu 30 miliona €![]()
Nego, sta bi sa onom garazom, sto si nam zadnji put objasnjavao ?![]()
Obecala novi jug i fasada na sjevernoj tribini ako Vi Pitari i znate šta je fasada na tribini - uglavnom nešto slično kao na SCC - u
A onda idemo garažu ispod pomoćnog terena 4 sprata ispod zemlje nešto slično kao u BBI - u
Naravno garaža bi bila općinska narednih godina koliko se dogovorimo a onda a onda bi bila naša 1/1
Jesil shvatio
Jel de da sam ja trebao fakultet završit
Koja fasada na SCC, ono su televizori a ne fasada
VELIK SI POMOCNI TERENU I GARAZO
- svrakino1921
- Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑11 okt 2024, 14:16Svr najjaci sisvrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:43
Jesil shvatio
Jel de da sam ja trebao fakultet završit![]()
![]()
Koja fasada na SCC, ono su televizori a ne fasada![]()

Uhhhhh
Svr ovo se plati par hiljada maraka da se vrti koji sat, nije nesto specijalnosvrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 14:23bvsic je napisao/la: ↑11 okt 2024, 14:16Svr najjaci sisvrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:43
Jesil shvatio
Jel de da sam ja trebao fakultet završit![]()
![]()
Koja fasada na SCC, ono su televizori a ne fasada![]()
Uhhhhh
- svrakino1921
- Kontakt:
Objašnjavao nam je jedan likbvsic je napisao/la: ↑11 okt 2024, 14:32Svr ovo se plati par hiljada maraka da se vrti koji sat, nije nesto specijalno
Koliko je ovo skupo
A trebalo bi ovako izgledati fasada - možda - jer je ovo Misketo va zamisao - tad 30 000 maraka

Polozio si prijemni za Filozofski fakultet. odsjek-Polliticke nauke...svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 14:49Objašnjavao nam je jedan lik
Koliko je ovo skupo
A trebalo bi ovako izgledati fasada - možda - jer je ovo Misketo va zamisao - tad 30 000 maraka
![]()
Posto su vam izvori finansiranja i "grebanja" Politicke partije i sredstva poreznih obveznika, neophodno bi bilo da kao predstavnika imate neku visokoobrazovanu personu u liku i nacinu razmisljanja poput tebe...
100 puta ponovljena laž postaje istina? Teško.
Kod: Označi sve
FK Sarajevo
Prihodi iz budžeta: 1.579.900 KM
FK Željezničar
Prihodi iz budžeta: 2.051.590 KM "Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sta cemo sa stadionom sto su vam napravili, sto su vam dali zemljiste, oprostili dugove i slicno?Virtu4l je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:20100 puta ponovljena laž postaje istina? Teško.
FK Sarajevo Prihodi iz budžeta: 1.579.900 KM FK Željezničar Prihodi iz budžeta: 2.051.590 KM
Gdje ćeš to računovođu pitati?bvsic je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:21Sta cemo sa stadionom sto su vam napravili, sto su vam dali zemljiste, oprostili dugove i slicno?Virtu4l je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:20100 puta ponovljena laž postaje istina? Teško.
FK Sarajevo Prihodi iz budžeta: 1.579.900 KM FK Željezničar Prihodi iz budžeta: 2.051.590 KM
Sad će ti on iznijeti činjenice i jedinu istinu.
Ponovo laž.
Zemljište nam niko nije dao.
Stadion nam niko nije napravio.
Dugove nam niko nije oprostio.
Dobrica Ćosić bi bio ponosan.
Zemljište nam niko nije dao.
Stadion nam niko nije napravio.
Dugove nam niko nije oprostio.
Dobrica Ćosić bi bio ponosan.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Zaboravio sam na to...Pendulum je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:36Gdje ćeš to računovođu pitati?bvsic je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:21Sta cemo sa stadionom sto su vam napravili, sto su vam dali zemljiste, oprostili dugove i slicno?Virtu4l je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:20100 puta ponovljena laž postaje istina? Teško.
Sad će ti on iznijeti činjenice i jedinu istinu.![]()
+ mi smo botovi i *SHIZOPITARI*
Sve ovo Vi.
- svrakino1921
- Kontakt:
Borac i Velež sutra od 18 sati na Gradskom stadionu u Banjoj Luci igraju zaostalu utakmicu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Glavni sudija meča bit će Aleksandar Njegomirović, a asistenti Damir Lazić i Emir Zahiragić. Četvrti sudija je Dragan Todić. U VAR sobi sjedit će Haris Halkić i Sreten Udovičić.
Borac će na teren i 16. oktobra kada je na rasporedu zaostali meč protiv Igmana u Konjicu. Ta utakmica igra se od 14 sati, a sudit će je Danijel Perić iz Bijeljine.
Istog dana od 18 sati sastaju se Zrinjski i Radnik, a pravdu će dijeliti Nihad Ljajić.
Glavni sudija meča bit će Aleksandar Njegomirović, a asistenti Damir Lazić i Emir Zahiragić. Četvrti sudija je Dragan Todić. U VAR sobi sjedit će Haris Halkić i Sreten Udovičić.
Borac će na teren i 16. oktobra kada je na rasporedu zaostali meč protiv Igmana u Konjicu. Ta utakmica igra se od 14 sati, a sudit će je Danijel Perić iz Bijeljine.
Istog dana od 18 sati sastaju se Zrinjski i Radnik, a pravdu će dijeliti Nihad Ljajić.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], delko, held9, Hordas1990, Lik, Marokanci58, supervizor i 29 gostiju.