Tipicni primjerci ogranicenih simpatizera Bayerna.TefalTava je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:40https://www.klix.ba/sport/nogomet/djeca ... /241011124
To je ta žestoka atmosfera u hakalagradu, protivnicima se tresu gacesta smo dozivjeli jbt

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tipicni primjerci ogranicenih simpatizera Bayerna.TefalTava je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:40https://www.klix.ba/sport/nogomet/djeca ... /241011124
To je ta žestoka atmosfera u hakalagradu, protivnicima se tresu gacesta smo dozivjeli jbt
Hitlerovi unuci moraju biti kaznjeni nocas sa genocid u GAZInumanumaye22 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:58Srcem uz Izrael da potamane i ostale lidere zlocinackih organizacija kao sto su Isil i Hamas.
Druze, nemoj se provaljivati i navlaciti na sebe paznju, ti valjda znas da Njemacka mora pratiti politiku Amerike i da ne smiju drugacije i da zele da se operu pred svijetom radi Jevreja, a znas dobro da je u narodu misljenje drugacije, zato nemoj da ovdje provociras provlaceci neku svoju orijentaciju.numanumaye22 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:58Srcem uz Izrael da potamane i ostale lidere zlocinackih organizacija kao sto su Isil i Hamas.
Jesu li ista uradili dosad?avenija je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:26Na osnovu posljednje inicijative NS/FS BiH za poboljšanje uslova na stadionu Bilino polje za utakmice Lige nacija, 20. juna 2024. godine potpisan je aneks sporazuma koji predviđa realizaciju novog projekta rekonstrukcije. Ovaj projekat zajednički će finansirati NS/FS BiH i Grad Zenica.
S obzirom na to da su u toku aktivnosti na proglašenju nacionalnog stadiona, što podrazumijeva totalnu rekonstrukciju, NS/FS BiH je odlučio da prije utakmica Lige nacija izvede samo minimum planiranih radova. U tom okviru, završeno je poboljšanje uslova u VIP loži, na tribinama za osobe s invaliditetom, te promjena klupa za rezervne igrače i stručno osoblje. Također, biće završeno i uređenje prostora za smještaj reportažnih kola, u skladu sa pravilnicima UEFA-e.
Grad Zenica je apsolutno opredijeljen za stalno poboljšanje uslova za nogometaše, službena lica i gledaoce na stadionu Bilino polje. Nakon proglašenja nacionalnog stadiona, Grad će angažovati sve raspoložive resurse kako bi se završila potpuna rekonstrukcija stadiona u cilju postizanja nivoa IV kategorije, a koji članovi nogometnih selekcija BiH zaslužuju.
11.10.2024.
![]()
ne trebaju vama nijemci vama je dofu penicilinavenija je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:01Hitlerovi unuci moraju biti kaznjeni nocas sa genocid u GAZInumanumaye22 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:58Srcem uz Izrael da potamane i ostale lidere zlocinackih organizacija kao sto su Isil i Hamas.![]()
Nemate pojma koliko su oni Bosnu skandirali kada je ista GorilaSheyi je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:04Druze, nemoj se provaljivati i navlaciti na sebe paznju, ti valjda znas da Njemacka mora pratiti politiku Amerike i da ne smiju drugacije i da zele da se operu pred svijetom radi Jevreja, a znas dobro da je u narodu misljenje drugacije, zato nemoj da ovdje provociras provlaceci neku svoju orijentaciju.numanumaye22 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:58Srcem uz Izrael da potamane i ostale lidere zlocinackih organizacija kao sto su Isil i Hamas.
Isto ovako ce retardi docekati i Nizozemsku. Yebali vam Rüdiger i Pavlovic mater.TefalTava je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:40https://www.klix.ba/sport/nogomet/djeca ... /241011124
Koja bruka jbtDamirT je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:19Isto ovako ce retardi docekati i Nizozemsku. Yebali vam Rüdiger i Pavlovic mater.TefalTava je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:40https://www.klix.ba/sport/nogomet/djeca ... /241011124
Ali gdje se siftala ovako ova tik tok generacija djece, mi smo 2000 docekivali spance na noz, spance gdje je igrao Raul, Mendieta, Munitis, mi opet pjevali nas Bolic hebat ce im mater...ova djeca se klanjaju hebenom Rudigeru, mjaucu onom degenu iz Portugala...bruka.HZbec je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:24Koja bruka jbtDamirT je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:19Isto ovako ce retardi docekati i Nizozemsku. Yebali vam Rüdiger i Pavlovic mater.TefalTava je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:40https://www.klix.ba/sport/nogomet/djeca ... /241011124
![]()
Nazalost bi ovako bilo gdje god da se igra utakmica. Danasnja generacija djece je blago receno retardirana (cast izuzecima) kojima se citav zivot svodi na tik tok i sta je koji fudbaler radio. Ne bi me cudilo da atmosfera bude kao protiv Portugala...denimb je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:31Ali gdje se siftala ovako ova tik tok generacija djece, mi smo 2000 docekivali spance na noz, spance gdje je igrao Raul, Mendieta, Munitis, mi opet pjevali nas Bolic hebat ce im mater...ova djeca se klanjaju hebenom Rudigeru, mjaucu onom degenu iz Portugala...bruka.
Pa ne znam u kojoj državi na Balkanu i u kojem gradu anketa u 4./5. razredima OŠ kada su pitali djecu šta bi željeli biti kad porastete i ko su vam uzori odgovori bili Baka Prase, Jale i sl.DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:35Nazalost bi ovako bilo gdje god da se igra utakmica. Danasnja generacija djece je blago receno retardirana (cast izuzecima) kojima se citav zivot svodi na tik tok i sta je koji fudbaler radio. Ne bi me cudilo da atmosfera bude kao protiv Portugala...denimb je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:31Ali gdje se siftala ovako ova tik tok generacija djece, mi smo 2000 docekivali spance na noz, spance gdje je igrao Raul, Mendieta, Munitis, mi opet pjevali nas Bolic hebat ce im mater...ova djeca se klanjaju hebenom Rudigeru, mjaucu onom degenu iz Portugala...bruka.
Mozda djeca jednostavno vole camuge!DamirT je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:35Nazalost bi ovako bilo gdje god da se igra utakmica. Danasnja generacija djece je blago receno retardirana (cast izuzecima) kojima se citav zivot svodi na tik tok i sta je koji fudbaler radio. Ne bi me cudilo da atmosfera bude kao protiv Portugala...denimb je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:31Ali gdje se siftala ovako ova tik tok generacija djece, mi smo 2000 docekivali spance na noz, spance gdje je igrao Raul, Mendieta, Munitis, mi opet pjevali nas Bolic hebat ce im mater...ova djeca se klanjaju hebenom Rudigeru, mjaucu onom degenu iz Portugala...bruka.
Moglo bi se reći da se neprestano blamiramo, počevši od ovog "stadiona" do nepostojeće "vruće atmosfere" na tom stadionu i ove dječice koja hypuju tudje igrače