FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
@salt
vidis da je i to izbrisano u vezi milana...
kazem,ovo je tema o interu...a takva poređenja,koja vode u raspravu ce biti izbrisana...
Nastavite fino...
vidis da je i to izbrisano u vezi milana...
kazem,ovo je tema o interu...a takva poređenja,koja vode u raspravu ce biti izbrisana...
Nastavite fino...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Salt
Dude, I'm napoletano not interista.
@Saban
Imas pozdrav od Momira Gaddafija.
Dude, I'm napoletano not interista.
@Saban
Imas pozdrav od Momira Gaddafija.
@MaGiCa
vjeruj da ne znam, nema ni njega bas cesto ovde, al doci ce poslije da stane u Leonardovu odbranu
vjeruj da ne znam, nema ni njega bas cesto ovde, al doci ce poslije da stane u Leonardovu odbranu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
massimo konju ne trebaju nam pojačanja??? bio je Benítez u pravu kad je trazio pojačanja a sad gledaj kako nam Šalke uvaljuje 5 komada
Puma je napisao/la:@MaGiCa
Nema se tu sta braniti. Covek, jednostavno, ne zna.
Ne mozes staru i istrosenu ekipu forsirati, uigravati stopere u 1/4 finala LS i postavljati visoko ekipu koja je spora.
Ne smes to da radis.
A covek je to uradio u 6 od 7-8 najvaznijih tekmi karijere, i sa Milanom i sa Interom.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Hvala moderatoru na brzom i efikasnom brisanju postova koji se ne ticu same utakmice
covjek radi svoj posao, spama i trolanja koliko hoces
covjek radi svoj posao, spama i trolanja koliko hoces
Call the coroner!
Bilo mi je sumnjivo odmah na jutarnjoj kahvi, kada sam uzeo novine i pročitao da Atkinson sudi utamicu. Čovjek navija za Chelsea ako niste znali, pogrešnu ekipu ste izbacili prošle godine
Dva momenta su presudili utakmicu: izmjena Stanković Kharja i naravno crveni karton.
Lijevi bek vam je prijeko potreban i još jedan štoper, o treneru da ne pričam i sami znate sve.
No, Inter je Inter.
Ne bih se iznenadio da pobjedite u gostima, ali sumnjam da ćete proći.
Pustite provokatore, da nema Intera, evropski klubovi ne bi ni gostovali u Italiji poslije decembra
Dva momenta su presudili utakmicu: izmjena Stanković Kharja i naravno crveni karton.
Lijevi bek vam je prijeko potreban i još jedan štoper, o treneru da ne pričam i sami znate sve.
No, Inter je Inter.
Pustite provokatore, da nema Intera, evropski klubovi ne bi ni gostovali u Italiji poslije decembra
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Jesi svjestan sta pricas ,pa samo pogledaj ovoRizah je napisao/la:Bilo mi je sumnjivo odmah na jutarnjoj kahvi, kada sam uzeo novine i pročitao da Atkinson sudi utamicu. Čovjek navija za Chelsea ako niste znali, pogrešnu ekipu ste izbacili prošle godine![]()
No, Inter je Inter.
maicon (32) samuel(35) lucio(34) zanetti(38)--------imas rannochua o kojem se digla prasina a bolji je mali bonnuci od njega ,pa svi ga pretrcavaju a jedino pored visine momak eto pomalo cita igru ,dalje
cordoba(35) chivu(31) nagatomo(24) smijesan igrac al stvarno to je obarana ee i da ne zaboravim papucar matterazi (35)
sredina dejan(33ili34) cambisao(31) motta(29) onaj kharja (29) e jedino snijder je klasa on ima (27) napad imas
milito (33) eto(30) pandev heheh(28) pazzini (27) i suazo (33) i imas od ostalih malog coutinha (19) marigu (23)
pogledaj samo koliko starih i istrosenih igraca. a ovi sto su kao mladji sve gori od goreg .
- Popović Lazar
- Kontakt:
Evo glasao sam da ce te osvojiti LP
Schalkea
nisam gledao utakmicu, necu nista da kazem ali 5 komada od Schalkea
ovo meni izgledao kao neka zajebancija.....iskren da budem nadao sam se potajno da ce biti x na kraju da se Schalke ne izblamira.... 
Schalkea
nisam gledao utakmicu, necu nista da kazem ali 5 komada od Schalkea
Ali ovaj komentar sa FIFa je pobedio:Popović Lazar je napisao/la:[youtube][/youtube]

Hmm, vidiš ti to.Rizah je napisao/la:Bilo mi je sumnjivo odmah na jutarnjoj kahvi, kada sam uzeo novine i pročitao da Atkinson sudi utamicu. Čovjek navija za Chelsea ako niste znali, pogrešnu ekipu ste izbacili prošle godine![]()
Deki išao pregrubo u duel, gdje je izvukao deblji kraj (na njegovu žalost) pa se stiče utisak da je sam kriv što je pri tome dobio žuti karton (opravdano) i povredu (zasluženu, ako je tako možemo nazvati. ne bih volio da se ovo pogrešno interpretira.).Rizah je napisao/la: Dva momenta su presudili utakmicu: izmjena Stanković Kharja i naravno crveni karton.
Inter ne gubi puno kada mu ne igra Rumun, jer je više od štete.
Oko tvojih "menadžerskih" sposobnosti ne bih punoRizah je napisao/la: Ne bih se iznenadio da pobjedite u gostima, ali sumnjam da ćete proći.
Inter vrlo lako može pobjediti u gostima, ali SUMNJA ne postoji ko će proći.
Pokušaj da budeš ironičan, duhovit, poduzetan....itd, itd, nije ti potpuno uspio.
Možda drugi put, možda....
Vom Jäger zum Gejagten
večeras je schalke nadigrao inter u potpunosti....ja sam u ovom duelu vidio inter kao favorita, ali sam vidio svakako schalkeove šanse s tim da nikad nisam mogoa pomislit da pobjeda moze biti ovolika...al da schalke nije bez sansi to sam znao.....malo me čudilo i to bi volio da mi ovde neko odgovori: na čemu se temeljio toliki optimizam da je schalke najlaksi moguci protivnik za inter u četvrtfinalu???ovo pitanje postavljam bez namjere da provociram, nego me to zaista malo čudilo.....schalke po renomeu nije sigurno iza shaktara i spursa, znaci tu argumenta nema...druga stvar schalke nije izgubio nakon prvo kola lige prvaka vise ni jednu utakmicu....schalke je izbacio valenciju, a pregazio je lyon u grupnoj fazi....e sad zar su neki zaista lyon,valenciju pa cak i benficu vidjeli kao tako loše protivnike....mnoge je mozda zavarala pozicija schalkea na bundesligaskoj tabeli.....o nekim interovim problemima sam govorio nakon derbija protiv milana...druga stvar je bila sto su u interu mislili pobijedili smo bayerna e sad mozemo i "malog" schalkea....a schalke je odigrao jos brilijantnu i jako pametnu utakmicu koja je interovce na kraju totalno zbunila
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Gdje su sad "strucnjaci" sto su se radovali Schalkeu i prognozirali 70-30 % u korist Intera da ce proci...
nema danas slabih ekipa i svako igra lopte tako da me pobjeda Schalkea ne iznenadjuje ali me zato rezultat itekako iznenadio,tesko da Inter moze u revansu zabiti 4 gola mada nije jos nista izgubljeno,dok ima nade vrijedi pokusati...sretno u revansu
nema danas slabih ekipa i svako igra lopte tako da me pobjeda Schalkea ne iznenadjuje ali me zato rezultat itekako iznenadio,tesko da Inter moze u revansu zabiti 4 gola mada nije jos nista izgubljeno,dok ima nade vrijedi pokusati...sretno u revansu
- suicidesquad
- Kontakt:
I u radosti i u bijesu uvijek vjeran plavo-crnom dresu!!!
Pazza Inter Amala
- L' Imperator
- Kontakt:
endem_ je napisao/la:I u radosti i u bijesu uvijek vjeran plavo-crnom dresu!!!
#samoRudar #zauvijek
Jedan je Leotardo! 
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.