Nema veze i da odigra lose. U ovih nekoliko utakmica je zasluzio makar citavo poluvrijeme protiv Madjarske. Za razliku od npr Tahirovica koji je svakom utakmicom sve kriminalniji i dobija redovno po poluvrijeme.
BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema veze, jer Madjari imaju izgradjen sistem koji prenose dugi niz godina s generacije na generacijuFudo je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:10Pola ekipe Madjarske igra u domacem prvenstvu, od cijeg pobjednika je Borac ispao na j.bne penale. Po fkin cemu su oni puno kvalitetniji od nas (kad oduzmemo muda I Selektora)
Kod njih se sve zna u detalj sta ko igra, gdje se ko krece, sta se radi kad se vodi, sta se radi kad se gubi
Oni mogu to, jer imaju i ligu jacu od nase koja ima svoj neki stil na solidnom nivou
Mi moramo jos puno da radimo, jer nismo do sad radili
Bice ovo sve bolje iz utakmice u utakmicu
Svaka cast Barbarezu popiso je i mene i sve koji su ga potcjenivali i nadam se da ce nastaviti ovako i pojacati klupu
Par igraca treba dodati poput Zolotica, Jasica, Karica, Kulenovica, Hasica, Memica…
Sto se tice Madjarske idemo na pobjedu i vjerujem da ih mozemo pobjediti s ovim pristupom
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 okt 2024, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Cuj Nagelsmana, treba uzeti u obzir da je BiH ostala u igri zbog nasa tri ponistena gola hahahaha
Pa mazlume jedan, ponisteni su jer su trebali bit ponisteni.
Ovo ide u top 5 najdebilnijih izjava nekog trenera
"Ne treba imati prevelika ocekivanja protiv Madjarske" jebte tresu se noge od Varge u napadu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Gdje gledas?tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:27Cuj Nagelsmana, treba uzeti u obzir da je BiH ostala u igri zbog nasa tri ponistena gola hahahaha
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pa dobro, vidite ovo
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Burnić je bio večeras među najaktivnijim na terenu, dobra partija.
Nisam ni ja bio oduševljen ulaskom Tahirovića ali je po meni večeras odigrao bolje od Huseinbašića koji je baš bio kriminalan.
Nisam ni ja bio oduševljen ulaskom Tahirovića ali je po meni večeras odigrao bolje od Huseinbašića koji je baš bio kriminalan.
Zadnja izmjena: Zglavkar, dana/u 11 okt 2024, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Stvarno fascinantno kako su se svi uhvatili ta tri ponistena gola kao da su nepravedno ponistena.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:27Cuj Nagelsmana, treba uzeti u obzir da je BiH ostala u igri zbog nasa tri ponistena gola hahahaha
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- invincible1921
- Kontakt:
Ne ocekuje niko da ce zabit dva i namjestit jedan ako pocne..mozda i bude samo prosjecan, vrlo vjerovatno i hoce ako bude tezak protivnik,ali on je trenutno jedini igrac u ekipi koji moze indvidualno nesto uradit a da to i pokusava u toku utakmice
U ovakvom odnosu kvaliteta nas i protivnjka takav igrac zlata vrijedi...nek jedan prodoe napravi ili pas moze okrenut utakmicu
Od Tahirovica i ove kompanije "almost birvaktile liga5 igrac" makar je dosta ofanzivniji i trhnicki jaci
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Steta sto Basic ne zabi slobodni i Demirovic onu precku mogli smo ih i pobjediti, a mogli smo i ubjedljivije izgubiti
Madjarska je “prljava” s njima se moramo prgavo nositi ako mislimo pobjediti
Bice to tuca za svaku loptu
Madjarska je “prljava” s njima se moramo prgavo nositi ako mislimo pobjediti
Bice to tuca za svaku loptu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 okt 2024, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- invincible1921
- Kontakt:
Sto je najgore radi kukaviclika ce nas nalupat ko kad je Baka vodio..iz nicega
=\_1921_/=
Iz faking Ferencvarosa, kojeg je Borac imao u saci nedavnosignalidunapark je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:30JeKo Varga?
Zalizani iz Liverpoola je jedini ozbiljan igrač u toj ekipi.

Napravit ce Barbarez od svakog protivnickog igraca prime Ronalda (i to onog debelog)...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Glavni im napadac, odbrana borca ga u dzep stavilasignalidunapark je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:30JeKo Varga?
Zalizani iz Liverpoola je jedini ozbiljan igrač u toj ekipi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Za ovaj ciklus se moralo osposobiti Koševo (ili napraviti jug na Grbavici), da se krene s nečim novim u reprezentaciji i da se razvije učmalost atmosfere u Zenici.
I fakat ništa protiv Zenice, Bilino Polje je naš najbolji stadion, infrastruktura i sve okolo stoji da je najbolja, ali se samo trebala razbiti učmalost, a i povećati broj gledaoca na utakmicama.
I fakat ništa protiv Zenice, Bilino Polje je naš najbolji stadion, infrastruktura i sve okolo stoji da je najbolja, ali se samo trebala razbiti učmalost, a i povećati broj gledaoca na utakmicama.
Nase press su fakat gubljenje vremena sa nesposobnim novinarima koji ne znaju pitati nista
-
- Kontakt:
Nema zenicana na stadionu kada igra repka, zato i jeste atmosfera kakva jeste. 95% ljudi sa strane ..zaostrog je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:34Za ovaj ciklus se moralo osposobiti Koševo (ili napraviti jug na Grbavici), da se krene s nečim novim u reprezentaciji i da se razvije učmalost atmosfere u Zenici.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nije ni do atmosfere jbg...kad je ovakva tekma treba veci stadion...Convicts1988 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:36Nema zenicana na stadionu kada igra repka, zato i jeste atmosfera kakva jeste. 95% ljudi sa strane ..zaostrog je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:34Za ovaj ciklus se moralo osposobiti Koševo (ili napraviti jug na Grbavici), da se krene s nečim novim u reprezentaciji i da se razvije učmalost atmosfere u Zenici.
Kad se napravi u Mostaru mislim da bi bi sasvim bilo ok da ove gibraltar tekme igramo tamo ponekad, naravno i tuzla kad bi imala uslove..vecinu zenica grbavica....i jednu dvije u ciklusu kad znas da ce doc i 40k ako imas mjest, stavis Kosevo
Ak nista zasluzli su navijaci sirom drzave da makar nekad gledaju reprezntaciju u svom gradu
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 11 okt 2024, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
I ja čitam i ne vjerujem šta priča.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:27Cuj Nagelsmana, treba uzeti u obzir da je BiH ostala u igri zbog nasa tri ponistena gola hahahaha
Definitivno odavno nešto debilnije nisam pročitao.
Kad sam vidio onog nekakvog tiktokera Hudu na treningu reprezentacije sa akreditacijom Fudbalskog saveza, shvatio sam da smo dotakli dno životaConvicts1988 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:36zaostrog je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:34Za ovaj ciklus se moralo osposobiti Koševo (ili napraviti jug na Grbavici), da se krene s nečim novim u reprezentaciji i da se razvije učmalost atmosfere u Zenici.
Nema zenicana na stadionu kada igra repka, zato i jeste atmosfera kakva jeste. 95% ljudi sa strane ..