Bas tako, ne znam kako mu moze naskoditi igranje protiv Njemacke i Nizozemske. Pa daj sansu momku u tim jakim utakmicama, mozda se dobro i pokaze, pa dodje u neki evropski klub. Imam osjecaj da bi ga lik stavio na klupu protiv Andore pod izgovorom "da ne izgori".SWOT je napisao/la: ↑12 okt 2024, 00:42Barbarez da ima Lamina Yamala u ekipi bi govorio, Lamin je kvalitetan igrac i veliki potencijal, ali je premlad i ne zelim ga preforsirati... bogam sam se razicarao u Sergeja, nije ovo za njega, da u ovako tankoj ekipi drzi mladog talenta 85 minuta na klupi... drugo da imamo dovoljno jakih igraca, ovako daj bolan sansu momku
BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A sta rade Katic i Barisic pa Basic mora cuvat Undava
-
- Kontakt:
Konacno makar malo licimo na ekipu, podrska selektoru i posebne pohvale za eliminisanje Husaricevog pulena i tarabu menadzerima i nezadovoljnim djevojkama i zenama
Sergej, Sergej, Sergej Barbarez
Sergej, Sergej, Sergej Barbarez
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Jesil ti cuo da navijaci skandiraju "Hocemo Messija"?? Znaci odma su ocekivanje da Esmir udje u igru I napravi par poteza da riješi utakmica što je nerealno. Da je igro od prve sad bi svi njemu psovali jer mali nikad nije igro u onakoj atmosferi.DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2024, 00:47Bas tako, ne znam kako mu moze naskoditi igranje protiv Njemacke i Nizozemske. Pa daj sansu momku u tim jakim utakmicama, mozda se dobro i pokaze, pa dodje u neki evropski klub. Imam osjecaj da bi ga lik stavio na klupu protiv Andore pod izgovorom "da ne izgori".SWOT je napisao/la: ↑12 okt 2024, 00:42Barbarez da ima Lamina Yamala u ekipi bi govorio, Lamin je kvalitetan igrac i veliki potencijal, ali je premlad i ne zelim ga preforsirati... bogam sam se razicarao u Sergeja, nije ovo za njega, da u ovako tankoj ekipi drzi mladog talenta 85 minuta na klupi... drugo da imamo dovoljno jakih igraca, ovako daj bolan sansu momku
Neka on ovako ulazi sa klupe step by step onda u Martu kad promjeni klub treba pocinjat utakmice u kvalifikacije za SP.
Kazu u Spaniji da su zadovoljni i sa Demirovicem
Zenica i u Madridu
Zenica i u Madridu

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- PasodelMar
- Kontakt:
Stravičan antifudbal. Formacija prestrašna. Igra sa loptom ne postoji. Jednoj ekipi će se sve poslozit, pa će nas nabit onako kako zaslužujemo sa preko 5. Gadi mi se cijeli stručni štab, kaže biće nekih promjena pa stavi Burnića na wing-becka, igraju mu Barisic, Katić, Tahirovic, fuj. Nikakav rezon, nikakva igra, ljudi nas nabili kao i svaka reprezentacija do sada. Antifudbal.
Mali Bajraktarević je protiv Holandije u samo nekoliko minuta pokazao vanserijski talenat i imao nekoliko vrhunskih poteza, provukao loptu Holanđaninu kroz noge i odigrao asistenciju kakvu nismo vidjeli u zadnjih 10 godina na utakmicama naše reprezentacije. Mali je sa samo nekoliko poteza oduševio navijače jer smo se proteklih nekoliko godina navikli na prosjek, mediokritet i potpuni nedostatak kreacije u našoj igri u veznom redu i prema naprijed.
Bajraktarević jednostavno MORA da igra od prve minute u ponedjeljak protiv Mađarske. U suprotnom ću zaista posumnjati u dobre namjere Barbareza u stvaranju ove nove reprezentacije BiH.
Bajraktarević jednostavno MORA da igra od prve minute u ponedjeljak protiv Mađarske. U suprotnom ću zaista posumnjati u dobre namjere Barbareza u stvaranju ove nove reprezentacije BiH.
Bičakčić i Bajraktarević će vjerovatno biti izmjene umjesto Barišića i Demirovića.
Ne bi me iznenadilo i jednu rotaciju na sredini da napravi.
Ne bi me iznenadilo i jednu rotaciju na sredini da napravi.
Jes, odlucio demirovic davat golove za stuttgart, a za bih nece

1946-1987
Barbarez i Spahić,moraju pod hitno izmisliti 2 krila ako mislimo pobjeđivati, do tada ništa!!!
Sav ovaj ambijent oko reprezntacije, stadion, grad Zenica, ruralni navijaci na tribinama, sve tukne na bijedu, jad i malogradjanstvo. Zaostali smo u vremenu od prije 20 godina. Ne bih otisao u Zenicu gledati reprezentaciju, da mi neko plati.
Svi idu naprijed, samo smo mi zaostali u nekom proslom vremenu i u prici "bio rat".
Svi idu naprijed, samo smo mi zaostali u nekom proslom vremenu i u prici "bio rat".
- JohnCleese
- Kontakt:
Dzaba trosis vrijeme i slova.PasodelMar je napisao/la: ↑12 okt 2024, 02:25Stravičan antifudbal. Formacija prestrašna. Igra sa loptom ne postoji. Jednoj ekipi će se sve poslozit, pa će nas nabit onako kako zaslužujemo sa preko 5. Gadi mi se cijeli stručni štab, kaže biće nekih promjena pa stavi Burnića na wing-becka, igraju mu Barisic, Katić, Tahirovic, fuj. Nikakav rezon, nikakva igra, ljudi nas nabili kao i svaka reprezentacija do sada. Antifudbal.
Bot si koji nista neces promijeniti dosadnim ponavljanjem svojih teza.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
a ako bi ta krila mogu još istovremeno igrati i bekove mogli bi odma i papeta vratiti

ovo sinoć osim prvih 15 minuta nije ličilo ni na šta, zadnjih 15 minuta smo uprkos izmjenama disali na škrge a rezultat je totalno nerealan. ja neke perspektive tu ne vidim
- Beduin
- Kontakt:
Samo sto je Demirovic suspendovan i nece igrati i u startu nemas koga lijevo osim mozda Kulasina, a ne znam koliko je pametno toliko rizikovati i startati sa njim. Mada... nekad moras rizikovati jbg.
Ali ako nista onda Esmira kao SS upariti sa Dzekom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JohnCleese
- Kontakt:
Imaju dvojica iz Vareša i jedan Kreševa, rade dar mar.
A niz novih mladih,plavih, visokih, krila posljednje generacije pravimo u laborotatoriji u strogoj tajnosti

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sve vise ovo lici na tim i igru. Bravo svima
Opet isti problemi - iznosenje lopte. Sa 4 u vezi opet je samo nabijamo jer ne znaju. Ali jbg.
Od igraca, izdvaja se Vasilj koji je bio ocajan. Uzasan. Sa onakvim golmanom ne mozes dobiti jacu ekipu.

Opet isti problemi - iznosenje lopte. Sa 4 u vezi opet je samo nabijamo jer ne znaju. Ali jbg.
Od igraca, izdvaja se Vasilj koji je bio ocajan. Uzasan. Sa onakvim golmanom ne mozes dobiti jacu ekipu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
A zamisli isti taj Vasilj je medju najbolje ocjenjenim golmanima BL, dva puta mislim da je bio u timu kola, zanimljivo zar ne?
Nije do njega vec do odbrane koja je bas losa, Katic je spor i trom igrac, nama pod hitno treba neki brz i noderan stoper, moraju ga izmisliti negdje .
Ali sve u svemu vec ovo pocinje liciti na nesto, ima put kojim se ide i ne odustaje se od njega, ove jake tekme ce biti itekako od koristi ovim momcima kad krenu kvale u martu, a do tada vjerujem da cemo biti spremni. Sloga i atmosfera u repki je opet na nivou, svi su spremni uskociti i dati svoj doprinos. Njemacka je dva tri nivoa iznad nas al opet su pokazali volju i zalaganje
Demirovic je sinoc uzorao teren Bilinog polja, steta one precke
Madjari su opasna ekipa, pravo je cudo kako nas nisu dobili 1. Utakmicu. Sad je veliki pritisak na nama jer su ljudi za razliku od nas otkinuli bod jednoj od ove dvije velesile. Sad kada je Demirovic suspendovan moramo konacno Esmira vidjet u 1. Postavi mada poznavajuci Barbareza i ove kvazi strucnjake s njim prije da ce Hajradinovic u spicu krenut negoli Esmir ili Haris.
Kakvo doziranje ba? Yamal je nakon 5 utakmica za Barcelonu postao starter u Spaniji, mali Durdov u Hajduku sa 16 godina igra najvece utakmice protiv Dinama i Rijeke. Ili jesi ili nisi a ocigledno da Esmir jeste jer kada god on udje u igru dobre se stvari za nas desavaju. Ne kazem da treba igrat 90 minuta, al daj momku poluvrijeme ili 60 minuta a ne ovako
Kakvo doziranje ba? Yamal je nakon 5 utakmica za Barcelonu postao starter u Spaniji, mali Durdov u Hajduku sa 16 godina igra najvece utakmice protiv Dinama i Rijeke. Ili jesi ili nisi a ocigledno da Esmir jeste jer kada god on udje u igru dobre se stvari za nas desavaju. Ne kazem da treba igrat 90 minuta, al daj momku poluvrijeme ili 60 minuta a ne ovako
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 12 okt 2024, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nema to veze s odbranom, rupa je bio sinoc i nesiguran, primao golove kroz ruke, nije se pomjerao s linije a na liniji ga buse, par losih pasova i odluka kod ispucavanja/dodavanja. Dakle apsolutno nikakve veze ovo s odbranom nema.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:17A zamisli isti taj Vasilj je medju najbolje ocjenjenim golmanima BL, dva puta mislim da je bio u timu kola, zanimljivo zar ne?
Nije do njega vec do odbrane koja je bas losa, Katic je spor i trom igrac, nama pod hitno treba neki brz i noderan stoper, moraju ga izmisliti negdje .
Ali sve u svemu vec ovo pocinje liciti na nesto, ima put kojim se ide i ne odustaje se od njega, ove jake tekme ce biti itekako od koristi ovim momcima kad krenu kvale u martu, a do tada vjerujem da cemo biti spremni. Sloga i atmosfera u repki je opet na nivou, svi su spremni uskociti i dati svoj doprinos. Njemacka je dva tri nivoa iznad nas al opet su pokazali volju i zalaganje
Demirovic je sinoc uzorao teren Bilinog polja, steta one precke
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], denza i 16 gostiju.