BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Nesposobnost poimanja zrtvovanja za buducnost, kao i ocekivanje rezultata preko noci govore mnogo o mentalnom statusu pojedinaca koji ostavljaju upise na ovom forumu. Objektivno se primjeti da dometi koje nasa reprezentacija ima, ili moze da ima nisu daleki. Potrebno je iskoristiti kapacitete koje posjedujemo i napraviti nesto kroz vrijeme koje je pred nama. Igrace koje nemamo za ideje koje imamo, ne mozemo izmisliti. Mora se prihvatiti da igraci koje imamo takodjer su daleko od nekog evropskog normativa i pravca u kojem se ova igra razvija. S tim u vezi, prihvatimo nedostatke koje imamo a koje ne mozemo promijeniti i radimo na stvarima koje se daju popraviti. Greske u igri koje se prave, promasene prilike, sigurno nisu namjera nijednoga koji se odlucio biti dio ove grupe u ovome trenutku.
Pokazimo malo zrelosti prilikom upisa. Prilika koja vam je data, da se vasa misao procita, bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalazili oni koji vas citaju, ne bi trebalo da se uzme zdravo za gotovo i svako bi trebao na svoj individualan nacin da doprinese u razvoju ideja u adekvatnom pravcu.
Pokazimo malo zrelosti prilikom upisa. Prilika koja vam je data, da se vasa misao procita, bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalazili oni koji vas citaju, ne bi trebalo da se uzme zdravo za gotovo i svako bi trebao na svoj individualan nacin da doprinese u razvoju ideja u adekvatnom pravcu.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Teško je znati pravu sliku ove reprezentacije kad mahom igramo protiv najjačih reprezentacija. Ne treba nama Holandija dati pet golova ili Njemačka lagano sakrivati loptu u sred Zenice da ja skontam kako smo za dvije klase ispod tih reprezentacija, to se znalo unaprijed.
Osim Mađarske mi nismo odigrali utakmicu protiv sebi barem malo ravnog protivnika, a i toj Mađarskoj smo uzeli bod u gostima, doduše nezasluženo ali eto i to nešto govori.
Vidjet ćemo kako će igra izgledati protiv Mađara u ponedjeljak, to će biti najvažniji ispit za ovu selekciju igrača a i Barbareza kao trenera, isto kao što je prva u Mađarskoj do tada bila najveći ispit.
Ja nisam nešto optimističan jer nažalost ne vidim dovoljan kvalitet u ovoj selekciji igrača, pogotovo našeg veznog reda koji nam je ubjedljivo najveći problem. Huseinbašić, Tahir, Gigović, Šarić, Bašić, ja kod njih u ovih šest tekmi ama baš nikakav kontinuitet nisam vidio, osim da su kontinuirano nevidljivi u većem dijelu svake utakmice.
Opet kažem yebo Njemačku i Nizozemsku, ali ja smatram da ćemo mi imati žestokih problema i protiv Mađarske, Norveške, Slovačke, Velsa, Švedske, Škotske, Slovenije i drugih reprezentacija te niže klase u odnosu na Švabe, Nizozemce, Talijane i Engleze, jer nažalost ne vidim da naša vezna linija sa loptom u nogama bilo koga može staviti pod pritisak u kontinuitetu.
Slažem se da su neiskusni, da im treba utakmica protiv malo slabijih protivnika (zato nam je ova Liga A došla u lošem momentu), ali šest utakmica na terenu protiv bilo koga je dovoljno mjerilo da se vidi imaš li ili nemaš kvalitet, a oni ga nažalost mnogo više nemaju nego što imaju.
Sa druge strane, činjenica je da i nemamo boljih tako da je najbolja opcija pomiriti se sa realnošću i pustiti Barbareza i pomoćnike da rade sa njima do 2028. pa ćemo vidjeti gdje ćemo biti. Kontam da bi momci ipak trebali biti bolji kako vrijeme bude odmicalo, a na to će mnogo uticati njihove klupske karijere koje su, do sada, vrlo prosječne da ne kažem ispodprosječne. Jer neće sigurno Huseinbašić postati bolji igrač ako bude igrao Cvajti, niti će Bašić postati bolji igrač ako ostane u nekom ruskom žnj klubu.
Osim Mađarske mi nismo odigrali utakmicu protiv sebi barem malo ravnog protivnika, a i toj Mađarskoj smo uzeli bod u gostima, doduše nezasluženo ali eto i to nešto govori.
Vidjet ćemo kako će igra izgledati protiv Mađara u ponedjeljak, to će biti najvažniji ispit za ovu selekciju igrača a i Barbareza kao trenera, isto kao što je prva u Mađarskoj do tada bila najveći ispit.
Ja nisam nešto optimističan jer nažalost ne vidim dovoljan kvalitet u ovoj selekciji igrača, pogotovo našeg veznog reda koji nam je ubjedljivo najveći problem. Huseinbašić, Tahir, Gigović, Šarić, Bašić, ja kod njih u ovih šest tekmi ama baš nikakav kontinuitet nisam vidio, osim da su kontinuirano nevidljivi u većem dijelu svake utakmice.
Opet kažem yebo Njemačku i Nizozemsku, ali ja smatram da ćemo mi imati žestokih problema i protiv Mađarske, Norveške, Slovačke, Velsa, Švedske, Škotske, Slovenije i drugih reprezentacija te niže klase u odnosu na Švabe, Nizozemce, Talijane i Engleze, jer nažalost ne vidim da naša vezna linija sa loptom u nogama bilo koga može staviti pod pritisak u kontinuitetu.
Slažem se da su neiskusni, da im treba utakmica protiv malo slabijih protivnika (zato nam je ova Liga A došla u lošem momentu), ali šest utakmica na terenu protiv bilo koga je dovoljno mjerilo da se vidi imaš li ili nemaš kvalitet, a oni ga nažalost mnogo više nemaju nego što imaju.
Sa druge strane, činjenica je da i nemamo boljih tako da je najbolja opcija pomiriti se sa realnošću i pustiti Barbareza i pomoćnike da rade sa njima do 2028. pa ćemo vidjeti gdje ćemo biti. Kontam da bi momci ipak trebali biti bolji kako vrijeme bude odmicalo, a na to će mnogo uticati njihove klupske karijere koje su, do sada, vrlo prosječne da ne kažem ispodprosječne. Jer neće sigurno Huseinbašić postati bolji igrač ako bude igrao Cvajti, niti će Bašić postati bolji igrač ako ostane u nekom ruskom žnj klubu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- katalinski
- Kontakt:
sa onom 5-3-2 bi jedino mogli nekom igrom kao Grci 2004 nesto uraditi.
4-5-1 na nesto i lici, samo funkciju zadnjeg veznog neko mora malo cvrsce odraditi. Tahirovicev faul za karton naivno izgledao , ali bas takvih poteza trebalo je npr. protiv Ukrajine od strane Pjane i Krunica.
Huseinbasic sinoc malo izgubljen u oba pravca , u Kölnu je znao puno više pružiti
4-5-1 na nesto i lici, samo funkciju zadnjeg veznog neko mora malo cvrsce odraditi. Tahirovicev faul za karton naivno izgledao , ali bas takvih poteza trebalo je npr. protiv Ukrajine od strane Pjane i Krunica.
Huseinbasic sinoc malo izgubljen u oba pravca , u Kölnu je znao puno više pružiti
Ajvatar
Nivo nesposobnosti oko organizovanja nekog sportskog dogadjaja u nasoj drzavi je nevjerovatan. Naplatis uredno sektor D 50 maraka i ostavis ga otvorenim da moze bilo koji sektor uci u njega, Pa jesmol tolika stoka da nam se ne moze na kartama napisat broj sjedala i tjt ?
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Barbarez i strucni stab ce istrajat u onome sto su odlucili a to je istovremeno mac s 2 ostrice. Zasto?
Igraci na stoperskim pozicijama za koje se on opredjelio nemaju kvalitet i skroz su neuigrani. Katic jednostavno nije kvalitet koliko oni vjeruju da jeste i moze doci do nekog jaceg kluba samo zahvaljujuci reprezentaciji. Isti slucaj sa Barisicem, da mu nije bilo reprezentacije vjerovatno bi jos uvijek taborio po hnl-u. On svakako po meni treba da ima prednost prvenstveno zbog godina i izgledne sanse da napravi bar jos 1 korak naprijed(max neki stabilan prvoligas iz liga 5 tipa bundesliga). Najveca greska je promjena stoperske linije gdje je sigurno da je necemo uigrat ni do kvalifikacija za iduci EURO iz cistog razloga sto je premalo utakmica i sto ce se uvijek desavat stvari poput povreda, kartona i slicno. Ahmedhodzic je pokazao da ne mozemo bez njega, jednostavno je lik 3 koplja iznad svakog stopera i ovi sto su ga blatili kako je primio 100 golova u Premier ligi nek se malo preispitaju sta znaci bit 1 od najboljih stopera u svicarskoj ligi koja nije ni u top10 po kvalitetu u usporedbi sa kapitenskom trakom kluba iz najjace lige svijeta.
Veza je najveci problem i mi apsolutno moramo istrpit ove igrace jer niti imamo kvalitetnije trenutno niti perspektivnije. Sve su mladi momci, mogu tu biti svi bar 10-12 godina i sad izmisljat toplu vodu stvarno nema smisla. Ovakve utakmice ih samo mogu ojacat, prodat u bolje lige i ponavljam oni ce rasti iz utakmicu u utakmicu ako ne budemo mijenjali selektore svako malo jer ce svaki izmislit nekog svog ljubimca. Inace, zivotna mi je zelja da Hajradinovic vise ne odigra minutu za reprezentaciju jer apsolutno je neshvatljivo da se njemu u 30toj godini vjeruje a Krunicu ne. Petev je apsolutno bio u pravu kad ovu komediju od igraca nije pozivao. Gazibegovic nije nivo Dedica, to nam je svima jasno. Nije stvar fudbalskog znanja niti inteligencije nego jednostavno trkackih karakteristika koje pozicija beka zahtjeva danas i zbog kojih Gazi nikad nece moci napraviti karijeru kao Amar.
Dzeko i Kolasinac dok mogu hodat nek dolaze, kvalitet treba dolaziti dok se god bavi fudbalom.
Demirovic stvarno ne znam sta da kazem, momak igra dobro veliki broj utakmica ali nece gol i to je to. Ubjedjen sam da ce ga nagradit kad bude najbitnije.
I za kraj golman na kojeg ste svi udarili. Nestabilan je, ne znas sta da ocekujes od njega ali jednostavno nemamo boljeg trenutno pogotovo kad se uzme u obzir liga u kojoj brani.
Igraci na stoperskim pozicijama za koje se on opredjelio nemaju kvalitet i skroz su neuigrani. Katic jednostavno nije kvalitet koliko oni vjeruju da jeste i moze doci do nekog jaceg kluba samo zahvaljujuci reprezentaciji. Isti slucaj sa Barisicem, da mu nije bilo reprezentacije vjerovatno bi jos uvijek taborio po hnl-u. On svakako po meni treba da ima prednost prvenstveno zbog godina i izgledne sanse da napravi bar jos 1 korak naprijed(max neki stabilan prvoligas iz liga 5 tipa bundesliga). Najveca greska je promjena stoperske linije gdje je sigurno da je necemo uigrat ni do kvalifikacija za iduci EURO iz cistog razloga sto je premalo utakmica i sto ce se uvijek desavat stvari poput povreda, kartona i slicno. Ahmedhodzic je pokazao da ne mozemo bez njega, jednostavno je lik 3 koplja iznad svakog stopera i ovi sto su ga blatili kako je primio 100 golova u Premier ligi nek se malo preispitaju sta znaci bit 1 od najboljih stopera u svicarskoj ligi koja nije ni u top10 po kvalitetu u usporedbi sa kapitenskom trakom kluba iz najjace lige svijeta.
Veza je najveci problem i mi apsolutno moramo istrpit ove igrace jer niti imamo kvalitetnije trenutno niti perspektivnije. Sve su mladi momci, mogu tu biti svi bar 10-12 godina i sad izmisljat toplu vodu stvarno nema smisla. Ovakve utakmice ih samo mogu ojacat, prodat u bolje lige i ponavljam oni ce rasti iz utakmicu u utakmicu ako ne budemo mijenjali selektore svako malo jer ce svaki izmislit nekog svog ljubimca. Inace, zivotna mi je zelja da Hajradinovic vise ne odigra minutu za reprezentaciju jer apsolutno je neshvatljivo da se njemu u 30toj godini vjeruje a Krunicu ne. Petev je apsolutno bio u pravu kad ovu komediju od igraca nije pozivao. Gazibegovic nije nivo Dedica, to nam je svima jasno. Nije stvar fudbalskog znanja niti inteligencije nego jednostavno trkackih karakteristika koje pozicija beka zahtjeva danas i zbog kojih Gazi nikad nece moci napraviti karijeru kao Amar.
Dzeko i Kolasinac dok mogu hodat nek dolaze, kvalitet treba dolaziti dok se god bavi fudbalom.
Demirovic stvarno ne znam sta da kazem, momak igra dobro veliki broj utakmica ali nece gol i to je to. Ubjedjen sam da ce ga nagradit kad bude najbitnije.
I za kraj golman na kojeg ste svi udarili. Nestabilan je, ne znas sta da ocekujes od njega ali jednostavno nemamo boljeg trenutno pogotovo kad se uzme u obzir liga u kojoj brani.
Prema prvim informacijama Hajradinovic je planiran kao zamjena za Demirovica protiv Madjara. 

Kreativnost mu je na nivou Jaap Stama. Jedan od vecih panjeva koji su ikad igrali za repku.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ej moje Sarajlije, prvo voda pa onda parfem.avenija je napisao/la: ↑12 okt 2024, 11:51Dio statusa mladića koji je bio vođa puta delegacije Njemačke sa novinarima od 119 ljudi koji su proveli 3 prekrasna dana u sunčanoj Zenici i biti oduševljeni gostoprimstvom uz dvostruki obilazak grada i sajmova sa organskom hranom..
Sinoć sam dobio nalog od predstavnika reprezentacije Njemačke da organizujem put u Sarajevo sutra ranije pred let u poznati hotel na doručak, nakon toga mini obilazak čaršije od 30 minuta i direktno na let za Njemačku. Nakon dolaska u Sarajevo nakon 40 minuta dočekala nas je sumaglica iako smo krenuli iz sunčane Zenice a pri samom dolasku u hotel "NN", šok, menadžer hotela prilazi i govori da su toaleti van funkcije i da nema vode i da su oni pripremili flaše vode u potrebnim količinama. Nijemci u dogovoru sa medijskim ekipama odlucuju napustiti hotel jer nema osnovnih uslova ni za ruke oprati i ličnu higijenu. Blago razočarani odlazimo prema Baščaršiji gdje se zbog hladnoće dok su oni svi u trenerkama jer su iz Zenice krenuli po sunčanom vremenu zadržavamo ne više od 10 minuta i direktno po njihovom zahtjevu idemo na aerodrom. Tu su doručkovali i prije 15 minuta odletjeli za Njemačku. Hvala Elf![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Klosari htjeli uzet pare, nisu htjeli reci da wc ne radi.
- PasodelMar
- Kontakt:
Primi loptu, ispred njega 4 igrača Njemačke, a nema kome dodati naprijed jer igramo bez ofanzivnog veznog reda. Može vratiti loptu jedino onim poluamaterima u odbrani ili nabiti negdje prema napadačima. Ne krivim ga ni sekunde. Mrtav sistem.katalinski je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:12sa onom 5-3-2 bi jedino mogli nekom igrom kao Grci 2004 nesto uraditi.
Jbg momenat dekoncentracije na ovom nivou i primas gol, zato smo dosad punili prostor sa 3 stopera, evo sad famozna 4 nazad i opet ispusili isto. Na ovaj napad Njemacke odbrana je apsolutno losa narocito bez Dedica.FKBilder je napisao/la: ↑12 okt 2024, 12:21Nisam mislio samo ofanzivno nego uopste. Odbrana nam je kriminalna.
Kako god meni je Madjarska ipak zadnji voz. Moraju nekog dobiti inace nema smisla sta god on pricao i filozofirao.
Mali isto amer mora igrati. Pusti ga 90 minuta probaj, sta gubis.
Evo sada nam fali igraca ako ne sada...kada.
Zadnji voz za sta, ako ne dobijemo Madjare.
A s Esmirom imamo itekako sta izgubiti, igraca manje u duelu i igri bez lopte, a to je nama na ovom nivou haman 70-80% utakmice. Volio bi da starta protiv Madjara i sto ima prostora zbog kartona a i da ovako probamo to. Mi trpimo Dzeku u igri bez lopte i nemamo prostora za jos jednog protiv top reprezentacija. Nije Esmir taj koji ce Gnabrya ganjat desno kao Burnic sto je sinoc radio na vrhunskom nivou.
Nadam se da grijesim i da Esmir moze i nazad puno pomagati kad nas drugi sabiju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Esmira dizemo u nebesa nakon 15min igre. Polako ljudi, momak moze igrati napad, ali sta ako se branimo. Kako ce odigrati bez lopte. Nijw samo da on izvodi poteze i dribla. Slazem se da ga treba pustiti da odigra vise od 10min da vidimo na sta ce to liciti
Protiv madjara moramo imati loptu puno vise u svom posjedu, moramo praviti neke akcije. Nadati se tome, iako nema ko napraviti akciju jer mi vezu nemamo. Ni jedan igrac tu nema koji ce koliko toliko povezati ekipu.
Protiv madjara moramo imati loptu puno vise u svom posjedu, moramo praviti neke akcije. Nadati se tome, iako nema ko napraviti akciju jer mi vezu nemamo. Ni jedan igrac tu nema koji ce koliko toliko povezati ekipu.
Konačno netko da napiše normalno i nešto što ima veze sa stvarnošću i zdravim razumom.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 okt 2024, 12:51Nesposobnost poimanja zrtvovanja za buducnost, kao i ocekivanje rezultata preko noci govore mnogo o mentalnom statusu pojedinaca koji ostavljaju upise na ovom forumu. Objektivno se primjeti da dometi koje nasa reprezentacija ima, ili moze da ima nisu daleki. Potrebno je iskoristiti kapacitete koje posjedujemo i napraviti nesto kroz vrijeme koje je pred nama. Igrace koje nemamo za ideje koje imamo, ne mozemo izmisliti. Mora se prihvatiti da igraci koje imamo takodjer su daleko od nekog evropskog normativa i pravca u kojem se ova igra razvija. S tim u vezi, prihvatimo nedostatke koje imamo a koje ne mozemo promijeniti i radimo na stvarima koje se daju popraviti. Greske u igri koje se prave, promasene prilike, sigurno nisu namjera nijednoga koji se odlucio biti dio ove grupe u ovome trenutku.
Čestitam na postu

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pa zar ti nisi stavljao bas sve ove igrace sto su igrali u prvih 11 i jos pisao kako francuzi to igraju.PasodelMar je napisao/la: ↑12 okt 2024, 14:35Primi loptu, ispred njega 4 igrača Njemačke, a nema kome dodati naprijed jer igramo bez ofanzivnog veznog reda. Može vratiti loptu jedino onim poluamaterima u odbrani ili nabiti negdje prema napadačima. Ne krivim ga ni sekunde. Mrtav sistem.katalinski je napisao/la: ↑12 okt 2024, 13:12sa onom 5-3-2 bi jedino mogli nekom igrom kao Grci 2004 nesto uraditi.
Mi nemamo sredinu, kao sto ovdje pisem godinama. Bez veze se gomilaju slican profil igraca. Cimi, Krunic, Amir pa sad ovi, ne ide to.
Nama treba neko kao Rahimic, Besic pa cak i Zahirovic. Ja ne znam jel uopste takav postoji i jedan ofanzivni tipa Miske al ni tog nemamo. Krila nikad nismo imali. Lulic je trcao ko lud al ne znam jel on ikad znao ubaciti loptu.
Sad nam su jedina sansa Kolasinac i Dedic, jedini koji mogu iznjeti loptu. Cim se jedan povrijedi pisi propalo
- PasodelMar
- Kontakt:
Ovo je mrtav sistem jer je posjed lopte kroz 90 minuta 70/30 u korist protivnika, nekada i više, nebitno skim igramo. To ima svoje razloge u slabom veznom redu, koji pati od nedostatka igrača.soko je napisao/la: ↑12 okt 2024, 16:23
Pa zar ti nisi stavljao bas sve ove igrace sto su igrali u prvih 11 i jos pisao kako francuzi to igraju.
Mi nemamo sredinu, kao sto ovdje pisem godinama. Bez veze se gomilaju slican profil igraca. Cimi, Krunic, Amir pa sad ovi, ne ide to.
Nama treba neko kao Rahimic, Besic pa cak i Zahirovic. Ja ne znam jel uopste takav postoji i jedan ofanzivni tipa Miske al ni tog nemamo. Krila nikad nismo imali. Lulic je trcao ko lud al ne znam jel on ikad znao ubaciti loptu.
Sad nam su jedina sansa Kolasinac i Dedic, jedini koji mogu iznjeti loptu. Cim se jedan povrijedi pisi propalo
Pritisak na odbranu je konstantan kroz 90m, a da pri tome u toj istoj odbrani igraju poluamateri. Treba uvesti nešto što se zove vezni red, ofanzivni i defanzivni, a ne tri centralna igrača koja su ni na nebu ni na zemlji. Mi igramo 5-3-2 a ja sam za 4-3-1-2 ili 4-3-2-1, ovisno skim igramo.
Niti sam zadovoljan, a niti sam oduševljen sinoć. Igrali smo jako disciplinovano prvih 30 minuta i onda se desilo što se moglo i naslutiti, ljudi individualnim kvalitetom te probiju i završe utakmicu. Nije problem primiti gol, ali je problem onako mentalno potonuti UVIJEK. Kao da smo nestali s terena do drugog poluvremena. Drugo poluvrijeme je bilo isto sasvim pristojno kad se uzme kakav kvalitet imamo mi, a kakav Švabe. Ljudi su svjetlosnu godinu ispred nas što se kvaliteta tiče.
Protiv Mađara nam je najbolji test. Rezultat tu ne smije izostati. Pobjeda.
Protiv Mađara nam je najbolji test. Rezultat tu ne smije izostati. Pobjeda.
To je sad do Sergeja da trazi. Problem je taj def vezni, ja ne znam da uopste postoji. Tahirovic to sigurno nije.PasodelMar je napisao/la: ↑12 okt 2024, 16:49Ovo je mrtav sistem jer je posjed lopte kroz 90 minuta 70/30 u korist protivnika, nekada i više, nebitno skim igramo. To ima svoje razloge u slabom veznom redu.soko je napisao/la: ↑12 okt 2024, 16:23
Pa zar ti nisi stavljao bas sve ove igrace sto su igrali u prvih 11 i jos pisao kako francuzi to igraju.
Pritisak na odbranu je konstantan kroz 90m, a da pri tome u toj istoj odbrani igraju poluamateri. Treba uvesti nešto što se zove vezni red, ofanzivni i defanzivni, a ne tri centralna igrača koja su ni na nebu ni na zemlji. Mi igramo 5-3-2 a ja sam za 4-3-1-2 ili 4-3-2-1, ovisno skim igramo.
Za ofanzivni, mozda se moze nesto naci, cak probati neku djecu.
Al djaba nama bila kakva formacija sad sa ovim igracima ako nema Dedica ili Kolasinca. Steta i Anela i tog njesta oko njega.
Mi smo protiv Ukrajine odigrali dobro, al cim su Dedic i Anel izasli, otislo sve u helac.
- PasodelMar
- Kontakt:
Tahirovica ne želim da komentarišem, svakako da nema kvalitet za DMF, niti za prvi line-up. Maksimalno u paru sa drugim DMF, koji je sve ono što ovaj nije.
Evo sada dolazi reprezentacija koja nema zvijezde i koja ne privlaci tiktokere, influensere, elitu itd pa sada svi mogu kupiti ulaznicu.
Jeste li kupili kritičari? Kukanje kapacitet i to, suplja prica ili ? Pa ovo je duplo vaznija utakmica od Njemačke, jel se to Bosna bodri ili dolazi samo radi protivnika da se vidi Rudiger, Bruno, Ronaldo? I NO HATE fanaticos ali da na domacem stadionu u srcu Bosne ne mozete napuniti sektor od 800 stolica
, nikakva prozivka ali mora to biti barem pun sektor, da bi mogli izazvati reakciju stadiona jer vas se 200-300 jedva cuje.
I do kada vise prijateljska atmosfera prema gostujucim ekipama. Pozdravljaju se velesile 3x po utakmici kao da su nam donirali 1000 miliona ili učestovali u spasavanju Bosne u ratu. Onih 5 minuta kad je pritisnuo zapad nakon gola Dzeke, Njemci se pogubise. Nakon toga ispuha sve. Tako je nekad bilo 90 minuta.
Nadam se da nema neki muslim brother u Madjarskoj da ga cijeli stadion pozdravlja cijelu utakmicu nego da ce biti neprijateljska fudbalska atmosfera kako na tribinama tako i na terenu i da se dodje do vise te **** pobjede.
Jeste li kupili kritičari? Kukanje kapacitet i to, suplja prica ili ? Pa ovo je duplo vaznija utakmica od Njemačke, jel se to Bosna bodri ili dolazi samo radi protivnika da se vidi Rudiger, Bruno, Ronaldo? I NO HATE fanaticos ali da na domacem stadionu u srcu Bosne ne mozete napuniti sektor od 800 stolica

I do kada vise prijateljska atmosfera prema gostujucim ekipama. Pozdravljaju se velesile 3x po utakmici kao da su nam donirali 1000 miliona ili učestovali u spasavanju Bosne u ratu. Onih 5 minuta kad je pritisnuo zapad nakon gola Dzeke, Njemci se pogubise. Nakon toga ispuha sve. Tako je nekad bilo 90 minuta.
Nadam se da nema neki muslim brother u Madjarskoj da ga cijeli stadion pozdravlja cijelu utakmicu nego da ce biti neprijateljska fudbalska atmosfera kako na tribinama tako i na terenu i da se dodje do vise te **** pobjede.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.